Počet zobrazení stránky

středa 20. ledna 2010

Mgr. Malému solo...............


Manifest Národního sjednocení

U vědomí plné historické spoluodpovědnosti za další život českého národa a existenci vlastního státu prohlašujeme my, účastníci ustavujícího sjezdu Národního sjednocení – NSJ, že se plně hlásíme k tradicím stejnojmenné politické strany založené dne 28. října 1934. Heslo Národního sjednocení Nic než národ vzniklo ze slov Františka Palackého „Nic než národ má právo na existenci”. Toto heslo je i heslem naším.

Od: vrana2077@seznam.cz
Předmět: zaslání
Datum: 20.1. 2010, 17:23 - dnes v 17:23


 

Motto............

Magisterium
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Skočit na: Navigace, Hledání

Magisterium může být kromě jiného:

    * teologický pojem označující učitelský úřad církve
    . akademická hodnost a titul magistra po absolvování vysokoškolského studia


Mgr. Malému - tohoto času jedinému respondentu webu Národního sjednocení

Servus pane magistře,
Vás rád oslovím titulem Magister, ačkoliv je o mne známo, že slovo magister v nacionálním prostředí u mne apriori implikuje slovo- OZNAČENÍ magor !!!!!!!!!!
Jako Vámi deklarovaného katolíka starého ritu s trochu "podivnými" názory na rasy kolem sebe a posedlého myšlenkou , že tito by měli mít zvláštní osobní průkazy s vyznačením rasového původu , budu reagovat poměrně stručně.
V podstatě potřebuji vyřídit jeden starý účet a doba mne naučila jisté trpělivosti. Poté, když mi někdo dodá motivaci a naběhne si tak zvaně na vidle, rád ho na nich "povozím ".
Jsou to asi tři měsíce, kdy na webu Institutu Svatého Josefa jsem se podivil, že zde aktivně vystupuje i trochu nahnědlý katolík, kterému se občas konce kříže katolického kroutí ve svastiku.
Vy jste reagoval tak, že jste zase vyslovil údiv a pohošení, že se do Vás opřel někdo, koho nemohou čeští nacionalisté ani cítit a že jsem byl v zásadě exkomunikován ze všech diskusních platforem těchto panoptik.
Nestačil jsem ani reagovat, protože Váš kámoš a admin webu / tohoto času persona se tulící k současnému presidentu vše další zatrhl /. Ano jde o Mgr. Semína.
Sejde z očí, sejde z mysli. Vcelku jsem zapomněl na Vás coby jistou konstatní epizodu nacionalistického blouznění.
Jaké bylo moje překvápko, když jsem zjistil, že jse jediným respondentem webu strany starobylého a uctyhodného názvu a komiksového a panoptikálního personálního složení. Ano mám na mysli Národní sjednocení.
Její současný předseda má vcelku zajímavé jméno- Filcík a já čekal, že všechnu tu špínu, která ulpěla na jménu této strany - VYFILCUJE. Opak je pravdou - mentální krasavec s titulem Bc. je náhradníkem politbyra a hnědo-fialový katolík Vašeho střihu píše pamflety na jejich webu . Opět přímo indiciální skutečnost a důkaz tvrzení, že český nacionalismus je přehlídkou kretenismu non plus ultra.
Já opravdu nemám potřebu s vámi polemizovat o vašich názorech, ty jsou nakonec obecně známy a i na jinak alternativním webu Altermedia jste k smíchu.
Já Vám jenom vrátím, co jste mi kdysi půjčil - ne já, ale vy jste exkomunikován ze všech nacionalistických webů a ani dokonce vaši katoličtí kámoši s Vámi toho nechtějí míti moc společného.
Takže svižně "bojujte " za nevinu Pechance, proklínejte sionisty a židozednáře a "litujte" toho, že ta současná zběř vedoucí DS jde cestou arijského národního socialismu a nikoliv Vámi navrženého klerofašismu s dosti špatně ukrývaným anticigánismem a antisemitismem !
Rozloučím se s Vámi Vámi oblíbeným -

Na stráž Mrg ./m.a.g.o.r.e / Herr Klein !








na začátek
Vaše emaily zabírají 0,01 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 0%

Žádné komentáře:

Okomentovat