Počet zobrazení stránky

středa 13. ledna 2010

z facebooku, upoutávka................

jaroslavvran.blogspot.com
Lokalita Kolín
Přidáno přibližně před hodinou · ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Následující text je kopií ze zprávy kterou Vám zaslal Dělnická strana z Dělnická strana - Proti proudu!

Tento dotaz byl Emailelem z http://www.delnicka-strana.cz od:
Kronus Jaroslav <vrana2077@seznam.cz>
... Zobrazit více
Dobrý den pane Petřivalský,
včera jsem vedl na veřejné bázi v facebooku diskusi s panem Krulišem. Reagoval jsem na jeho příspěvek a on ocenil jistý úhel pohledu .
Vstoupil jste do diskuse a závěrem jste uvedl, cituji - nemá tolik času, abych ho ztrácel s duševně nemocnými lidmi, konec citace.
Já jsem Vám vmetl do tváře, a´t se raději staráte o zdravotní stav mpřed. DS Kotába, až se zase zerere v rukou policie a varoval jsem Vás, že jste zřejmě jedním, koho mohou míti aktéři msty za Natálku v hledáčku.
Diskuse byla v noci vymázána, já ji též odstranil ze svého blogu.
Aby bylo jasno - jste veřejně činnou osobou a zvykněte si ,že lidé se Vás budou ptát na vše - včetně protivníků.
Za další, doporučil bych Vám místo starostí či přímo implicitích poznámek na můj zdravotní stav se zaměřit na PR Vašeho spolku.
Ono 9.1.2010 uveřejnit, že Váš předseda bude kandidivat do Senátu a 10.1.2010 uveřejnit plakát, kde je tento lumen s prohlášením- zruším Senát a ušetřím 556 milionů je projevem , víte čeho ? Lidově se tomu říká, levá ruka neví co dělá pravá !
To není schizofrenie - tento pojem je označení medicínské pro těžké onemocnění. Ono se tomu říká dichotomie. Tento pojem označuje jev dvojkolejnosti v konání. Že při pohledu zevniřt se může jednat o ambivalenci a tudíž jev logický , o tom není sporu.
Možná jsem Vám trochu zamotal hlavu, tak raději skončím.
Ona představa, že kráčíte před svými soukmenovci a přitom je jim koukáte do "očí " je možná téměř mystická,ale naprosto neuskutečnitelná. Ono býti čelem k masám a přitom před nimi pochodovat, to prostě nejde. Ona i dialektika má svá přísná pravidla.
Kronus Jaroslav
přibližně před hodinou ·
Brux Turner
Brux Turner
mužu se zeptat.celkem mě zaujala ta zmínka o aktéřích msty za natálku.máte náké konkrétní info??
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Bruxi, netlačme mne někam, kde je velice tenko. Ono už samotná informace v obecné rovině je probelmatická.
Tyto věci se plánuji dle uričtých pravidel a ono ještě nejsou ani odsouzeni.
Sám jste přeci zveřejnil web o vezeňských ganzích. Je zajímavé, že pro všechny jsem blázen a každého zajímají akorát podružnosti.
Pánové odstrante příčiny a potom ne nebojte následků....
Pouze jsem dal Petřivalskému informaci coby jednomu z těch, kolem kterých se věci mohly motat. ... Zobrazit více
Jinak v tomto smyslu považuji diskusi za skončenou !
Před 56 minutami ·
Brux Turner
Brux Turner
tak každému samozřejmě dochází že cikáni se zřejmě budou chtít pomstít a mimo pachatelu že mužou zamířit i na veřejně známé lidi z ns hnutí.ovšem vcelku nechápu prč by sme příčinu měli odstranovat my.vítkov neměl z ns strukturama nic společného a spíše jim uškodil.osobně bych za organizováním utoku hledal spíše bezpečnostní složky
Před 49 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
tak znova. Msta bude směřovat ke konkretním viníkům, bude-li. To za prvé.
Vítkov byl jenom ukončením mnohého před tím. Zda laksnost policie či čekání na něco, co vyvrcholilo ve Vítkov nevím,ale jedna věc je srozumitelná a nepopřitelná.
Spojení některých lidí z DS/konkrétně Petřivalský / s naci-podzemím je prostě skutečností.
Jak studuje Antia Vás, já studuji její výstupy. Na předsedu vaší smíičí komise je tam toho dost, aby si člověk znalý poměrů udělal obrázek......
Před 30 minutami ·
Brux Turner
Brux Turner
tak j... Zobrazit víceá nemyslel ani tak liknavost plicie jako spíš postrčení několika mladejch radikálu některým z pracovníku bis k činu jenž pak muže být použit v ochromení ultrapravice.spojení lidí z ds a ns podzemí je dost sporná už proto že nikdo jasně neodělil vlastenecké,fašistické..nacistické skupiny a navíc neurčil co je a co není legální.za nelegální byl prohlášen národní odpor ovšem u an už to je sporné u nk je braná jeho legálnost jako fakt a u spousty dalších skupin to je nejisté.osobně tu sleduju spíše velké nehogomení hnutí nespokojenejch které se dělí na ruzné názorové proudy které se dále dělí v požadavku spusobu boje.není a nikdy nebyla jednotná militantní neonacistická skupina která by zosnovala něco jako vítkov tudíš peřtívalský muže bejt ve spojení z lidma jenž jsou o stupen radikálnější než ds,ale dost těžko z nákou odbojovou skupinou.nakonec at už vědomě s podobnejma lidma jako petřivalský jsou ve spojení lidé skoro ze všech stran
Před 18 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Hezky se s Vámi komunikuje, bohužel mne dnes čekají další povinosti.
Bruxi - dnes opět zatýká UBOZ. na tapetě jsou nacisté. To že je vandas vytahl z děr ven a proto ho nechali rok působit považuji za fatální. |Zde hledejte kořeny působení DS bez problémů.
Vy víte, že pan vandas měl několik problémů s policí / pasáctví, zcizení datu republikánům/. Věci byly odloženy - důvod , musel být použitý k jiným věcem.
To není vědomá spolupráce, to je jenom nevědomé usměrňování někoho, kdo je posedlý a má mesiášský komplex.
Trmavaják je vyhozen na hodinu, zamestnaatel pana Vandase nemá jediný problém. Časopis slovenského SHo už měl čtyři kontroly..........,mám pokračovat ?... Zobrazit více
Proto opakuji, až DS splní vše, k čemuji establisment potřebuje, tak ji prostě sázne. Punktum.
Je jenom škoda, že jste si alespoň nesestudovali historii NOF a způsob jejího ovládání tehdejším hradem či spíše její kontrolu zevniřt.
Já Vám mohu jenom uvést základní paradigma - ona šoa na uzemí ČSR mělo více jak 100 tisíc obětí. Oni nezapomínají. Vy jste si vzali na paškál Cikány a oni je potřebují ke svoji vizi mullti-kulti. To Vám prostě nemůže projít..
Před 16 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Víte, ve čtvrtek NSS prohlásí, že DS je legální, protože MV potažmo stát nic konkrétního nepředložily.
Vandasovi narostou ramena, porazil slovutného Sokola.
Opět se zvýší popularita, preference stoupnou. tento rok čekáme 11% nezaměstnanost, lokální sociální bouře a mnoho nepříjemného.
On musí být nějaký politický odkanalizant atavismu nespokojenců.
Všimněte si třeba, že Suverenita- z mnoha důvodů pr oestablisment mnohem nebezpečnější je téměř vygumovaná ze zpravodajstív agentur a přitom obdržela v poslením volebním klání 4 více hlasů než DS.... Zobrazit více
Bruxi - nevěřím na konspirace s spiknutí. Ale vím, že politiak je o interesech a kožené zástěry nic nnechají náhodě .
Ono povolání bývalého šéfa NPDC do špiček poliie kromě jiného zmamená i přenesení částečně agentury do prostředí naci i anarcho.
Ta za vládnutí Langera chyběla. přeji hezký den a snad zírta odpoledne !
Před 8 minutami ·
zítra se vrátím k polemice článku na webu SHO se zaměřením , zda retribuce selektivně či unversálně, zamyšlení o multikulti coby kolonizaci zevniř a potom se podívám trochu podrobněji na postavení mimoparlamentních stran a naší manipulativní demokracie..........

Žádné komentáře:

Okomentovat