Počet zobrazení stránky

pátek 29. ledna 2010

facebook..........

  •  
    Jiří Havel

    Jiří Havel : Topolánek: "Potřebujeme najít razantní způsob, jak se dostat ze současné ekonomické krize. Má někdo nějaký návrh?"Vodrážka: "Vyhlásíme válku Spojeným státům, během jednoho dne nás porazí a vyhlásí druhý Marshallův plán pro obnovu dobytého území."Topolánek: "No jo... ale co když vyhrajeme?"

    Před 2 hodinami · ·
    Marek Tomek
    Marek Tomek
    tak ten je z těch ostřejších!!!
    Před 2 hodinami
    Jaroslav Kronus
    Jaroslav Kronus

    Jaroslav Kronus Včera pod příspěvky eu-poslance za ČSSD doc. Havla bylo vcelku veselo. Pan docent rád v rámci předvolební kampaně a svého PR vykládá vtipy o svých politických protivnících. Já Vám pane docente taky jeden sdělím a jelikož je pro mne vládnoucí garnitura zprava doleva stejný lekvar naší postkomunistické kocoviny, tak je m...i šumák -zd to pojmete po linii Čest práci soudruhu či V kristu bratře.
    Po volbách, kdy vedení všech stran v duchu teze klasika Nové pravice - handicapem demokracie je fakt, že banda pitomců zvolí ještě větší bandu gaunerů - se spolu se svými nohsledy, vlezdy a jinou sebran.....sjedou do Koloděj a udělají si párty. Jak stoupá počet vypitých lahví a zároveň sebevědomí všech zůčastněných, některá hlava přijde na nápad, že mi přišlo vhod párty a vzhledem k orientaci některých i její swinger zabarvení. Pustí se muzika a zhasne se . Asi po půl hodine se zničeho nic rozsvítí a uprostřed placu stojí jeden zúčastněný dnes již téměř legendárního zájezdu do vily Berlusconiho a zařve- už toho mám dost, již jsem třikrát kouřil ,ale ani jednou nešuk.......
    Asi za 9 měsíců jde po náměstí v jednom větším městě tamější královna, o které je známo, že je najímána jako společnice pro mejdany establismentu Nese se jako pětka do záložny a tlačí před sebou kočárek. Jedna ze zdejších drben do něho koukne a tam leží krásný černoušek. Drbna zcepení a ptá se - madam, vy taková lady a co to dítě v kočárku ? Dotyčná se usměje a říká, budˇte ráda, že je to , co vidíte a že to není pes. tenkrát v těch Kolodějích to byl ale mejdan...................
    Zobrazit více... Zobrazit více
    Před 6 hodinami · Přidat komentář · Už se mi to nelíbíTo se mi líbí · Zobrazit reakce (4)Skrýt reakce (4) · Sdílet... Zobrazit více
    Toto se líbí vám a uživateli Vlaďka Dina Tachovská.
    Jaroslav Kronus
    Jaroslav Kronus
    A k tomu včerejšímu mejdanu pod Vašimi vtipy. Nejdříve se zde odvázali vaši straničtí svazáčci. nevím, zda to byl jenom projev mladické nerozvážnosti či obyčené tzv,sebevědomí a od něod odvozené drzosti roubené většinou na jistý druh dutosti. Jsem názoru, že by jste je měli stranicky ukáznit. jestliže takto budou vlčet, jsem si jist, že generace Grossů a březinů včetně zápachu po nich je jenom špatnou napodobeninou. Navíc si zkuste představit, že dospějí cca do vašeho věku a nakonec Vás a jiné coby matadory pošlou do politické penez způsobem jim vlastním - vykopnutím. Mne stačilo, dkyž jsem pozoroval na návštěvě u současné hlavy státu jistého Behn-Condita a jak se choval k naší hlavě státu. Jsem si jist, že býti pan president trochu horkokrevnější, tak dotyčný vypad z hradu ještě rychleji, než jistá Abbásové od primátorky Chomutova, která s ní vyrazila dveře hned jak vstoupila do jejího sekretariátu. já bych se také se závozníkem nebavil.....
    Před 6 hodinami ·
    Jaroslav Kronus
    Jaroslav Kronus
    Je... Zobrazit víceště jsem zapomněl na dva momenty - zřejmě se probral z mrákot / asi lihových/ mpřed. SDŽ povoláním héééérečka a rýpla si do věčně navrhované a ještě věčněji nevolené mpřed. ČSSD. Ta se namíchla a ačkoliv deklaruje absolutorium filozofie a manželství s diplomatem, tak ji jazykem téměř hospodským poslala k čertu.
    Korunu všemu dal jistý Novák, který nás neustále školil z potřeby jít po tzv. modré cestě k prosperitě. To že mu uniklo, že po této cestě jsme již dvakrát došli do úplného " konce "! Ostatní ponechám bez komentáře, protože jako intelektuální rozcvička to stačí a odpoledne jdeme do toho !
    Před 6 hodinami ·
    Napsat komentář...
    Před 7 hodinami ·
    přibližně před hodinou ·
    Lubor Stanislav
    Lubor Stanislav
    bože co ti ten Havel udělal??
    přibližně před hodinou
    Jaroslav Kronus
    Jaroslav Kronus
    od kdy si tykáme stýců., navíc včera se nechali slyšet, že s krajní pravicí nekomunikou a já budu rád, když to dodrží.....
    přibližně před hodinou ·
    Karel Gargulák
    Karel Gargulák
    Zdrav... Zobrazit víceím Vás nacionálně smýšlející Pane, chci se s Vámi rovněž utkat v intelektuální bitvě psaných výblitků.
    Jsem tedy jako člen sociální demokracie, zdravě středo-lecivově smýšlející, neztotužňující se součastným vedením, také jedním mentálně nezkušených svazáčků, když se zastanu docenta Havla. Nikdo Vás milý Kramáři nenutí reagovat na poměrně vtipný glos směřující ke svému publiku. Vaše podivná "agitace" stavějící na filtrování ničeho, o ničem a k ničemu mne uvádí do rozpaků. Prosím netrýzněte přátele a souputníky Jiřího Havla.
    Před 33 minutami
    Jaroslav Kronus
    Jaroslav Kronus
    Budu stručný myšlenkvová žumpo, najděte si svého pobratince a čau.......
    Před 32 minutami ·
  •  
  • ...Mám opravdu "radost " z úrovně státních ouředníků - je asi známo, že nejsem žádným fans DS či jejího mládežnického klonu.
    Dnes na webu Dělnické mládeže byl uveřejněn dopis vedoucího odboru MVdr. Henycha ČR Dělnické mládeži, co všechno musí změnit ve svých stanovách, jinak bude zakázána.
    Je to ten samý strejda, co podeps...al výnos o zákazu KSM a včera mu to soud hodil na hlavu, je to tentýž, který v zastoupení Íčka chtěl nechat před NSS zrušit DS a byl opět od soudu vyhozen i se spisem nevalné úrovně.
    Jestli tentýž pán má rozhodovat ve správním právu o právech a svobodách občana, to potom zlatí komunisté !!!!!!!!Zobrazit více






    Jaroslav Kronus střípek - Dnes ráno jsem jel autobusem. jakýsi frustrát tam vykřikoval, že nás parlament je kopou hnoje. Nevím, zda dotyčný měl pod kulichem či byl opravdu na.rás,ale mne ihned naběhla taková fantiazie.
    Jdu do parlamentu v holínkách, s vyhrnutými rukávy a rádiovkou. V pravé ruce držím chromované vidle a vrátnému sděluji... účel návštěvy. Uvede mne dál a já musím konstatovat, že ta kupa hnoje je již notně zasmrádlá.
    Jakmile se osazenstvo parlamentu dozví účel mé návštěvy, hromadně ho opouští, ačkoliv někteří mají pocit, že tam budou do té doby, než je vynesou nohama napřed !
    Někteří si dokonce i navlékají padáky,které koupili coby činovníci MNO od neexitující firmy a vůbec nedbají toho, že jejich provoz byl zakázán proto, že dva vysádkáři se již na nich zabili.
    Jiní tvrdí, ačkoliv jejich gesichten jsou notné profláklé, že tak byli jenom na levném obědě a že s touto institucí nemají nic společného.
    Jistá dr. Křeček, který je tam dokonce od roku 1986 rozvijí teorii, že on vlastně není poslancem ale zapomenutým nájemníkem a je předsedou Spolku na ochranu těchto lidí.........., bohužel fantazii jsem nedokončil, protože jsem musel vystupovat !!!!!!
    Zobrazit více


    před pár vteřinami ·





    Jaroslav Kronus

    Jaroslav Kronus Problém téměř filozofcký - včera jdouce se svým čtyřhohým kámošem po neuklizených chodnícíchjsem narazil na jeden model, který se chtěl bavit.
    To že to nebude žádný myšlenkový tryskáč, jsem poznal dle výtisku AHA v ruce,ale že to bud něco mezi Švorcovou, Buzkovou a Kateřinou jau,to jsme opravdu netušil.
    Řešili jsme zda j...e většm problémem uklouznout po psím lejnu či zamrzlém chodníku Když i po druhé argumentaci z moji strany , že v tom prvním případě tak maximálně vyhodí boty za 400,- kč ,ale v tom druhém prípadě si může zlomit kotník a býti částečně invalidní si mlela svoji a já zjjistil, že je spíše "invalidní " na tykev, zmizel jsme raději jak pára nad hrncem !!!!!!!!!!!!Zobrazit více


     

Novak Martin

Novak Martin konečně


www.novinky.cz
Sněmovna dala šanci zákonu o uznání protikomunistického odboje poté, co návrh senátorů podpořili i sociální demokraté. Komunističtí poslanci usilovali o zamítnutí normy. Podle předlohy sice nedostanou ...

Před 37 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ty mají starosti a ta modrá gusta Fučíková, to je přímo klenot naší postkomunistické kocoviny ! punktum!
Před 11 minutami ·

Přidáno před 27 minutami · ·



Jan Ryt Profesor Massachusettského technologického institutu Noam Chomsky přirovnal americkou politiku k praktikám mafie. Kdo nechce platit výpalné, pocítí bolest. Spojené státy jsou podle něj skuteční teroristé.

přibližně před hodinou · ·
Marek Vokšay
Marek Vokšay
hm- zajímavé když Obama je socialista jak poleno :-D))))
přibližně před hodinou
Marek Vokšay
Marek Vokšay
komunistický tisk nečtu - sorry
přibližně před hodinou
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
to já zase čtu vše - Česká strana národně socialistickáČSNS

Výsledky voleb České strany národně socialistické

... Zobrazit více


Volební výsledky ČSNS 2005 ve volbách v roce 2008

Volby do Senátu parlamentu České republiky

Louny Národní socialisté – rozumní nom. ČSNS 2005 Eva Hůlová 1 289 hlasů 3,28%

Strakonice Národní socialisté – rozumní nom. ČSNS 2005 Vilém Mikula 777 hlasů 1,97%

Praha 5 ČSNS 2005 Eva Hurychová 302 hlasů 0,82%

Praha 9 Národní socialisté – rozumní nom. ČSNS 2005 Bohdan Babinec 274 hlasů 0,72%

Praha 1 Národní socialisté – rozumní nom. SZR Petr Hannig 245 hlasů 0,79%




Kolín Národní socialisté – rozumní nom. ČSNS 2005 Jiří Zub 647 hlasů 1,49%




Znojmo Národní socialisté – rozumní nom. ČSNS 2005 Jiří Stanislav 491 hlasů 1,43%




Volby do krajských zastupitelstev




Středočeský kraj




SZR 3 264 hlasů 0,82%




Plzeňský kraj




ČSNS 2005 681 hlasů 0,38%




SZR 1 248 hlasů 0,69%




Karlovarský kraj




SZR 370 hlasů 0,44%




Ústecký kraj




SZR 952 hlasů 0,39%




Liberecký kraj




Národní socialisté – rozumní 538 hlasů 0,48%




ČSNS ( v konkurzu) 149 hlasů 0,11%




Hradecký kraj




SZR 1 145 hlasů 0,63%




Pardubický kraj




SZR 1 737 hlasů 1%




Vysočina




SZR 567 hlasů 0,31%




Jihomoravský kraj




ČSNS 2005 1 097 hlasů 0,29%




SZR 1 136 hlasů 0´30%




Olomoucký kraj




SZR 724 hlasů 0,37%




Zlínský kraj




SZR 409 hlasů 0,21%




Moravskoslezský kraj




SZR 1 050 hlasů 0,27%

Celkem

Národní socialisté – rozumní 0,01




ČSNS 2005 0,06

SZR 0,43%




ČSNS 0,00%
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
a je po dalším masírování se jednoho sebestředného apoštola suverenity............
před pár vteřinami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat