Počet zobrazení stránky

pondělí 30. listopadu 2009

K jednomu cíli různými cestami, z různých úhlů pohledu a na základě různých zkušeností

 
Toto je ukončení článku z blogu pana Hrušky na serveru 

Chelemendik.sk a článek se jmenuje popírači holocaustu a ti druzí...

Já už jsem se na adresu těchto pošetilců a hledačů "perpeta mobile" zmínil v samostatném článku.

To že občas tito pitomci mohou zkomplikovat život takovým mužům, jako je současný papež, který se snaží o rehabilitaci jejich řádu.Jeden z nich biskup Wilkinsom se mu "odvděčí" blábolem o maximálně 300 tisíc zavražděných Židů a nahraje přímo na smeč těm, kterým Svatý otec a jím řízená organizace překáží v jejich světovládných plánech a rádi by se zmocnili archivu Vatikánů pro potřebu jeho špinění ............
.............

Takže jsem se zase dostal k tomu, co občas říkám: V podobných sporech si člověk nevybere stranu. Všichni si nepřátele vyhledávají, případně vytvářejí jejich obraz. Všem jde o to mít jakýmkoli způsobem nad těmi nepřáteli (či jejich obrazem, který se může od skutečných lidí pořádně lišit) navrch. Nedávno jeden člověk poznamenal, že to vypadá, že větší extrémista křičí, aby se zakročilo proti těm menším. Přinejmenším lze připomenout staré přísloví, že zloděj křičí „chyťte zloděje“. Představa, že by tito lidé společně, nebo alespoň každý zvlášť hledali pravdu nemá v této společnosti místo. Nemyslím, že z toho plyne dobrá naděje pro budoucnost.

To že jsem separátně na tomto muži našel velkou podobnost mezi nádeníky ducha z DS a vedením LPA asi nebude náhodu. Ono být demagogem bez hlubšího vzdělání vyjde téměř na stejno jako frustrovanou intelektuálkou nevábného vzhledu s pocitem nadrazenosti nad okolím světem !  

Co mne ovšem začíná děsit, že masopustní rej na podporu současného presidenta kromě uřvaného osla jménem Červenka začíná ovládat velice vzdělaný muž Ing.Dr.Mgr. Bátora, který přejímá do svých veřejných projevů atributy lůzy. O nich jsem již psal . První byl jeho plakát na Hradčanech -intelektuálové jděte do prdele a druhým momentem bylo odstrašující vystoupení na Malostranském náměsti, než se vydala tato gruppa na Hrad.
 
Snad i jinak konzervativní ultramotán Mgr. Semín tyto skutečnosti vnímá velice citlivě a mohly by mu něco signalizovat !!!!!!Ještě je čas, ZATÍM !

Žádné komentáře:

Okomentovat