Počet zobrazení stránky

pátek 27. listopadu 2009

Jenom sklízíte, co jste zasely Feministické hlavy.............

V Česku se hrubé zacházení s dětmi toleruje

Mladá Boleslav - Případy matek hodlujících alkoholu se v Česku v poslední době rozmohly. Důkazem je nedávný případ, o kterém sme již psali, kdy se opilá matka s dítětem v kočárku procházela po ulici v Mladé Boleslavi.

..... matky třeba v hospodě i s malým dítětem objeví policie.“

Tak to trochu sčítneme. Ono je to v našem banán státu složité. Již za éry dr. Husáka každá , která nejdříve roztahovala nohy a pak natahovala ruce byla v pozici chráněného subjektu. To co dnes se děje v opatrovnickém soudnictví je jenom hrubším pokračováním manýrů z této éry. Ona se ovšem změnila společesko-ekonomická situace a jelikož nikdo za nic neručí a každá akorát bere peníze za nic či jenom za to, že je, tak se výsledky musí v nějaké empirické podobě dostavit. Ono mezi těmi o kterými píši a těmi darebáky, kteréjim nejdříve udělají fakana a pak ukážou dlouhý nos není žádného rozdílu.

On přestane dělat, žádný majetek nemá a když, tak je nedohledatelný. Soudy ho občas po mnnoha měsících možná odsoudí na podmínku či VPP,ale on z toho téměř vždy nějak vyklouze.

Ona je to samé v bleděmodrém . Nejdříve přemýšlí tím co má mezi nohama a na ulici se chová, přesně tak, jak viděla ve stupidních seriálech či telenovelách. Porodí a najednou zjistí, že starat se o dítě není totéž, co mít x orgasmů za noc. Cvakne ji v kouli a má pocit, že všichni se kolem ní postaví na hlavu jenom proto, že porodila dítě. Bohužel v dnešní době, kdy veřejný zájem je jenom kus kecu a každý kouká, co kde ukrást a zabezpečit sebe a nejbližší okolí ji akorát ukáže "prostředníček pro Kalouska " a ona začne v mnoha případech chlastat. V hospodě je za konkubínu pro otrapy jí podobné a každému je to fuk.....Nakonec proč ne ! Jak jsme si je vychovali, takové je máme !

Já mám předsedkyně FOD plné zuby od chvíle, kdy jsem se seznámil s manýry jejího spolku, pozadím činnosti a dokonce jsem si přečetl žvást, který jakási pseudopsycholožka napsala, když se jí vybrečela na rameni ta ztrotlovatělá šestinedělka, kterou jsem měl napsanou v oddacím listě ! Prostě kopa hnoje a poklad -jenom ZAKOPAT a pořádně prolít desinfekcí ! Přesto jí nelze upřít občas trefný pohled a ona to říká přesně -nalitá matky - No a co ? Tak se to pošle na úřad či magistrát a tím vše zvadlo. Zde jí sociálka udělá bububu, polituje a kopne ji do zadku. Udělat to táta, tak má takové potíže, že se raději oběsí či raději se už k dítěti nepřiblíží ..........Tak co hovězí hlavy chcete - SKLÍZÍTE jenom, co jste zasely ! tak držte svá nevymáchaná ústa a trpte !
.



Česká legislativa matky alkoholičky nijak neřeší

Kolik takových případů v Česku ročně úřady zaznamenají předsedkyně Fondu ohrožených dětí neuměla uvést. „Samozřejmě, že se o všech případech nedozvím. Zdá se mi ale, že v poslední době se rozrůstá tahle smutná skutečnost, “ řekla Vodičková. Podle Vodičkové v Česku legislativa takovéto případy neřeší. Postih rodičů u nás je velmi mírný, nebo žádný. Pokud dítě neutrpí fyzickou újmu, tak špatné zacházení s ním není zákonem postižitelné.
„Špatné zacházení s dětmi se v Česku toleruje, někdy až do úmrtí dítěte,“ uvádí Vodičková se smutkem v hlase. Situace je podle slov odbornice hodně neúnosná. Vodičková se domnívá, že chybuje hlavně Ministerstvo sociálních věcí a rodiny při umělé preferenci biologických rodičů před pečovateli a snaze pořád nezodpovědným rodičům pomáhat. „Hledí se na rodiče a zapomíná na děti,“ myslí si Vodičková.





Teď už jenom symbolicky -kde byli "investigativní " novináři, když do čela ministerstva mládeže byla uvedena žena, která měla minulost ........řekněme lehčí .........

Kde byla tatáž sebranka, když jistá zelená Jau,jau se válela ve squotu, udajně i fetovala a její děti vychovávala babička a úřady ač o tom věděly, tak držely ústa......., kde byly úřady, když dotyčná použila děti ke svému mediálnímu zviditelnění za situace, kde je nasazena BIS i speciální složky policie ??? 
 
Kde jsou všichni ti ochránci dětí, když jejich tátové jsou naší opratrovnickou justicí kriminalizovaní, psychiatrizovaní a již se Štrasburku přišlo šest rozsudků v neprospěch ČR , které jasně označují viníky ? Ale to bych si mohl plíce vymluvit. Ono to není nic pro Blesk či MF Dnes, ta kraději  budeme psát o bradavkách jakési připitomnělé pseudozpěvačky či vytvářet psychozu, že Vandas a jeho spolek je před převzetím moci v naší banánové Chazarii !

Žádné komentáře:

Okomentovat