Počet zobrazení stránky

čtvrtek 26. listopadu 2009

Genderový meanstreimový koučing přímo jako DIKTÁT fanatiků !

Kocáb chystá plán na prevenci domácího násilí

Ministr pro lidská práva a menšiny Michael Kocáb na schůzi vlády 26. srpna v Praze.
vydáno: 25.11.2009, 18:32 | aktualizace: 25.11.2009 18:34


Praha - Kvůli domácímu násilí požádalo letos o pomoc nebo radu 10.000 lidí. Nejméně 92 procent obětí přitom byly ženy. Ministerstvo pro menšiny a lidská práva proto připravuje národní plán pro prevenci domácího násilí. Ten by měl kromě obětí pomoci i dětem z rodin, kde se násilí objeví. Do ochrany obětí by se měla zapojit i veřejnost, podpořit by se měly také neziskové spolky, které se touto problematikou zabývají. ČTK to dnes sdělil ministr pro lidská práva Michael Kocáb u příležitosti dnešního mezinárodní dne proti násilí na ženách.






Představovat nějak blíže tohoto ideového devianta, který je členem vlády a ta skáče, jak on píská je asi zbytečné. Ono ale co třeba lze čekat on nymfomanky v čele MS, která řekne, že do bolševické partaje vstoupila proto, že jí to nabídl fešák s ostře řezanými rysy. Já začínám mít pocit hraničící s jistotou, že této zemi začíná vládnout lobby, která má jako program destrukci všeho, na čem ještě stojí či spíše je odkojena naše civilizace a prostřednictvím sodomitů, nymfomanek, sufražetek, profesionálních ideových deviantů, užitečných idiotů a jiných /leckdy intelektuálsky definovaných menšin/ formou intelektuálního teroru prosazuje svoje vize .........Je snad zbytečné dodávat, že se jedná o tzv. světoobčany, kteří formou třetího sektoru a vlíváním peněz do něj si z toho udělali živnost pro sebe, svoje příbuzné a jím nakloněné lokaje !


Aby zase bylo jasno od samého počátku -tento problém zde je ,ale neřeší se jeho příciny ale nýbrž následky a to pouze kriminalizací a psychiatrizací či jinými tzv. terapeutickými metodami jejch protagonistů. Osobně mám ověřeno, že při prosazování zákona o domácím násilí vyvíjely velkou aktivity hlavně ty segmenty sufražetek, které již delší dobu přemýšlely, jak se zmocnit majetku svého manžela či alespoň mu přivodit velké existenční potíže a přitom na něj prostřednictvím soudů klást neúměrné nároky s odkazem na potřeby jejich potomka či potomků. Že na toto zfeminizovaná justice a hlavně její šperk -tj .opatrovničtí soudci slyší je samosebou. Ono zincenovat napadení a pomocí naočkovaného dítěte je maličkost. Následuje vykázání na 10 dní a pro člověka, který má třeba v rodinném domku živnost apod . a přitom je mu na 10 dní pod nebezpečím trestního stíhání vsutp zakázám je toto přímo likvidační a dotyčná mrcha má dostatek prostoru a času mu zavařit ! Prostě hnus a vaginální lobby je zase na koni !
 
Opravdu vrcholem cynismu a znovu nastupujícho bolševismu je návrh, že údajní pachatelé budou muset chodit na jakousi terapii a poslouchat kydy jinak se neuplatnivše psycholožek , které mají ještě neuschlý inkoust na diplomu a nudli u NOSU ! Opravdu Orwel musí mít radost a jeho Velký bratr přímo metá kozelce !
Já jenom čekám, kdy tato ideová zběř začně systémově řešit s takovouto vehemcí situaci otců, kteří se nemohou stýkat se svými dětmi a kdy bude konečně pohnán k odpovědnosti ten či onen soudce, kterému ze Štrasburku bylo sděleno, že za těch 5,9 či 13 let neudělal nic. Jsem zvědav, kdy bude vykopnut z justice ten gesindel, který po více jak pěti letech snažení otce vynesl rozsudek, že tento mu může napsat jendou za měsícc dopis............., mám pokračovat . Raději ne. Zájemcům o bližší detaily doporučuji web Unie otců či zadat dp Googlu jméno Patera a pak jenom číst.


Pro mne je největší zklamáním, že v ČR se nenajde jediný STATEČNÝ MUŽ s kredibilitou, který by se postavil do čela antifeministického hnutí. Ale ono to je vcelku logické - čeští muži přestali hledat blanické rytíře a svoji připosraností jsou akorát kašpary v rukou  svých mrch. Velká část jich má nad svoji postelí manželskou "ozdobu " v podobě červené Lucerny ! Rozloučím se starou lidovou moudrostí -jaká žena ,takový muž ! Chytrému napověz, blba nech jít vlastní cestou !Pro

1 komentář:

  1. Pane Vrána,

    po mém soudu zcela pravdivá a především dle mne pregnantní slova. Skandální praktiky feministicko-rasistické ultralevice a jejich poblouzněných přisluhovačů se ovšem projevuje stále znatelnější měrou nejen v médiích. Fiktivně konstruovaná realita zakrývá skutečnost, kdo je zde v nerovnoprávnémém postavení již léta (povětšinou bílý heterosexuální muž), ten kdo je oprávněn pouze držet hubu a financovat různé netransparentní sekty pro jejich lži a vykonstruované statistiky, sekty, které tyjí z peněz pracujících, slušných a především normálních občanů. Taktně řečeno vychytralá, zištná a zmalovaná "mrcha" až na půdu, se vám v běžné praxi směje do tváře, neboť je - a není to zřídka - prostě nedotknutelná. Extrémistické organizace vedoucí svá tažení za likvidaci rodiny a destabilizaci společnosti se svými sprostými a neopodstatněnými požadavky, "domáhajíc se" snad již existujícího. Ovšem ze svého okolí pozoruji, že mnoho mužů je často vůči těmto reáliím naprosto lhostejné; posléze se tedy nelze divit stavu, ve kterém je oběť pachatelem a důsledek přičinou. Zevrubé analýzy zřejmě nemají cenu, faktická realita je koneckonců známa ..

    Pouze se vzhledem k výše uvedenému táži, v jakých konturách se vám osobně jeví české antifeministické hnutí, respektive domníváte-li se, mají-li býti snahy o rovné postavení mužů ve společnosti, poukazující na mizandrické, diskriminační a pochybné praktiky vedeno prostřednictvím již zavedených anebo potencionálních nových sil.

    OdpovědětVymazat