Počet zobrazení stránky

sobota 16. ledna 2010

To je opravdu jenom o NÁS.......................

Oficiální s


Boris Korbel - americký podnikatel českého původu, bývalý majitel fotbalového klubu SK Slavia Praha, bratr Madelaine Albright - Korbelové

Včera jsem při surfování na netu narazil na seznam občanů židovského náboženství či etnicity působích území Koruny české. Přiznám se, že co mne překvapilo , byla skutečnost, že pan Korbel je bratr profláknuté "Mandlenky ", které Srbové zachránili život a ona se jim o více jak po padesáti letech odvděčila bombardováním,a o kterém prohlásil ten / o kterém se zpívá v lidovém popěvku, že s komediantky nadělal " dámu" / - že je humanitní -   !!!!!!!!

Já na toho muže na rozdíl od jeho povedené sestřičky mám velice skvělé vzpomínky. Určitě si ti nesklerotičtí vzpomenou, že tento člověk vstoupil coby investor do českého fotbalového prostředí po všech takových dobrodruzích či přímo zlodějích, jako byl majitel Sparty / Mach/, majitel Vikorky / Čekan/, mnozí další...
.....
Jelikož pan Korbel má i svoje aktivity v USA, zanechal zde určitou investici a tuto mu spravovali čeští vykukové jako například Epstein / také zajímavé jméno, že ? /. V té době například byl koupem srbský fotbalista Binič, který byl velkým talentem a také velkým potížistou a  jeho nákup byl v zásadě nepovedenou investicí. To se v podnikání stává.

Jaké ale bylo překvapení pana Korbela, když občas přijel do ČR a na valné hromadě mu nebyli schopni bafuňáři předložit vyučtévání v řádu sta tisíc korun Kč. Je nutno si uvědomit, že jde o dobu cca 15 let dozadu a cenové relace by dnes byly v násobku - v absolutním čísle možná i v řádu !!! 

Pna Korbel byl velice znechucen. On v USA  té době podporoval tuším dva universitní basketbalové kluby a byl zvyklý na to, že jeho nikoliv investice ,ale sponzorství je vyuúčtováno do dolaru. Tady prostě investice se ztrácely například jak mluvily zlé jazyky například v tom, že jistá Epsteinová chodí v kožiku na desítky tisíc Kč a mnoho dalšího. Věcem se tejdy věnoval i denní tisk. Jak jsem pochopil, pan Korbel velkoryse nechal čestné  v zásadě zdefraudované peníze coby čestný dluh a znechucen odletěl do své nové a vlastně i staré vlasti !!!!.

Ono to nebylo poprvé a vůbec ne naposledy , kdy čecháček zneužil dobré vůle našeho exilu a ten raději znechuceně odešel zpět do destinací, kde platí právo a pořádek !

Určitě nebude od věci, že v mnoha parametrech toto připomíná souboj Železný / Štein / a Lauder. Akorát rozdíl je v tom, že pan Lauder si nenechal nadělat na hlavu od českého připochcánka,ale bohužel to zatahla ČR coby následek kretenismu jejích úředníků ! 

Žádné komentáře:

Okomentovat