Počet zobrazení stránky

sobota 28. listopadu 2009

dnes chci jenom vzpomínat, když je počátek Adventu.........

neděle, 7. prosince 2008


Národní strana- prorežimní produkt ?

Dopis Inspekci Ministra vnitra ČR



Tento dopis adresuji I MV ČR z jednoduchého důvodu. Jako občan ČR chci zásadní odpovědi na vcelku banální otázky, které charakterizují či spíše poukazují na témata, která se stávají celospolečenským problémem. Jde o zodpovězení na otázku, jak je možné že na KL Národní strany kandiduje vysoký policejní úředník , veřejnost není informována o celkovém kontextu tohoto nezpochybnitelného faktu a přitom je masírována neustálým mlžením o možném rozpuštění Národní strany. Druhou otázkou jsou skutečnosti, jak či v jakém stádiu je práce policejních orgánů proti podezřelému Viliamu Matějovi, který hanobil národ ,rasu a přesvědčení a jaké konsekvence jsou vyvozeny proti vedoucímu MO Policie ČR ,který "velel " opatření při vyslání OS Dělnické strany do janově v Litvínově.




Pane řediteli IMN ČR,
jsem znepokojen a nespokojen s prací Vašich podřízených při vyřizování moji stížností či upozorňování na nešvary v policejním sboru ČR. Je možné, že se jedná o nepovedenou komunikaci, ale je také možné, že se ptám na témata, která jsou inkoretní a raději se zametají pod koberec. Navíc nepatřím k žádné vlivové skupině či protěžovanému segmentu této společnosti a proto asi ten chladný přístup. Já opravdu nechci více, než abych byl objektivně, pravdivě a bez jakýchkoliv vytáček seznámen se skutečnostmi, na které se ptám. Toť vše.
1) Dne 12.9.2008 jsem zaslal Vaši součásti svůj e-mail, ve kterém jsem přeposlal svoji e-mailovou korespondenci s mne neznámou osobou. Tato mne kromě jiného upozornila, že na KL Národní strany je vysoký policejní důstojník. Tato skutečnost byla potvrzena vytištěním KL a jejich doručením do domácností voličů. Nikde jsem nezaznamenal, že by dotyčný odstoupil či byl z KL odvolán. Dle indicií, které jsem z KL vyčetl, jedná se o VŠ - vzdělaného muže ve věku 49 let. To už samo o sobě implikuje skutečnost, že se nejedná o nějakého řadového strážmistra, který dělá pochůzkáře v jakési " horní lhotě". Tato skutečnost sice není sama o sobě nic proti zákonného, ale nabývá jisté pikantnosti v tom smyslu, když je veřejnosti neustále předkládána úvaha, že MV a BIS činnost NS monitorují a vedou se diskuse o jejím možném zákazu. Já Vám jenom sdělím, že analogická situace vznikla u struktur Národního odporu a v širším kontextu i Dělnické strany u několika členů Armády ČR. MO ČR velice promptně z toho vyvodilo personální opatření a veřejnost byla informována. Jelikož v tomto případě jinak devótní sdělovací prostředky mlčí, tak Vám tímto způsobem kladu otázku - JAKÉ KONSEKVENCE vyvodí MV ČR v událostech shora uvedených a jak postihnou uvedeného policejního důstojníka?
2) Dne 13.10.2008 jsem obeslal Vaši součást trestním oznámením, ve kterém jsem definoval podezření ze spáchání trestného činu na Viliama Matěje - vůdce smečky cikánského podsvětí v Janově, který hanobil národ, rasu a přesvědčení. Dále jsem učinil oznámení na velitele policejního opatření, aniž bych si troufl odhadnout míru společenské nebezpečnosti.
Dostalo se mi odpovědi, že stížnost na patřičného policejního důstojníka byla postoupena ke kázeňskému řešení patřičnému Okresnímu ředitelství Policie ČR v Mostě. Fajn, budu očekávat patřičnou odpověď. Bohužel relevantní odpověď, jak bylo naloženo s mým trestním oznámením jsem nedostal. Proto opakuji - JAK BYLO ZE STRANY I MV naloženo s mým trestním oznámením , eventuelně v jakém stádiu je policejní šetření ? To se musím dovídat na webech radikálních organizací, že údajně dotyčný začal být realizován odd.extremismu patřičné součásti organizovaného zločinu ?


Závěrem si neodpustím obecnější zamyšlení, které je následkem jistého intuitivního(nikoliv) instiktivního daru mého osobnostního profilu. Znám velice dobře causu statutární likvidace dnes již zesnulého pplk. P ČR ing. Sprušila či nprap. P ČR Čermáka. Ten první byl zlikvidován za pomoci konfidentů StB ve službách nových mocipánů a ten druhý na zakázku elitářských Chazarů. Pikantní je ta skutečnost, že ing. Sprušil již před 17 lety vycítil to, co dnes řešíte v Janově .Ale to jenom na okraj. Navrácení stavovské cti od nikoho z Vás nečekám u uvedených mužů a ten první uměl se ctí na rozdíl od Zelenických či Douchů odejít. Ale zpět k meritu věci .
Je jenom otázkou času, kdy radikální organizace " bojující" proti tzv. černému rasismu přejdou alespoň svoji částí do politického podzemí a splynou se zločineckými strukturami. Ona jejich činnost něco stojí a ne vše lze ufinancovat z prodeje rasistických CD čo oblečení Staier. Nedávné události v Dánsku či Sicílii ukázali, že rasové nepokoje se přetaví v přestřelky tuzemského a v našm případě romsko-cikánského podsvětí při bojích o teritorium, jak při dealování drog, pasáctví a Bůh ví v čem ještě. V Dánsku to dnes za majoritní společnost má v rukou gang Helps Angels a na Sicilii Cosa Nostra. Jakou podobu to bude mít zde v Čechách, nevím - já si patologii společnosti držím od těla i v té viditelné podobě, natož v té podzemní.
Včera v Maďarsku byli zastřeleni dva tamější Romové- Cikáni při ataku jejich obydlí. Lžihumanisté mají jasno- jde o rasový delikt, vláda je zdrženlivější. Zřejmě asi také zde bude rezonovat i kriminální podtext. Věnujte těmto věcem v ČR pozornost, informujte veřejnost. Jedině to je cesta oddělení zrna od plev.
Závěrem : je pravdou, že dokud otázku lidsko-právní budou mít v rukou ideologičtí fanatici a dokonce si z toho udělají byznys svých rodinných mafií - vše vesměs potomci světoobčanů - Chazarů , tak je to špatně. Ale to už musí řešit politici!

Žádné komentáře:

Okomentovat