Počet zobrazení stránky

pátek 13. listopadu 2009

Obrana národa, pláč nad odkazem K.Hašlera, nekrolog na ing. Lesáka......

Tento oblíbenec Klausovy mediálí hysterky dr. Haslingeové "velí" o.s., které má identický název se zednářskou odbojovou organizací ON, je náhradníkem politbyra historické strany dr. Kramáře a prof. Mareše NSj, píše nekrolog na zesnulého člena parlamentu semidemokracie dr. Beneše a Gottwalda a teď zase si vyhlédl odkaz K.Hašlera .....
Čeho si ty mírně "nahnědlý" arijče s tmavým odstínem v obličeji ještě dočkáme ?????????

David Kostlán jako mladý naziskin na demonstraci NSB v Praze 28.10.2001. V čele transparentu trio Michal Podolák, Jan Kopal a Roman Elmar Skružný.


Vzpomínka na velkého muže

30. 10. 2006 | přečteno: 13959x
Dne 31. října by se dožil 74 let Roman Elmar Skružný, bezpochyby nejvýznamnější osobnost poválečného nacionálního socialismu na území Čech a Moravy.
Po jeho náhlém odchodu 30. 3. 2004 zůstalo v našich srdcích obrovské prázdné místo. Byl nám nejen nedostižným vzorem a moudrým učitelem, ale především kamarádem. Ztělesňoval nejvyšší ideály nacionálního socialismu ve vší čistotě nositele poslání a odkazu hrdinů, na něž je zakázáno vzpomínat. I jeho ctí byla věrnost a ze své životní dráhy neudělal nikdy ani krok stranou. Nezlomili ho bolševici, když jej na dva roky zavřeli do kriminálu a následně mu znemožnili výkon jeho milovaného povolání. Nezlomil ho ani současný režim, který ho za tytéž názory neváhal ani v pokročilém věku a s komunistickými kriminály podlomeným zdravím znovu odsoudit k pobytu za mřížemi. Nástupu trestu se však nedožil. Zemřel náhle a za poměrně záhadných okolností po týdenní hospitalizaci v motolské nemocnici.

Jeho životním krédem bylo: „Žádná bitva není prohraná, pokud si to sami nemyslíme.“ A naší povinností je pokračovat v odkazu, který nám zanechal. Jeho paměti (bohužel nedokončené), jejichž součástí je i politické pojednání Vzkaz a výběr z jeho článků, by se měly stát povinnou literaturou každého nacionálního socialisty.
Ke stažení jsou zde.

Dne 30. března 2004 odešel velký muž.
Jeho duch, jeho dílo a hlavně jeho víra však zůstávají.

Elmare, unsere Ehre heisst Treue!

elmar
autor: Wotan | tisk | zpět

Čeho se ty hnědá špíno ještě dočkáme ..............................

Žádné komentáře:

Okomentovat