Počet zobrazení stránky

neděle 15. listopadu 2009

panu Hametovi



Kronus Jaroslav Reagovat title= 15:37:38 15.11.2009
Dobrý den pane Hamete,
včera jsem na sociální sití zhlédl několikrát Vaši píseň Chtěl bych jeno říc.....s nápaditým grafickým doprovodem.
Vztahy mezi námi nejsou dobré a ideové rozdíly nepřekonatelné. Přesto se Vám budu snažit dát zpětnou vazbu. Jak s ní naložíte, je Vaše věc.
Jsem trochu zklamán, že v době, kdy se vynořili vcelku solidní nascitury národně orientovaných formací vedených kredibilními jedinci,tak si prostě někteří kousci národní scény nechtějí nechat říci a dále pokračují ve svoji pošetilosti -být něčeho předsedou. To že to něco je většinou skupinka konající schůže ve výtahu a čas od času upozorněná orgány státu, že audit je zákonnou nutností a na ten tito exoti většinou nemají, je jenom opakováním nepropřitelného.
Naposledy guru českých nacionalistů Mgr. Skácel se nechal slyšet, že zase obnoví činnost NDS -či ND. Ono jako by nestačilo skotačení v rámci dnes již z optiku státu se vyrvaných NSj a PaSu.Jak PaS vznikl a kdo vzal při první důležitosti draka,to víme oba. Že nekteří dárečci z NSj dnes tvoří pro SSO je také pravdou.
Dalo by se toho napsat moc. Nebylo by od věci ,kdyby se lidé jako Vy přestali utápět v členství v obskurtních spolcích a svým darem kumštu, publicistiky či obyčejného aktivismu pomohli jak SSO, tak u trosek ČSNS Bobošíkové Suverenitě !
Zkuste o tom sám či se svými přáteli popřemýšlet a položit si otázku, zda ten proklínaný Vrána zase není trochu blíže pravdě, když konstatuje, že je to jediná cesta z politického gheta. 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat