Počet zobrazení stránky

sobota 14. listopadu 2009

Drobné zůčtování............

Jakýsi hajzlík z blogu jednoho sodomitu se nechal slyšet, že co nevidět budu psát svoje rasistické bláboly na zeď cely nad kavalcem, kam budu brzy přemístěn.

On ten idiot ani nepostřehl, že jsem pouze přetahl zprávu z webu jeho ideových kámošů Antifa,v době mmého přetažení již měla cca 6 200 přečtení.

K samotné zprávě jsem se vyjádřil již dříve a je mi vcelku lhostejná. Mám bohatu zkušenost, že ti největší mesianisté ,pokrokáři ,pozitivsté a jiná chamra´d jsou většinou lidé neštastní, neschopní naplnit svůj soukromý život a jinak se realizovat. Současný internet je plný takových to individuí. Ono jde ryze o problém psychologický, sociologický a snad atropologický. V něm ideová orientace většinou hraje pouze podpůrnou či secundární úlohu.

Těch opravdu křiš´tálově čistých charakterů pamatují dějiny českého národa pomálu a většinou je s jejich odkazem zacházeno ve smyslu starého českého přísloví, že každý cikán dle svoji planety soudí........

Občas mi přijde na e-mail zajímavá zpráva. někněme, že její odesílatel deaktivuje svoji IP adresu a já oficiálně ho neznám............Např.
Nepokládejte lidské bytosti za modly. Nevyplácí se to. Každý má svůj
nečernobílý příběh a pochází z nejednoznačného prostředí. Příklady mimo
Komínka a JABa. Hučínova
matka byla členkou KSČ. Matka Cibulky spolupracovala s StB. Škvorecký byl
bolševický špion. Mašín-otec s Balabánem spolupracovali za
protektorátu s NKVD a přáli si připojit Československo ke SSSR. Mašínových
bratrů
matka, babička a strýc byli pováleční členové KSČ, strýc Novák, přihlásil se
za protektorátu k Němcům, má na svědomí zavraždění desítek civilních Němců
po válce na Jesenicku coby vojenský správce. Soudní řízení zastaveno podle
zákona 115/1946 Sb. Mašínové se účastnili akcí RG. Ctirad nemluvil asi deset
let s Josefem, protože si vzal za ženu Němku, oba pak ještě déle nemluvili a
nedopisovali si se sestrou, protože si vzala bývalého komunistu a žida.
Horáková byla popravena nevinně, ale byla
to odporná šovinistka a němcobijkyně. Její manžel, kterému se podařilo
uprchnout na Západ byl členem KSČ. Kdyby existovalo něco jako je dnes
mezinárodní soud pro zločiny v bývalé YU v Den Haagu, určitě by před ním
stanula jako jedna z obviněných jako zločinec od psacího stolu.
Pravděpodobně byla umlčena kvůli tomu, že měla v ruce fotografie kápa v KZ
Tondy Zápotockého, jak mučí a popravuje Häftlinge. Věděl jste něco z toho,
co je v tomto odstavci?



13.06. 00:56
Oni i cíkáni z vás mají srandu - výzva Tydlitátové a Gála se ke mně taky dostala... až přiště budou Židi # >>>> pořádat demonstraci proti antiseminismu, tak si Romové taky uspořádají # >>>> separátní proti antiseminismu a rasismu... # >>>> # >>>> P. Gálovi a jeho noshledům jsem přeposlala včera k jeho výzvě # >>>> následujícíc text: # >>>> # >>>> Nevěřím nikomu, včetně Fedora Gála. Nevěřím ani v jeho ani ve vaše # >>>> dobré úmysly, po 20ti letech spolužití s českou majoritou vůči Romům # >>>> jsem přesvědčena, že i vám jde jen o manipulaci. Nikdo z vás, ani p. # >>>> Gál, kteří jste to vždy "mysleli dobře", jste nemyli ochotni přenechat # >>>> Romům ani sebemenší možnost se rozhodovat sami za sebe. Nyní je to opět # >>>> tak. Seru na váš soucit, k partnerství ochotni nejste nikdo. Tak si # >>>> běžte demonstrovat za tu polívku pro chudou pakáž a nechejte Romy na # >>>> pokoji. Můžete se shodnout i s dalším obětavcem Michaelem Kocábem, # >>>> který 20 let na Romy kašlal a teď je připraven se "znovu obětovat" a # >>>> být zmocněncem pro lidská práva... # >>>> # >>>> seru na vás, buďte tak laskavi a serte na Romy. Je to to nejlepší,m co # >>>> pro ně můžete udělat.... # >>>> # >>>> # >>>> # >>>> Je mi líto, že musím užívat slova silně nespisovná, ale když jsem to # >>>> říkal 20 let slušně, tak to bylo pod jejich "rozlišovací # >>>> schopnosti..." # >>>>


13.06. 00:53
Vy jste taky pěkný ........ - Přesně!!! - to s těmi archivy stb mi mírně uniklo. Ostatněi p. Leo # >> Pavlát , dříve velvyslanec ČR v Izraeli, dnes ctný ředitel židovského # >> muzea, nemýlím-li se, má pěknou složtičku... svého času z toho bylo # >> pěkné pozdvižení... ostatně jak všeobecně známo, byla to samotná # >> židovská nábožensská obec, která pěkně organizovala němcům transporty # >> svých soukmenovců.... k pozvracení... # >> # >> # >>


08.11. 16:24
Katolický básník Křelina pronesl, že člověk jde životem buď jako tulák, cestovatel či poutník. Ten první chodí bezcílně světem, druhý se kochá nádherami světa a ten třetí hledá pravdu Boží. On pohyb lidským jedincem ve světě je jaksi spjat i s pojmem odcházení. Jsou tací, kteří řeknou bay či nashle a už je v životě člověk nespatří. Jsou i tací, kteří odejdou bez rozloučení. Ale je množina EXOTů. kteří se loučí i třikrát za rok a opruzují neustále. Je to asi dva dny, kdy nám jistá blogerka oznámila, že odchází z české společnosti a dnes opět mluví rádoby jejím jménem. Jenom pro přesnost- letos oznámila odchod již potřetí ! Dalším vyýtečníkem je jistý bývalý zeměpán, která dokonce napíše další jeho "kousek" jménem Odcházení a přitom ví, že členové řádu kožených záster a kružítka odcházejí jenom nohama NAPŘED a to ještě dlouho po jejich skonu jejich následníci oblbují prostřednictvím jejich soch či bust !



Tu fotku K.Havlíčka jsem tak trochu umístil symbolicky a provokativně zároveň. Za jeho éry byl tento muž dvakrát postaven před soud, ale pokaždé osvobozen. Ono se to dnes již málo ví,ale soudy byly porotní a lid dobře K.Havlíčkovi rozuměl. na druhou stranu i Bachova "diktatura" měla svá přesná pravdidla.
Když už vrchnost nevěděla kudy kam, rozhodla o tak zvaném vyhnanství. když komisař Dedera přišel zatýkat Havlíčka, tak mu řekl - víte Havlíček, na Vás denně chodí 200 udání / kdo je asi posílal -no věčná tragedie českého národa tj.konformní maloměš´ták a něco po´tapaných intošů / a dvůr vydal příkaz, s Vámi něco udělat. Tak ho odvezli Čechům z očí do Brixenu. vcelku fešáské místo a hlady či jinak KH také nestrádal. Bohužel zásahem prozřetelnosti, kterou nemohl nikdo předpokládat mu umírá žena. Toto je hlavním zlomovým okamžikem tohoto velkého muže českého národa. Zlomen psychicky a poté fyzicky mírá na zápal plic.Jeho pohřeb ignorují i tzv. nejbližší, snad kromě B.Němcové a některé prameny říkají že i v té době se do ústraní staženého Palackého. Po pádu Bacha ti největší zlomyslníci na adresu KH houfně shlukují při jeho adoraci a oslavách..............Dále bez komentáře !



1 hla




Uložit kopii do složky Odeslané




Odpovědět
(
všem )
|

Přeposlat
(
jako přílohu )
|

Zdroj
|

Tisk

Předchozí

do

|

Další

   

Žádné komentáře:

Okomentovat