Počet zobrazení stránky

sobota 30. ledna 2010

facebook.........2

Jaroslav Kronus Paní Kubelková, jako vcelku prostý člověk děkuji. Nemám jediný důvod pronikat do světa, který prezentujete a reprezentujete. Akorát ze streimu vím, že patříte k těm tzv.celebritám, za které se nemusíme stydět a Vaše charitativní činnnost je příkladná.

Před 52 minutami · · · Zobrazit vzájemnou konverzaci na zdi
Iva Kubelková
Iva Kubelková
děkuji, moc si Vašeho názoru vážím:-)
Před 10 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Já děkuji za odpově´d a mizím v davu vulgu profannu. Bude-li mít v naší krásné vlasti každý svoje místo a plnit si povinnosti, nevidím objektivně žádný problém. Nashlenou !
Před 3 minutami ·
Petr Nachtmann
Pan Kronus je ročník 1963
Před 37 minutami
Karel Gargulák
Karel Gargulák
S p... Zobrazit víceříčinou a účelem problém nemám, mladý muži :-) .. Jde vidět, že jste vyrostl v dobách socialistických, neboť argumentovat vztahem mezi věkem a zkušenostmi (ještě mi dokonce začněte předhazovat, že nemám právo se tu vyjadřovat vzhledem k Vaší "životní pravdě") může pouze starý dobrý soudruh. Můj důraz na vaši mlastistvost nutně nesouvisí s věkem. Jde pouze o můj úsudek (čistě subjektvivní) související blablablabla..... už mě to nebaví... stejně to k ničemu nebude. Diskutovat s nacionalistou, podobně jako s komunistou se vždy mine účinkem a vede pouze k posílení víry (Vy věříte) protihráče. Máte názor. Respektuju jej. Držte se...
Před 5 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pozdravujte vaše kámoše, utvrdte se ve svoji jedinečnosti a hlavně lidem jako je Váš předseda nesdělujte, to co mne. On na rozdíl od moji osoby byl dokonce součástí nomenklatury komunisitckého režimu a uměl toho velice dobře využít. Kdyby jste mu to neustále omýlal, mohl by jste i přes Vámi proklamované ideály a upřimnost skončit mimo nomenklaturu ČSSD, kde jistě chcete udělat kariéru. Představa,že s titulem se budete živit v soukromém sektoru je moc šílená Jinak také hezký den !
asi před minutou ·

 

Jan Ryt To bylo bití v prsa, že jednu velkou banku si český stát musí ponechat, aby měl vliv na strategická hospodářská rozhodnutí a pak stačila motivační poradenská prémie pro zubaře Macka a už to jelo...

Před 54 minutami · ·
Jan Ryt
Jan Ryt
A co Transgas? To bylo ře... Zobrazit vícečí že v přirozených monopolech a síťových odvětvích je role státu a veřejnosti nezastupitelná a bum, za pouhých 100 mld. Kč ho bouchli, přátelé z ČSSD. Nyní má hodnotu přes 500 mld. Kč a výprodej se ukazuje jako hrubá národohospodářská chyba. Navíc z výtěžku jsme si koupili jen pár km zbytečných a totálně předražených dálnic... To je ta rozumná hospodářská politika ČSSD a kdo opět důvěřuje jejich slibům, tak je buď velmi nepoučitelný, naivní člověk, nebo hlupák... Bohužel to odneseme i my ostatní.
Před 53 minutami
Lukík Vojtěch
Lukík Vojtěch
CSSD = Co (po)srat se da
Před 48 minutami
Jana Volfová
Jana Volfová
Bohužel s tou bankou je to pravda a je třeba státem založit novou,protože jedině tak nebudou unikat ty miliardy jinam
Před 47 minutami
Jan Ryt
Jan Ryt
Nebo vyjedn... Zobrazit víceávání o vstupu ČR do EU... Hlavní vyjednávači pak skončili jako eurokomisaři, i když ten jeden pouze na chvíli, protože v sociálfašistické partaji prostě platí - vůdce bere vše! Že naše zemědělství, potravinářství a průmysl kolabuje? Že se vinou eurodotací prohlubuje schodek státního rozpočtu? No a co?! Špidla jen zamumlá, že politika není racionální disciplína a už se cpe do senátu! Dopustíme to? V Anglii Tondu Blaira už vyšetřují za přepadení Iráku a co u nás? Justiční mafie je v klidu? FBI a Britové vyšetřují kauzu gripeny, kdopak za nimi stál v naší drahé vlasti? Nebyl to také ten milý popleta?
Před 42 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Dobr... Zobrazit víceý den paní Magister. Docela mne pobavilo, že vaše leaderka je členkou Svazu bojovníků za svobodu.
Prohlížel jsem si její c.v do roku 1989 a nikde ani v náznaku jsem nezjistil, čím coby jako uklizečka a členka SSM za svobodu bojovala.
Od roku 1990 v této zemi svoboda je - zaručená dokonce základním ústavním zákonem a bojovat za ni mi připadá jako vloupávání se do otevřených dveří a dokonce se organizovat je přímo hloupostí.
To neplatí o lidem, kteří jsou členy této organizace z titulu svoji činosti let 1939-45 a 1948-1989. To ponechávám stranou zkarikovanou podobu demokracie z let 1945-8, ke kterému se sama předsedkyně této oranizace hlásí. To už není moji starosít. jina khezký den
Před 18 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jak prosímdopadla ta první ? Vy víte, že jsem notně skeptický k takovým to akcím, přesto jsem nikde nečetl žádný výstup. Možná jsem ho přehlédl.
Dotyčná paní je aktivistkou z nějakého většího města, kde je nespokojena s činností tamější radnice, že a nebo se pletu ?
Před 33 minutami ·
Slávek Mareš
Slávek Mareš
Jaroslave.Přestože o těchto akcích ví všechny média, tak o nich stále mlčí.
Jinak těch demonstrací bylo již více. Ale zatím ne s tak velkým ohlasem,který bychom potřebovali.
Jinak Maruška, zakladatelka Hnutí nespokojení občané opravdu začínala aby vyjádřila svou nespokojenost s osobou paní Řábkové.Ale přerostlo v celostátní měřítko.
Blžší informace nalezneš na:
http://www.facebook.com/?ref=home#/group.php?gid=200944514792
Před 24 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Děkuji, už jsem doma. Já měl na mysli informování na facebooku. To že od streimu nic nečekám včetně mocných je snad dostatečně známo !
Před 23 minutami ·

 

 

Jaroslav Kronus proti zlu ZLEM,ale nestat se grázlem !



Před 22 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Vznikla skupina na FB , která protestuje proti zrušení Facebooku od 1.5.2010 a navíc je skupina, která odímá platit cca 3,5 Eu měsíčně jako poplatek coby účastník FB.
Je mi vcelku šumák, zda mně oranžoví svazáci a jejich 30,-Kč konotace označí za fašistu, jenom proto, že se koukli na můj profil a ze čtyřech slov měli " ideologicky" jasno. On sice v jednoduchosti je krása,ale ona sama nesmí mít mentální rozměr !
Není to tak dávno, kdy na serveru týdne mne jeden několikrát označoval za nacistu a pak se zjistilo, že mu jeden vyrostl DOMA !
Facebook je sice produktem přirozené lidské aktivity a vznikl jako tzv.sociální sít´t v elektronickém prostředí.
Ona každá lidská aktivita má bu´d z ekonomického hlediska altruistický či komerční charakter. Jinak řečeno, někdo to musí zaplatit. Ono nic není zadarmo, jde jenom o to, jak budou směrovány casch flow.... Zobrazit více
Prostě majitel tohoto produktu, žekl - bu´d se bude platit za užívání a nebo nebude nic. Můžeme si vybrat.
Jsem -li v tomto případě "fašistou", rád jím zůstanu. Ono selský rozum mnohokrát prohraje s ideologií a pak se jenom divíme !!!!!!!!!§


Před 22 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat