Počet zobrazení stránky

sobota 2. ledna 2010

z facebooku

Pavel Pravda Co si vedeni strany mysli o vyzve Klause, aby lidi zvolili silnou vladu? Neni to klacek pod nohy mensim stranam?

Před 5 hodinami · · · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jeliko... Zobrazit vícež se asi reakce vedení strany těžko dočkáte, nabídnu Vám svůj pohled.
První věc, která mne zarazila, že vaše skupina má téměř 1100 členů a diskuse minimální, neřku-li žádná. Má-li toto kořeny ve faktu, že všichni jsou liberálové ve smyslu soliterů a egoistů, tak první moment ohrožení práce SSO v delším horizontu.
Dle mého pohledu má Váš dotaz dvě roviny. Prvním je nepochopení role presidenta, druhou jeho vztah k malým stranám-
Pane Pavle, president ČR má svoji roli danou ústavním pořádkem ČR a i přes jeho občasné šavlování s mocí soudní zná velice dobře svoje možnosti. On si je moc dobře vědom, že hlavní příčinou marasmu v ČR je fakt, že nelze sestavit stabilní vládu se spolehlivou parlamentní většinou. Ono se to pak třeba odráží při volbě presidenta a podpoře různých Wolfů atd. Nakonec on jako bývalý premier ví, co malé strany dovedou , když jsou členy vlády. Jinak řečeno, on si je vědom, že vybřednutí z celkového tristního politického stavu je řešení na půdorysu stran bývalé opo-smlouvy aniž by apriori anticipoval složení budoucí vlády, kterou bude jmenovat.
Z Vašeho dotazu též cítím jistou obavu odklonění se presidenta od projektu SSO. Víte, já to vnímám tak, že SSO svámi pochody na Hrad sice presidenta "potěšila",ale nijak nenadchla. On moc dobře ví, že v popředí vystupvali lidé se sektářskými sklony a on musí býti velice opatrný. Navíc SSO, jejíž jedinou a hlavní politickou hračkou byl boj proti LRS a jelikož jim tato byla vzata a reakce vedení SSO byla - vystoupíme z EU, tak nečekejte , že pan president bude skákat radostí na činností a neumětelsvtím malých stran. navíc přeci víte, že ve volbách do EU volilLibertas.Ono nás čeká ještě moc práce a mám obavu, že psaní agitek to moc nezkvalitní !
Před 2 minutami ·
Marek Numerato

Marek Numerato hezký den všem, dovoluji si vás pozvat do nově založené skupiny Libertariáni, budu rád, když přijdete podiskutovat...:)

Skupina pro všechny příznivce a obhájce svobody jednotlivce, volného trhu, soukromého vlastnictví a minimálního státu.
Před 11 hodinami · · · Sdílet · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Marku, proč zakládáte novu skupinu? není to tříštění sil ? Ačkoliv se spíše považuji za křes´tanského sociála, rád si s Vámi pohovořím.......Jsem rád, že používáte standart libertán. Spojení liberální konzervativec je pro nocens
Před 7 hodinami ·
Jaroslav Kronus
Dnes v 0:53 · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Já nelžu, to je uprostřed mnou uvedený Kopal a na ty ostatní se ani neptejte........
Dnes v 0:54 ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Měl bych dotaz na členy SSO i organizované či jenom příznivce ? nemyslíte, že po neslavném pádu vedení NS a jejich odchodu by stálo za zvážení uvažovat o převzetí části lelktorátu této partaje ? Oni snad všichni nebyli úplně mimo ? nakonec když do nedávna aktivní proto-fašista Kopal může psát články na Fragmentech, pro...č by tito lidé nemohli býti vtženi do politiky Svobodných , budou-li mít zájem a uznají své předchozí chyby a navíc nebudou provařeni. Ono snad nikomu neunklo, že pochodů SSO a DOST se zůčastnuje i bývalý mpředseda NS a guru českých neofaschos Skácel ?

Zobrazit více
st v 23:51 · · · Nahlásit
Jiří Rybář
Jiří Rybář
UKIP (velmi podobna strana ve Velke Britanii) ma problem, ze ji srovnavaji s fasisty a nacisty. Ja osobne bych byl nerad, aby stejny problem postihl Svobodne, takze doufam, ze to nekdo z te organizovane casti dusledne alespon zde v komentari vysvetli. Nepletme si nacionalismus a liberalni konzervatismus :)
Včera v 22:16 · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mladý muži, ono tomu ze strany načeho streamu málem došlo. Když se kredibilní dr. Bátora stal členem uzšího vedení SSO a seátorka Janáčková tuším také nějak v tom figurovala, tak se mohli pominout.
Dr. Bátora s noblesou sobě vlastní je poslal do háje a osud ing. Janáčkové mi není znám.
Podobná připitomnělá diskuse běžela v případš, když někteří poslanci ODS podepsali ainicativu D.O.S.T. Též byl problematický vstup bývlých členů či příznivců pochybné partaje PaS.
Víte musíte se na věci koukat pomocí stukturalismu a pak si přestane klást opravdu infantilní dotazy ....
Ono jde úplně o něco jiného. pouze trochu upozadit mírně profláknuté persony pro establisment, než projekt SSO zapustí kořeny. Nic více a nic méně!... Zobrazit více
Když někteří bývalí členové SPR-RSČ vstupovali do SZ, tak byl také chvíli povyk, ................
Dnes v 1:18 ·
Jiří Rybář
blog.ihned.cz
(1975), ekonom. Myslí si, že daně v České republice jsou příliš vysoké a zákonů příliš mnoho a že Evropská unie nám více svobody a prosperity nepřináší.
28. prosinec 2009 v 21:30 · · · Sdílet · Nahlásit
Hana Nosková

Hana Nosková Podařilo se někomu z vás vyluštit kódované sdělení na preridentově novoročence? http://www.klaus.cz/klaus2/asp/default.asp

www.klaus.cz
Když začínáme tímto vánočním tématem: podařilo se mi vypiplat oba syny k závodnímu lyžování. A teď mají své malé byty, žádné nové apartmány, v Peci a ve Špindlerově Mlýně, takže tam dědeček vždycky na dva-tři dny přijede a s vnoučaty lyžuje.
25. prosinec 2009 v 18:14 · · · Sdílet · Nahlásit
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Naprosto ne. Otazkou je, zda to vubec ma byt rozlustitelne sdeleni. Je to precijen umelecke dilo.
28. prosinec 2009 v 0:17 · Nahlásit
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Jako bývalý Republikán asi budu míti občas problém s některými tezemi Svobodných coby registrovaný příznivec. Přesto se asi shodnem na tom, že by bylo vhodné na webu Svobodných alokovat symbol Vánoc a i něco, co implikuje křes´tanský odkaz . Ono mít starosti o islamizaci Evropy, pohrávat si s myšlenkou opuštění EU, mít... v thin-thanku dva integrální katolíky a přitom mít web v den zrození Vykupitele bez odkazu na naše kořeny, ke kterým se toliko proklamujeme považuji za jistou schizofrenii či dokonce odstím farizejství.............

Zobrazit více
24. prosinec 2009 v 1:20 · · · Sdílet
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Ja bych rekl, ze byt konzervativcem neznamena byt na webu fanatickym krestanem.
28. prosinec 2009 v 0:16 ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mlad... Zobrazit víceý muži, osobně vnímám Boha helensky-to jen pro vaši informaci . Katolicismus vnímám jako unikátní spojení filozofie a teologie skrze T.Akvinského a později tomistickou školu.
Vtip je v tom, že politická strana je veřejným subjektem a konkrétně SSO kritizuje ideové vyprázdění stranop-smlouvy.
Považuji trochu za srandovní chodit pražskými ulicemi občas i motivy Mariánského kultu, proklamovat křes´tanské kořeny a přitom ani nealokovat na svůj web odkaz na zrození z jednoho fundamentů, kte kterým se alespoň prokalmativně hlásíme.........
To není fanatismus, to je jenom dání informace okolí Pak od toho se vymezují hranice a to i třeba proti minaretům....
28. prosinec 2009 v 0:38 ·
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Ideove vyprazdneni, ktere SSO kritizuje, se ale tyka politickych idei. Jsem rad, ze jste to napsal za me - proklamuje krestanske koreny, nikoli krestanstvi samotne.
28. prosinec 2009 v 0:43 ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ony ty kořeny mají nějaký centrální SYMBOL - tím je INRI .punktum. Zkuste Židům vzít jejich symboly -
28. prosinec 2009 v 0:58 ·
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Nezlobte se, ale mam pocit, ze tu kazdy debatujeme ve zcela jine rovine. Bud do toho vstoupi nekdo treti, a pokud ne, skoncime v tomto mrtvem bode.
28. prosinec 2009 v 1:36 ·

Žádné komentáře:

Okomentovat