Počet zobrazení stránky

neděle 22. listopadu 2009

Osli z DM zase blouzní..................

 


Česká strana národně socialistickáČSNS






Dobrý den paní Jano a pánové,
nebývá zvykem,abych se obracel an bloc a ad hoc na tak rozmanitou suitu lidí, z niž každý má pocit, že je buď tím pravým proto či arche -type, českého národního socialisty či alespoň stoupencem myšlenek tohoto proudu českého politického myšlení.
Přiznám se, že jelikož některé znám více jak desetiletí a myslím, že jsem měl možnost poznat zákoutí občas pokřivené české dušičky , tak nehodlám s nikým z Vás polemizovat o tom, kdo je hoden následnictví myšlenek dr. Horákové či dr.Beneše.
Jsa o mne velice dobře známo, že jsem přímo odpůrcem politiky a hlavně praktik dr. Beneše a že můj vztah k dr. Horákové je velice rezervovaný vzhledem ke skutečnostem, které začínají se oběvovat v souvislosti s otevíráním archívů..............
O to je smutnější, že v rámci předvolební kampaně do EP, které oba subjekty nesoucí název jedné z nejstarších politických stran na území KČ ve svoji samolibosti a hlouposti , která vyvrcholila prodáním značky ČSNS do voleb EP hochštaplerovi Jouklovi, který snad už jenom dá ránu z milosti všemu, co bylo s touto značkou provedeno od roku 1990 , jenom tiše přihlížíte, jak předák českých fašistů Vandas na svých předvolebních shromážděních in principo hanobí pro svoje pochybné a nízké cíle jména již uvedených politiků ČSNS.
Dovoluji si Vás upozornit, že takto daleko nezašel ani dr. Jiří Stríbrný, muž kterému ČSNS vědomně ukřivdila a podepsala se na něm proto, aby vyhověla klice Hradu a Beneše osobně.
Stupidita, se kterou se snaží uvedený Vandas přeměnit image Dělnické strany z atributů neonacismu na silně nacionalisticko-fašistickou a to pod rouškou českého socialismunárodního zabarvení, jak k němu dospěl jeho otec dr. Klofáč. Nic na tom nemění ani jeho vyjádření z roku 1939 - že AH se inspiroval česým národním socialismem
Toho muže omlouvá silná senilita a snad i trochu úlitba blížící se nacistické hrozbě, která přímo český národní socialismus nenáviděla.
Já nehodlám polemizovat s bývalým instalaterem Vandasem a jeho pochopy. To jsou nádeníci ducha a polovzdělanci, kteří se kromě demagogie nic u dr. Sládka nenaučili .
Já jenom silně protestuji, aby tato politická špína se dovolávala odkazu lidí, kteří psali historii území KČ. Předpokládám, že se k tomuto protestu přidáte či alespoň budete autonomně reagovat !
Vrána Jaroslav- Kolín ,

Toto bylo zasláno - SDŽ, ČSNS 2005, KSČM, Právu , Halo novinám, Humanistické straně, Společnosti dr. Beneše, uveřejněno na blogu Suverenita, leadrovi KL ČSNS 2005  do EP, Slovenskému hnutí obnovy a předsedovi jČO  ČSNS ing. Fišerovi.

Výsledek - mluvčí KSČM potvrdila příjem a vzetí na vědomí, na blogu Suverenita bez odezvy, člen ČSNS 05 pan Frohlich vyjádřil souhlas a podporu, SHO slíbilo zveřejnění v dohledné době. Jinak ticho po pěšině.
Situace se vyostřuje dále, že členové DS na svých internetových stránkách dokonce zveřejňují materiály o dr. Klofáčovi - tj. otci českého národního socialismu a naznačují přímou kontinuitu mezi jeho odkazem a jejich politickými aktivitami.
Jinak pouze mlčení a honění si politického trika či spíše neumětelství s historickými fakty a jejich zpracováním pro dnešní dobu.
Vše zasláno předsedkyni SDŽ Mgr. Volfové k dalším opatřením. Dále vysloven silný nesouhlas s vajíčkovými ataky proti poslancům českého parlamentu a eu-konotace a vyslovena žádoat, aby v tomto smyslu vedení SDŽ se vyslovilo směrem k MV a policejnímu presidentu.
Jasně se připojit k výzvě presidenta republiky, který jako jediný a první politik naší země tyto skutečnosti odsoudil a pojmenoval. Pak lze kvitovat i pozdější vystoupení MV pana Peciny.
Normálně bych zavěsila tento článek na stránku napsali nám. Tentokrát jej však chci okomentovat. Jsem přesvědčena, že první, kdo měl reagovat je strana, která je historisky spjata s Dr. Edvardem Benešem a Dr. Miladou Horákovou. Bohužel nereagovala (vlastně spíše nereagovaly, protože je jich poslední dobou nějak mnoho, co se k historické ČSNS hlásí, ale to přihlášeni se je asi to jediné, co dělají). Nekritizuji na našich stránkách obvykle jiné politické subjekty, ale je mi líto, když národní myšlenky a vlastenectví přenecháváme nacionalistům ne národovcům. Proto je třeba se nad článkem zamyslet a manifest podpořit. Prostě vlastenectví je pro nás jednou z největších priorit a je třeba ho učit i další generace právě proto, aby si ho nepletly s nacionalismem, který vede vždy jen do pekla.
                                                                                                          Jana Volfová
 Toto jsem vyhotovil 18.dubna 2009.

O půl roku později se vedení ČSNS 05 se "probudilo " a na svém webu zveřejnilo veřejnou výzvu DS, aby ze svých stránek odstranila odkaz na národní socialismus . To že vedení DS s jejich sdělením vytřelo anál, o tom nepochybuji a navíc vedení ČSNS 05 při alokaci své výzvy nebylo ani schopno rozlišit mezi DS a NS /sic/ !

Toto zavěsilo vedení DM na svůj web po17/11 09. On ten článek je trochu delší, on konfrontuje obecné vnímání veřejnosti nacionalistů a oni staví do kontrapozice prezentaco vedení národních stran ve Francii, Německu a Velké Británii.Z přiložených fotek jsem rozpoznal, že jde o NF, BNP a u německých nacionalistů jsem nerozlišil, zda jde o NDP či Republikaner.de.


Ústřední ideou Dělnické strany a Dělnické mládeže je národní socialismus. Jedná se o moderní ideologii, která se vyvíjí ruku v ruce s dobou. Národní socialismus řeší vždy současné problémy, nezabývá se minulostí. Usiluje o sociální blahobyt národa. Je alternativou jak k současné postkomunistické „demokracii“, tak i ke komunismu samotnému. Nositeli vznešených myšlenek národního socialismu jsme právě my. Jako účastníci veřejných manifestací svým vystupováním tvoříme jakýsi vizuální obraz naší ideologie. Jsou hodni být těmi nositeli tito burani? Rozhodně ne!

Být národním socialistou musí být výsadou, na kterou bude člověk patřičně hrdý. Být představitelem myšlenek práva, spravedlnosti a svobody je hoden pouze ten, kdo se s těmito hodnotami sžije a bude jejich důstojným reprezentantem. Naše ideologie ani v nejmenším netkví v nenávisti, ale naopak se snaží docílit kulturního pozdvižení svobodného národa.


Ukázková prezentace zahraničních nacionalistických stran.

Společně s kultivovaným vystupováním na veřejnosti jedná národní socialista pokrokově i v soukromí. Nezůstává trčet někde v éře 90. let, kdy byl skoro každý puberťák skinhead a poslouchal Orlíky. Byly to jistě zajímavé časy, ale doba je dnes zcela jinde. A už vůbec se nevrací někam do 30. let minulého století. Žije současností! Nepotřebuje se odlišovat od svého okolí vzhledem, nýbrž svou duševní hodnotou. Pro příslušníka našeho hnutí jsou nejpřednější vysoké charakterové hodnoty, svobodomyslnost a vlastenecké cítění. Opravdový aktivista nešíří ušlechtilé ideály vysedáváním po hospodách, ale vedením příkladného chování, jež je vzorem pro zbytek společnosti. Pro jedince, kteří nebudou schopni přijmout tato fakta, již nebude v našich řadách místo. 

U tohoto článku - jeho výseče se zastavím trochu déle a provedu jistou kritiku, která dle mého soudu bude demaskovat sdělené vedením DM.
Jak známo a z webu DS lze velice rychle rozšifrovat,  s kým spolupracují. Typologicky to jsou organizace neonacistické či organizace, které vzešly z podmínek té či oné země a hlásí se k odkazu autoritativních či semifašistických režimů. Nakonec  DS nikdy nepopírala spolupráci s NDP v Německu, prohlásila, že chce spolupracovat s novou organizací, která byla ustanovena pomocí Jobbiku a nakonec ten agitčický prostáček ve svém článku na webu DM prohlásil, necht je nám Jobbik příkladem ! V nominální rovině toho bylo již řečno dost, te´d trochu empirií ............
Jinými slovy mladý autor se hlásí k bílému nacionalismu se všemi následky. Nakolik je v tomto v českých podmínkách zakomponován apriorní antisemitismus nevím,ale lze dešifrovat mnohem důležitější. Tito lidé vnímají národ ryze v etnicko-jazykovém významu a považují stát za stát pouze tohoto národa. Všechny ostatní považují za obyvatele druhého řádu či dokonce přivandrovalce. Jejich názory na nejsilnější národnostní menšinu v ČR tj. Cikány-Romy jsou obecně známy. To že jim vadí i vcelku etablovaná vietnamská komunita je též známo a že se nevandrují do dalších asiatů je jenom proto, že je zatím nepostřehli či o nich moc neví. Co lze kvitovat, žese nebojí říci ,by´t velice toporným způsobem, že ČR se svého času stala díky blbosti režimu zelených karet eldorádem třeba Mongolů, na kterých si někdo napakoval kapsy a potom dal od nich ruce pryč je také pravdou.
Jejich pojetí národního socialismu říká, že v první řadě bude zabezpečen bílý Čech a potom možná všichni ostatní. z jejich proklamací není zcela zřetelný pohled ekonomický třeba na rozdíl od SSO, tak si netroufám spekulovat zda chtějí nějakou formu syndikalismu či touží po korporátním státu apod.
Autor také nepřímo volá po věrohodné PR a marketinku jejich hnutí a myšlenek. Bohužel nějak zapomněl, že v době, kdy režimní ztopořenci jsou připraveni 24 hodin na jakýkoliv podraz je jejich prezentace ubohá a jejich představitelé přímo neakceptovatelní, když to řeknu velice jemně. Neustále mluví o altermativě vůči současnému statutu qou,ale tím je dle všech standartů parlamentní demokracie, tržní hospodářství a volná soutěž ideí skrze politické strany. Vše ostatní je jenom pokusem o politickou subverzi-nic více a nic méně a potom musí protagonisté těchto jevů počítat s tím, že proti nim státní moc zakročí.
Ono by se toho dalo napsat opravdu mnoho, ale moji prioritou není s nimi dalekosáhle diskutovat. Jsem už dosti protřelý světem, abych věděl, co nám tato parta sděluje a "nabízí" a mohu jenom konstatovat, že je to další slepá cesta pro stranu národní pravice !

Žádné komentáře:

Okomentovat