Počet zobrazení stránky

čtvrtek 21. ledna 2010

Anotace k článku v posledním Te Deum


 
V posledním čísle časopisu Te Deum byla zveřejněnan sta´t pana Adama B.Bartoše s názvem - Svět směřuje ke globálné vládě, tvrdí Havel i Klaus s poznámkou pod čarou - první tleská, druhý ale varuje .......  

Článek je psán velice profesionálně a přitom naprosto srozumitelně všem, kteří alespoň tuší něco o tom, kam je svět tlačen. Z článku je naprosto srozumitelno, že bývalý president je součástí světového zednářského establismentu a přesně tak se chová.Jeho vazby na mezinárodní miliardářskou židovskou lobby a potažmo skrze Římský klub na elity EU jenom dodává komtury jeho občasnému ne zcela na první zřetelnému chování.


Současný president patří k těm politickým kruhům, které lze označit za národně /konzervativní a jeho možná až tetrální přilnutí ke kruhům blízkým současnému papeži / ono se to nedalo nepřehlédnout při návštěvě Sv. otce v ČR loni v říjnu/ také o ledasčem vypovídají a davají srozumitelný signál...........

Já zde nebudu rozepisovat jednotlivosti z celého článku, názory výše uvedených jsou obecně známy a zájemce o konkrétnosti si článek či jiné detaily rád vyhledá.Já se chci pouze zaměřit na jedno zdánlivé nebezpečí, které bohužel čeští nacionalisté nikdy nepostřehnout a naposledy to bylo vidět při několika tažení masopustního reje pražskými ulicemi na podporu současného presidenta. Byl jsem smutný, když jsem viděl , že i vcelku noblesní osoby se sníží téměř na úroveŃ LŮZY či alespoň protagonistů politické patologie........

On ten moment rezonuje v jistém kontextu v samotném článku a zřejmě autor trochu přestřelil, či spíše to přehlédl z širšího úhlu pohledu.On se zmiňuje, že Klaus nepodpsání LRS mohl vlastně celý integrační proces v Evvropě inhibovat. Omyl pane Bartoši, jediné co by zničil by bylo sebe sama. Síla hnutí pravdy, lásky a bratrské pomoci je neuvěřitelná. President Klaus je natolik mazaný a je si vědom, že procesy v EU lze brzdit různámi jinými akcemi , než kontraproduktivní sabotáží ad hoc.
Až si toto uvědomí tzv. čeští integrální nacionalisté všech odstínů a jiní, tak bude o mnoho více čerstvého vzduchu na této scéně. zatím je zde pouze smrad a převládá ideologie barvy lidského HOVNA - že Vandasi a Vám podobní.....????

Mýlil se hegel, když prohlásil před 15 lety, že končí filozofie, mýlil se Fukuyama, když prohlásil před skoro 20 lety, že končí dějiny. Mýlí se i ti, kteří tvrdí, že přijetím LRS vše končí...........OMYL fešáci, budoucnost je vždy otevřena a záleží jenom na nás, nakolik jsme schopni postulovat a demokratickými instrumenty v našem kulturně-náboženském okruhu  brzdit ideové fantasmagorie pokrokářů !!

Závěremsi neodpustím jistý štouchanec do bývalého zeměpána - autor článku pan Bartoš vcelku presně konstatuje, že Havel tvrdí - vizi EU lze přenést přenést do celého globálního světa. jinak řečeno . zkarikovaný kapitalismus a postmodernistická vize celosvětové " Demokracie". 

Vybavil jsem si, jak tento svobodný zednář s katolickým biskupem Malým a cirhozníkem Landovským nesli zednářský pamflet na čínskou ambasádu a zde se s nimi nebavil ani vrátný. Pominu-li to,že u biskupa Malého víme konečně kdo je kdo v katolické církvi a u Landovského pomineme , že zřejmě očekával nějakou likérovou smrš´t,   tak snad tito pánové snad pochopili, že jsou jak říká pan Bartoš- maňásky a kašpárky v očích budoucí velmoci č. 2. 

Žádné komentáře:

Okomentovat