Počet zobrazení stránky

sobota 30. ledna 2010

facebook.........

Brux Turner
Brux Turner
po... Zobrazit vícečítám že zrovna vtédle věci se stoprocentně schodnem.naše vláda i tv zblbnutí dobrodinci se mužou předat v pomáhání všemožnejm cizincum nic proti,ale je to poněkud pokritecké když nikoho znich nezajímá že jim umíraj lidé hned za humny.jako každej sem si dříve myslel že co bezdomovec to existence bez zájmu o slušnej život,ale při sledování jejich příběhu sem zjistil že i velice slušný člověk tak muže skončit stačí bejt bez rodiny a např dlouhodobě onemocnět náhle je práce a tím pádem i byt v...a o tyto lidi se nestará naprosto nikdo přestože máme mnoho prázdnejch oběktu kde by stačilo jen zaplatit topení a umístit tam jednoho vrátného či s investicí jen zlomkovou oproti pomoci zahraničí či našim getum udělat mnohem více.je opravdu smutné že nepoužité jídlo z restaurací a supermárketu končí na smetišti a naše užané státní orgány neumí vytvořit pro takové lidi krátkodobé přespání(např vybavené jako cely předběžného zadržení které jsou stavěné tak aby se tam nedalo nic zničit at člověk chce jak chce)
Před 8 hodinami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Bruyi, ono se opravdu není na čem neshodnout. Já se od tzv. národních socialistů ke terým patříte i vy liším a to zásadně v jedné rovině.
pro mne zákon ,ale i starostlivost státu v extrémních situací se vztahuje na všechny občany ČR bez ohledu na tzv. rasu či vyznání,
přibližně před hodinou ·

Vladimir Rudl Zdielam názor a plne podporujem

satek.blog.sme.sk
Je paradoxné a súčasne i dostatočne výpovedné, že v súvislosti s prerokovávaným návrhom v národnej rade na odvolanie ministra vnútra R. Kaliňáka pr...

přibližně před hodinou · · · Sdílet

Vladimir Rudl
Vladimir Rudl

„Policajt nesmie byť členom politickej strany alebo politického hnutia ani vyvíjať činnosť v ich prospech;“.
přibližně před hodinou
Vladimir Rudl
Vladimir Rudl
Len tá minca má dve strany.Koaliční tvrdia že ide o technicke zlyhanie jednotlivca,opozícia že ide o vyvodenie politickej zodpovednosti,Pretože dôvod bol ten druhý,súvislosť zneužitia odborov je na mieste
Před 52 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jse mtrochu v rozpacích. Odbory nejsou politické hnutí, tak je je chápe zákon.
Něco mi říká, že kroěm politizace celé věc ia mírné hysteri by mohl například exministr spravedlnost iLipšic zvolit formu interpelace a navíc podat žalobu k NS SR -správnímu odboru, zda shromáždění policejních odborářů nebylo v rozporu se zákonem.
Jedině soud může vykládat zákon. Po výsledku - tj rozsudku pak lze dělat další.
Před 51 minutami ·
Vladimir Rudl
Vladimir Rudl
mne tam išlo o tú činnosť
Před 47 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pane Rudl, j... Zobrazit víceá mohu jenom zopakovat. Demokracie stojí na dělbě moci. Politické hrátky těc hči něch mají svoje hranice dané zákonem a ten může pouze v rozporu mezi dvěma stranami určit soud. Politické agitky a hašteření na věci nic principielně nemění,kromě možného upozornění na politická pochybení a skryté předvolební kampaně.
Bude-li verdikt soudu jakýkoliv ,bude mít ta či on stran v rukou dokument, že takto příště ano či ne ! To že činnost policejních odborů je podivná, to mi rozum také říká, na druhou stranu činnost opozice při tzv. napadení té Ma´darky a hlavně likvidaci studenta Tupého, kdy pravda byla pro ni velice "nepříjemná ů tj. žádná obět rasismu ,ale obyčejná obět boje mezi podsvětím také věci an bloc nepomohla ....
tady jeno viddíte, kam až může dospět strkání nosů politků při sledování svých potouchlých cílů.....
Před 42 minutami ·


Lubor Stanislav
bože co ti ten Havel udělal??
Včera v 22:26
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
od kdy si tykáme stýců., navíc včera se nechali slyšet, že s krajní pravicí nekomunikou a já budu rád, když to dodrží.....
Včera v 22:51 ·
Karel Gargulák
Karel Gargulák
Zdrav... Zobrazit víceím Vás nacionálně smýšlející Pane, chci se s Vámi rovněž utkat v intelektuální bitvě psaných výblitků.
Jsem tedy jako člen sociální demokracie, zdravě středo-lecivově smýšlející, neztotužňující se součastným vedením, také jedním mentálně nezkušených svazáčků, když se zastanu docenta Havla. Nikdo Vás milý Kramáři nenutí reagovat na poměrně vtipný glos směřující ke svému publiku. Vaše podivná "agitace" stavějící na filtrování ničeho, o ničem a k ničemu mne uvádí do rozpaků. Prosím netrýzněte přátele a souputníky Jiřího Havla.
Před 11 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Budu stručný myšlenkvová žumpo, najděte si svého pobtatince a čau.......
Před 11 hodinami ·
Paul Frost
Paul Frost
Pane Kronus, připojujete se snad z hospody 5.cenové skupiny po 10 půllitru prokládaném štamprdlemi?? Když pominu velice obtížnou čtitelnost Vašeho příspěvku prokládaném jednak pravěkými fóry a (mě) neznámými výrazy (asi) nějakého místního nářečí a prozrazující navíc neschopnost udržet myšlenku,musím se přiznat,že naprosto nechápu, co tím chtěl básník řici. Možná by bylo lepší psát na FB ve střízlivějším stavu...
Před 8 hodinami
David Miler
David Miler
p. Frost vykašlete se na toho fašistu ( to není přehánění- jukněte mu na profil). To, že se takovýhle typ k našemu politiku chová, s odpuštěním, jako hovado, je vlastně dobře. Víte co by to bylo za ostudu se nechat od někoho takového chválit?
Před 7 hodinami
Paul Frost
Paul Frost
Davide, na Vaše doporučení jsem se podíval na profil.. Děkuji a nadále no comment...
Před 7 hodinami
Aleš A. Mádr
Aleš A. Mádr
Udelat z Langera ministra valky a je to ne.
Před 3 hodinami
Petr Nachtmann
Petr Nachtmann
Velkým štěstím pro demokracii je, že "národní pravice" staví na lidech, jako je pan Kronus
Před 2 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Hele fešáci, starejte se raději o Vaše "nadřízené", aby i takový člověk jako byl K.Kryl o nich nemluvil jako o těch, kteří se ráčili prošoustat na místo mpřed. ČSSD, aby se z oslav a křtu knih vašeeho šéfa nevracel občas někdo z průstřeelm plic, aby o vašich hejtmanech nepsali jako o těch, kteří bydlí v domě s milenkou i manželkou.
Co se týče střízlivosti, tak mám obavu, že na rozdíl od jednoho vašeho eu-poslance, který usíná v EP / dle tvrzení zlých jazyků silně pod vlivem/ opravdu do 5.skupin mezi 30-kornunáče nechodím !
Herr miler - pan docent je veřejnou osobu a já ho do politiky netahal. Blahé paměti Váš předseda řekl, že není špatných otázek, může být jenom špatných odpovědí. já se zatím moc odpovědí nedočkal. To že nerozumíte některým slovům je opravdu spíše ukázkou Vaší řekněme nerozvinuté schopnosti znalosti nemechanistické češtiny.
Označení coby fašisty mne od trockistů, unternetových dorostenců a oranžád může jenom těšit, že jdu správnou cestou a ono mít ve svých řadách lidi, okterých Kubiceho zpráva mluví jako o členem organizovaného zločinu je opravdu jenom znectěním historické značky strany dr. habermana, dr, Perglera či dr. Soukupa.
Jinak raději si udělejte pořádek ve vlastním chlívku. U nás ve městě Váš senátor raději rozeštve o.s. starající se o mnohé potřebné jenom proto, že jeho šéf umí sehnat peníze a vzla aktivity, které před tím dělala jeho žena, coby předsedkyně ČČK. Myslím, že se tomu říká klientelismus, tj. to co tak rádi odsuzujute.... Zobrazit více
Chlapci, udělejte si nejdříve pořádek ve vlastní partaji, nechte používat lidi vlastní rozum a oak rozdávejte rozumu. Já opravdu nepat
řím k těm, kteří za 1 tisíc Kč podepisují vstup do vaší strany či je terčem tzv. velrybářů, kteří pod slibem žranice a svezení luxusním autem se připravují na cestu ke korytu pod slibem 30-Kč.
Před 2 hodinami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Tuším , že bolševici mluvili o soc-dem / o těch opravdových, nikoliv plagiujících/ jako o sociál-fašistech. Takže jsme vlastně " kolegové ".
V žádném případě kámoši. Já faschos, vy bolševici ! Já Vlasti zdar, Vy čest práci - neprojdou ! Přeji hezký den !
Před 27 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat