Počet zobrazení stránky

úterý 17. listopadu 2009

Díky Tony, aneb dr. Sládku vra´tte se, prosím .....................

Stoupenci krajní pravice zablokovali Národní třídu



Stoupenci krajní pravice v úterý odpoledne na čas zablokovali Národní třídu. Před Národním divadlem se jich sešly stovky. Nechyběl ani předseda Dělnické strany Tomáš Vandas, který tvrdil, že šel náhodou kolem. Kvůli extremistům se na Národní třídě zpozdila recesistická akce připomínající život před listopadem.

Aneb Vandasi, Vy jste ještě větší vůl, než jsem předpokládal !

Na adresu předsedy DS jsem toho napsal již moc. Očekával jsem na jeho reakci v dnešní den. Jak známo, jím vedená strana je v návrhu na zákaz před NSS -žalobu státu vede dr. Sokol -.Vedení DS je možná v polovičním počtu účelově trestně stíháno za výroky na 1.máje letošního roku, dost lidí z okruhu klonů DS má problémy ve smyslu trestních stíhání pro leckdy malicherné skutky,ale v množině dávají establismentu dosti velký bič do ruky.

To že vedení DS komplet není žádnými lamželezy přes své " tykve", to je obecně známo. Nakonec on poslední článek šéfredaktora
 Zbely v DL, kdysi po 20 letech "vybavuje", že zrovna 17.listopadu roku 1989 ho učitelska zkoušela v občanské nauce z toho, jak chodí ustrojení pionýři také o mnohém vypovídá..............

Osobně jsem čekal, že po ohlášeném shromáždění se dotyční přesunou na pražský Hyde parke na Palackého náměstí a zde si odbydou svoje směrem k establismentu ,státu, policii atd. Bylo by to prozíravé , byl by to jistý taktický ústupek státu , který by se dal hodnotit jako symptom realitického uvažování vedení tohoto spolku.

Ono ale v den Státního svátku , který začíná míti pro kožené zástěry 
stejnou "nábožnost " jako kdysi První máj vyvolat pomocí patologické sedliny společnosti jako jsou uliční, hospodští rváči a fotbaloví hooligans rvačky v Praze a "zdemolovat " několik fotografů, to je pane Vandasi -ty politický blbe a nádeníku ducha labutí píseň tvoje a tvého spolku !!!!!!! Snad jsem to řekl srozumitelně a myslím, že se od verdiktu NSS moc lišit nebudu !  
A proč ten nápis ? Počátkem normalizace nosili někteří lidé odznáček a snápisem Díky Tony. Tento kryptogram a artefakt signalizoval skutečnost a reakci na vývoj událostí po svržení A.Novotného v roce 1967, nahrazení A.Dubčekem , proces Pražského jara, který vyústil v okupaci vojsky VS ! Lapidárně řečeno - za Novotného to za moc nestálo, ale díky Dubčekovi to stojí za mnohem méně ! Ono to není poprvé, kdy v dějinách začne platit, že jenom blázen si myslí, že po zlu musí přijit dobro. Ono může přijít ZLO ještě mnohem horší !!!!!!!!!!!

  

Žádné komentáře:

Okomentovat