Počet zobrazení stránky

sobota 28. listopadu 2009

Já se letos nenudil................

pátek, 14. srpna 2009


Zasláno NS

– všem, kterým bije srdce na PRAVÉM místě!

Předmět: zaslání
Datum: 15.8. 2009, 03:37 - dnes v 03:37




Zdravím notně kreteniozní následníky dr. Palackého a dr.Riegra,
jak se v záchvatu a chvastounství ráčíte an bloc titulovat .Jsa si vědom, že doba je přímo těhotná projevy kretenismu a je zcela fuk, zda je to Tupohlávek bez slipů v přítomnosti italských sociálních pracovnic či kabaretní soubor vedený dvojnásobnou doktorkou.
Jelikož mám pamět jako slon, vzpomínám si, že v rámci Vaší politické idiocie jste při postavení dvou KL do krajských voleb v loňském roce místo -14- jste něco kvičeli o průzkumném projektu , který má vyvrcholit útokem na lavice ve volbách do poslanecké sněmovny v letošním roce.
Věřím, že se spíš dočkám vyvrcholení u eunucha než Vámi proklamovaného ataku. Ono být politicky impotentní a ještě kádrově eunuchem, to už nejde ani pro ti přírodě, ale dokonce proti zásadám kosmologického řádu.
Vaš komická parta z MB mi trochu připomíná éru dr, Husáka, kdy se říkalo, nejsou lidi. Od této premisi se chci odrazit k jakési trajektorii, kterou když dodržíte , budete mít letos plné KL a to ve všech 14 krajích.
Určitě si vzpomene na daší projev vaší politické idiocie, když jste krmili bezdomovce na Masaryčce. Ostatně pitomců nikdy není dost a věřím, že hommels si šmákli na gulášku ............
Když šohajové jako je Verner či ten s visáží zupáka a rolí velitele neviditelné NG Kubík začnou s krabicovým vínem obíhat nádraží v republice , tak najdou toliko kandidátů, že sami nebudou věřit svým jinak mírně debilizujících ksichtům.
Lapidárně řečeno : Kubík v kvádru přijde s krabicákem za hommels a zeptá se, máš OP ? Když ten dotyčný ucítí pach vína a začně mu v jeho jinak vypitém mozku asociovat , určitě odpoví ano. Kubík mu řekne - osle, ukaž ho, vyplní údaje, pak dva podpisy a litr vína změní majitele.
Vemu-li v potaz, že bude třeba asi 500 kandidátů a Váš spolek má cca 50 členů, tak lehkými počty se dá spočítat, že stačí 9 tisíc korun a máte plné KL.
Když se Vám toto povede, pak zbývá otázka,kde sehant cca 250 tisíc na volební kauce. Jelikož jste švorc a to nejenom myšlenkově, pak nezbývá nic jiného, než se obrátit na vaše hnědočeské "kámoše". jestli by pro Vás něco nešlukli.
Když jim zato slíbíte , to co neustále blijete na svém webu, že je pošlete do Indie, tak Vás zaopatří takovou množinou pumelenic, že i Kubíkovi nude sako malé.........
A je problém vyřešen - budete zase za idioty a dokonce to budete mít na koho svést !
S pozdravem Váš jazyk mém análu a moje bota ve Vašem
Kronus Jaroslav


nabídka předsedovi DS

Předmět: zaslání
Datum: 12.8. 2009, 12:34 - dnes v 12:34




Veřejně učiněná nabídka
-----------------------------------
tuto dle OZ lze vynutit soudně

Zdravím Vás šuhaji předsedo,

ačkoliv se máme u zadku a to zcela otevřeně, přesto Vám nabízím následující. Jako osoba s psychickou poruchou se občas vyskytnu " mezi ploty ".

Jestliže budu v PL Havlíčkův Brod / teritoriálně spádová PL / než Vy a ten Váš soubor v parlamentu ČR, máte u mne slavnostní oběd Vy a Vámi dva zvolení poskoci.

Tento oběd chci situovat do kolínské restaurace U rabína, obsluhu nám zabezpečí jedna zdejší cikánská servírka, na zdi bude viset Václav Havel - rozumějte obraz tohoto cirhozníka.
K jídlu si dáme něco málo košer a jako další chod bych volil Cikánskou s knedlíkem. Věřím, že tato kombinace vás přímo nadchne.

Obsluhující personál bude mít buršáckou čepici a bílé fusekle. Kasírovat bude předseda středočeské organizace Republikánů pan Christov. Tím chci říci, že můžete vzíti i exrepublikána Dufka.

S pozdravem Sbohem rozume a Kéž by nám pán Bůh rozumu zachovati ráčil

Jaroslav Vrána Kronus

Zasláno HK ODS

Předmět: zaslání - dotaz
Datum: 8.8. 2009, 20:10 - dnes v 20:10




Dobrý den,
jmenuji se Jaroslav Kronus a bydlím v Kolíně. Jsem sběratelem odznaků politických stran a propriet souvisejích s politickým životem naší demokratury.

Myslíte, že by mi Váš předseda podepsal slipy s italskou trikolorou, které jsem koupil v jednoum luxusním obchodu ?

Myslím, že by to byla sběratelská kuriozita a jenou i výborný obchodní artikl. Rád přenechám moje informační know how Vaší kanceláři coby možnému předvolebnímu taháku - tj, slipy se znakem ODS a doplněné italskou trikolorou.

Možná se Vám můj nápad nelíbí, ale jelikož jsem takové panoptikum ve stření Evropě, kde dle vědeckých výzkumů je třetina národa slabá duchem, každý šestý dementní, debilní či alkoholik a polovina národa má černobílé vidění světa, jehož základním znakem je neumění se zasmát sám sobě, tak považuji svůj nápad včetně pobíhání vašeho púředsedy dole bez v přítomnosti italských soicálních pracovnic jenom jako produkt již uvedených parametrů.

Kronus jaroslav
Vystavil Jaroslav Kronus v Sobota, srpen 08, 2009


Předmět: zaslání
Datum: 4.8. 2009, 16:21 - dnes v 16:21




Dobrý den,
dovoluji si Vám zaslat reflexi člověka, který intenzivně pozoruje dění v banánové Chazarii Czech made. S cynickým šklebem a "kalouskovským " prostředníčkem / který Váš pan předseda tak obdivuje a dokonce tomuto pubertálnímu gestu dává nový výklad / jsem sledoval na netu jeho bezslipovou anabázi u ministerského předsedy / jeho sídle/ šesté největší velmoci světa............

Bylo opravdu veselé sledovat veřejnou diskusi . Já už ani nemám potřebu při projevech všech forem kretenismu hledat causalitu, tautologii či si vytvářet pomocí sylogismu otázky vedoucí k jedné odpovědi !!!
Jelikož bulvár mi nestojí ani za to, abych ho použil jako wc-papír, tak sleduji elektronická media a to kromě "manstreimu ", se kterým si ani metafyzicky nelze ošetřit anál po zrealizování velké potřeby.

To že hošík z prvního manželství terorizuje ostravské diskotéky s vládní ochrankou za zadkem a všichni jsou buď připodělaní či dokonce tleskají jako idioti je v ČR již normou ! Nakonec v jeho letech každý chce někam patřit a proč si nenahonit mírně řečeno zdeformované sebevědomí realizací mezi zlatou mládeží, která by za standatrních okolností z tohoto kašpara udělala fackovacího panáka !

Dr.Sacher kdysi pronesl, že nejhorší jsou ti, kteří včera byli ničím a dnes chtějí býti vším. Jinak řečeno, je tragedií, je-li jedinec buranem a chce býti na špici peletonu. Miloš Zeman kdysi prohlásil, že každá společnost ve smyslu Gaussovy křivky má právo na obecní blázny a je vcelku jedno, zda se jmenují Vasil Bilak či por. Dub. Tragedie této společnosti začíná v moment, kdy V.Bilak místo sak šije ideologie a por. Dub vede místo diskusí s hejtmanem Ságnerem pluky na bojiště ! Ono je to vlastně prosté, že ?

Ono stačí si zjistit něco o minulosti tohoto pána a jeho fešáků tvořících vedení ODS a člověk dojde ke zrůdným zjištěním, na které jsem nenašel zatím odpověď ve filozofickém smyslu slova. Jde vesměs o modely tvořící střední kádry komunistického SSM či dětičky z rodin nomenklatury KSČ. Nelze opomenout ty, kterým chyběl z SSM tak rok až dva k podání přihlášky kandidáta KSČ ! Je opravdu humorné a tragikomické, že z těchto jsou největší antikomunisté 20 let po předání moci nomenklaturními komunisty svobodným zednářům a sionistům za asistence StB a KGB. Já to říkám jenom proto, že tito chtějí lidem začít " utahovat " kyslík, když sami sebe a svoje rodiny zabezpečili na tři generace dopředu. Pak se nesmí divit, že zde existují elementy krajní pravice, kteří jim říkají a hlavně vzkazují, že jim také " utahnou " kyslík, ale jinak !

Netvrdím, že Vás nemám plné zuby, ale když vidím mentální stav společnosti, tak Vám nemám co vyčítat. vy jste jenom obrazem toho , co žije dole / Vašeho předsedu nevyjímaje /. Doufám, že modrá Gusta Fučíková - tj.předsedkyně KPV bude zase někde tvořit stafáž a přitom alespoň vysvětlí, jak dle některých pramenů to bylo koncem čtyřicátých let při jejím zatčení za údajnou hospodářskou kriminalitu !!

Závěrem sdělím, že chodit na ADAMA je zdravé, akorát nevím, zda je mravní chodit tak v přítomnosti zda lepých či lehkých děv !!!

Kronus Jaroslav - Kolín

Co se ještě dovíme ..................

Proboha, jak může někdo věřit něčemu takovému jako je předseda ODS Mirek Mamula jr., který dostal genetickou výbavu od svého biologického otce, kterým je RSDr. Mirek Mamula, bývalý tajemník KV KSČ a tím se lecos u dnešního předsedy ODS lecos vysvětluje..............toto jsem našel na blogu pí Bobošíkové jako diskusní příspěvek !!!!!

O TGM se také tvrdí, že jeho otcem byl chudý vesnický nádeník slovenského původu jménem Mesiarik.

C a K policie jaksi věděla, že jeho biologickým otcem je židovský obchodník Redlich, u kterého matka TGM posluhovala !!

Nakonec vše již zpracováno mnoha historiky i politiky. Hrabě Thun jako židovskému levobočkovi nepodal TGM ani ruku, prof. Mareš - odpůrce Masarykův ve sporu o Rukopisy maje důkazy o jeho biologickém otci této skutečnosti nikdy nevyužil k dehonestaci TGM !!


Nic na tom nemění ani skutečnost, že platil Zákon na ochranu republiky, kde ochrana "tatíčka" dosahovala téměř feudálních rozměrů !!

Kdo jsou dnes zavilí antikomunisté

„V tomto případě se marxistické principy nezměnily, ale situace se velmi komplikuje.“
Jean Paul Sartre.

Nejprve je nutné vymezit koho lze za skutečné antikomunisty v pravdě pokládat. Jsou to ti, kteří od roku 1948 dávali jasně a srozumitelně najevo svůj nesouhlas s komunistickou ideologií a v ní realizovaným politickým systémem, odmítali jakékoliv výhody nového pořádku, nezaujímali žádné společenské pozice a funkce, nemohli studovat, nepřetvařovali se, byli předmětem represí a žili na okraji společnosti.

Z těchto lidí žije většinou už jen malá hrstka a ta ze svých někdejších postojů netěží. Není ji ani příliš slyšet.

K současným aktivním a halasným antikomunistům však patří:

1. Bývalí úspěšní a oddaní komunisté či svazáci, často tzv. „zuřiví“, v „sametu“ po roce 1989 aktivisté Občanských fór, herci Havlova absurdního dramatu, dnes i několikráte překabátění politici, příslušníci vládních garnitur a mocenského establishmentu.
Svůj současný antikomunismus deklarují za účelem neutralizace či zakrytí minulosti, udržení si výhodných postů a prebend. Jen málokteří z nich občas pociťují něco jako STUD. Jde o zištnou mentální prostituci bez zjevných výčitek svědomí s cílem totálního udržení vlivu a majetku.
2. Někdejší konjunkturální komunisté, dnes restituenti, velkostatkáři, velkopodnikatelé, finančníci, bankéři, obchodníci a prominenti současného režimu.
Svůj antikomunismus vyhlašují jako mimikry jen v naléhavých případech, kultivovaněji a pod jistým tlakem, z nezbytí či z pudu sebezáchovy.
3. Prostituující se prominentní umělci, spisovatelé, novináři, bývalí husákovští docenti, režiséři, publicisté, redaktoři, akademici z oblasti společenských věd, historie zvláště, kteří před rokem 1989 těžili maximálně z výhod režimu, hojně publikovali, nabyli majetku, akademických hodností, a často i popularity bez níž nemohou žít a učiní cokoliv, aby si vše získané nadále udrželi (i za příštích změn).
Často periferní spolupracovníci StB či KGB. Jde o tak zvané schopné jedince (všeho schopné) a úspěšné celebrity nejen show bussinesu.
4. Ambiciózní děti a potomci bývalých elit, včetně komunistických, kteří se dojemně spojili za společným prospěchem v Novém světovém pořádku (potomci někdejších kapitalistů, komunistických předáků, církevníci, šlechtici včetně hochštaplerů a dobrodruhů všech sort a kalibrů).
Tato skupina je většinou silně dotována a podporována ze zahraničí jako záloha budoucích elit (stipendia a stáže v zahraničí), která se při vystoupení na scéně bude s odstupem času jevit jako anonymní a svým původem neidentifikovatelná.
5. Vrazi, zločinci a hospodářští kriminálníci, kteří po létech vydávají svou neblahou činnost za boj proti komunismu a sebe za hrdiny odboje v kategorii tzv. „politických vězňů“.
Politováníhodní jedinci, které smetl vír historických událostí, k protikomunistickému odboji se dostali doslova „jako slepý k houslím“ a dnes alespoň těží ze zvýšených penzí, slev na dráze a komfortnějších starobinců. Jejich vystupování je obyčejně tragikomické.
6. Ti, kteří za svůj antikomunismus pokládají dřepění na bobku u rádia Svobodná Evropa, BBC či Hlasu Ameriky. V práci se rozhodně nepřetrhli. Mimo hospodské nadávání se nikdy na nic nezmohli, zato vytrvale jezdili na rekreace ROH, užívali bezplatné lékařské a lázeňské péče, bezplatného vzdělání a jiných výhod minulého režimu. Mylně doufají, že dnes se jim za halasný antikomunistický pokřik dostane stejných výhod. Marně!
7. Profesionální provokatéři v angažmá různých zpravodajských služeb a agentur, kteří jsou za svůj „antikomunismus“ dobře honorováni a plní tak úkoly v tisku, televizi, rozhlase, na internetu a při veřejných projevech.

Hrdinů jsme nikdy příliš mnoho neměli. V dnešní době je jich ale uměle produkováno až příliš mnoho - pod úroveň dobrého vkusu.

Antikomunistická scéna dneška skýtá velmi pestrý pohled. Většinou však jde o trapný projev lidské nízkosti, prospěchářství a pragmatismu, hojení komplexů méněcennosti a nutnosti vypořádat se s vlastní „socialistickou“ minulostí. Ne všem ten antikomunistický kabát dobře sedí a připomínají pak spíše klauna či šaška. Ne v každém cirkuse je ale tato role dobře placená. Ti, co opravdu trpěli MLČÍ, neboť někdejší utrpení nelze odstranit jekotem a pokřikováním!
PhDr. Josef Dolejší
Autor článku je bratrem muže, který odseděl v komunistických kriminálech téměř 20 let !

Zasláno Dělnické straně

Předmět:zaslání
Datum:24.5. 2009, 18:56 - dnes v 18:56
 
88 -šohajové,
chtěl bych opravit svoje dřívejší hodnocení Vašich fýrerů, že jsou nádeníci ducha. Po shlédnutí dnešního mentálního mejdanu toho instalatera v.v. musím konstatovat, že je-li potitika vaginou, tak DS potom vaginální mikozou.
Jsem názoru, že ten instalatér je dobrým frajtrem české politiky výše uvedeného názvu a jeho podržtaška trochu zakrnělým údem.
Proto ten jejich občasný koitus na náměstích připomíná frigidní obcování za potlesku dalších, vesměs eunuchů !
Vrána Jaroslav

 

Žádné komentáře:

Okomentovat