Počet zobrazení stránky

pondělí 18. ledna 2010

"Vlajkař" a bývalý Republikán o svém "vůdci"............

Je to asi dva dny, kdy si novináři vzpomněli na dr. Sládka a navštívili ho. Ono to nebylo tím, že by je nějako zajímal osud tohoto muže více jak 10. let poté, co jeho strana byla řízenou akcí kožených zástěr odejíta z Parlamentu. Jak jinak, než že novinářské prostitutky hledaly v souvislosti s procesem u NSS proti Dělnické straně nějaké informace / samozřejmě jakoby vedlejší produkt  samotné návštěvy /.

Že dr. Sládek si nenechal ujít možnost , ja ksi kopnout do Vandase a spol. je samosebou. Oni mu neprovedli nic dobrého a navíc ho vytěsnili z místa, na které si ve svoji vizi neustále dělá nárok, aniž by si uvědomil, že je rok 2010 a nikoliv 1996. Ale to je jeho starost. 

Reportáž, která byla uveřejněna na serveru Centrum.cz přinesla pozornému pozorovateli mnohé, co dává odpově´d na další osud SPR-RSČ. Dr. Sládek byl minulý rok pravomocně odsouzen  za předlužení strany v podmíněnému trestu a finanční pokutě. Z toho plyne, že když ji nezaplatí, že by mohl jít do výkonu trestu. Určitě nebude náhodu, že toto "zapomněl" veřejnosti sdělit jako mnohé jiné. Jeho web je nakonec ukázkou bídy a utrpení a tzv. diskusní forum mi připomíná diskusi slaboduchých s se slabomyslným !

On se svoji rodinou bydlí ve vile cca tak za 10 milionů. Dle reportáže se dá dovodit, že on vlastně nic nevlastní a i firmy developerskou a obchodní vlastní jeho žena Laura Raisiglová. Zde se na chvíli zastavím. Tato žena je dcerou luxusního brněnského Žida, který v roce 1968 odešel do USA. Dle informací se spolu žádným či minimálním způsobem stýkali a po předání moci v roce 1989 v ČSSR tento muž se vrátil a dceři chce "vrátit" vše, co se předtím zanedbalo. Mezitím se paní Laura stala novou ženou dr. Sládka a mají spolu tuším tři děti.
Te´d mám prosím Vás jenom takovou fantazii. Tchán předsedy Republikánů mu sdělil- doktůrku, máte moji dceru , kteou nade vše MILUJI a udělám pro ni první poslední. Máte s ní několik dětí, jste vcelku na české poměry solidně zabezpečeni a je to z velké části i Vaše zásluha. Ale aby bylo do budoucna jasno - z dětí vyrostou slušní lidé, jako vždy Raisigelovi coby brněnský pojem byli. Vy si dělejte v zásadě co chcete,ale jestliže by to ohrozilo moji dceru a má vnoučata, tak se postarám, že skončíte v nějaké garsonieře na periferii Brna ! Capito ???????

Dr.Sládek není a nebyl nikdy žádným hlupákem a dokonce patřil k největším talentům české politiky první poloviny devadesátých let. To že je dnes politickou mumií je kombinace několika faktorů, které jsou obecně známy. Dle mých informací je Návrh NSS o pozastavení činnosti SPR-RSČ odeslán u této instituce. Údajně chybí audity za poslední tři roky. Dle mého zjištění audit stojí cca 10-18 tisíc Kč . Já zde nebudu násobit, dělit či spekulovat. on bude kámen úraz asi někde jinde. Slámova parta z Moravy se původně pokoušela Sládka svrhnout a když ji to nevyšlo, tak sbírá podpisy ke vzniku Republikánské srany Čech, Moravy a Slezka. Ono nejde o nic jiného, než část členů SPR-RSČ pomocí této připoutat k DS a hlavně přetahnout část voličského elektorátu ve prospěch DS. Vcelku jednoduchou analýzou lze konstatova, že značka SPR-RSČ je schopna v dnešní době maximálně přitahnout tak cca maximálně 15 tisíc hlasů / to číslo je opravdu orientační a spíše nadsazené /. Jak známo, tak je potřeba překročit v parlamentních volbách 1,5 %, aby kandidující partaj obdržela jednorázový příspěvek od státu 100,-Kč za jeden hlas. Těch 1, 5 % odpovídá při očekávané 60-65 % voličské účasti kolem 80 tisíc hlasů,ale spíše o několik tisícovek více.

Sečteno a podtrženo, potřebujete cca 220 tisíc na volební kauce a když se Vám zadaří, tak můžete obddržet kolem šesti milionů . Ačkoliv tato čísla jsou ryze orientační, v několika násobku překračují možnosti SPR-RSČ a tudíž kalkul dr. Sládka ,že by mohl opět zíkat nějaký kapitál na své politcké hrátky jsou liché. Ono je už strašidelné, že sám shání někoho na obsluhu youtube a není schopen ani zabezpečit funkční a PR srozumitelné webové stránky.

Navrhl jsem paní Fornůstkové, že místo zoufalého sbírání 1000 podpisů by možná bylo jednoduší tzv.koupit nějaký politický subjekt, který třeba nevyvijí politickou činnost a nebo je administrativní činností NSS uložen k ledu. Jsem názoru, že  by to vyšlo levněji, než všechny tyto projevy "laškování", které nám dr. Sládek předvádí. Také jsem ji upozornil, že na politické mapě jsou subjekty, které by možná našly programový průsečík s Republikánskou stranou . Představa je taková, že o náklady na kauce by si poměrně rozdělily, Republikáni by byli součástí KL jejich funkčního partnera. Bohužel jsem se další zatím nedozvěděl - mám na mysli, jak bylo pracováno s mým podnětem........., ale to nevadí, ono to není zdaleka poprvé, kdy přijdete s nápadem ,někdo ho zužitkuje a pak se tváří, že vás nezná !!!  

Žádné komentáře:

Okomentovat