Počet zobrazení stránky

středa 25. listopadu 2009

Díky pane Kurasi ...............


immigration


  

      


             Na svém blogu na serveru Centrum.cz dnes člen politbyra SSO B.Kuras zveřejnil svůj článek nazvaný - 



Zamíchání kartami v britské politice................

Ten článek si může každý přečít, já jsem vypíchl jenom dva odstavce,od kterých se odrazím k dalšímu ataku na česká nacionalistická zblbla...............
Ještě před deseti lety si pohrávala s idejemi blízkými nacismu, rasismu, popírání holocaustu, násilné repatriace imigrantů. Poslední desetiletí jí šéfuje cambridgeský absolvent Nick Griffin, který ač sám kdysi odsouzen za podněcování rasismu, začíná straně získávat přijatelnější image. Pod jeho vedením BNP vymýtila svou dřívější rasistickou rétoriku a ač se netají tím, že za Brity pokládá jen původní obyvatele těchto ostrovů, ujišťuje, že nemá problém s přistěhovalci, kteří jsou integrovanými občany. Mezi těmi specificky vyzdvihuje Hindy a Síky a hájila především nepálské Ghurky, kteří po několik generací tvořili elitní sbory britské armády, ale jimž labouristická vláda zamítla právo trvalého pobytu. K zlepšenému image BNP přispívá i to, že má i několik židovských členů.

Dnes prosazuje jen repatriaci imigrantů ilegálních, usvědčených zločinců narozených v cizině a imigrantů angažovaných v anti-britské činnosti. Žádá úplné zastavení další imigrace, opětné zvýhodnění občanů před imigranty v zaměstnanosti, v přidělování bytů a v sociální podpoře, vystoupení z EU, zvýhodnění domácího průmyslu před importem. Nic, co by na první pohled prozrazovalo extrémismus, kterým její jméno stále zavání většinové demokraticé veřejnosti. I ta však z jejího náhlého úspěchu viní především politiku labouristické strany.

Tento příspěvek bude poměrně krátký. To že zrovna článek tohoto druhu vyhovotil pan Kuras není náhoda. Podobné zkušenosti se životem ve VB má třeba i dr.ing. Kobliha a několikrát to ve svoji publicistice dal najevo. Ony věci se ovšem mají tak, že v politice nic není náhoda. To že pan Kuras coby člen FŽO patří mezi jak to říci - no proudy, které si přejí silnou vazbu na USA a Izrael a pro tyto "proudy aktivně pracuje .Ono členství v politické straně může být dokonalejším mimikry než statut novináře ! . Nakonec on vznik SSO má kořeny i v tomto nikdy nevyslovené skutečnosti. On její odpor proti EU není ničím jiným, než snahou zvrátit vývoj v EU ve prospěch vztahu k USA místo ose D-F-/R/. Ono ač se to nezdá, tak asi nebude náhodu, že třeba stejný ekonomický program jako SSO má Strana svobody z Holand, kolemž pozvání jejího předsedy jsou tady v ČR takové tanečky. Ony někdy až subtilnosti dají signál, kdo je kdo a kdo pro koho a v čí prospěch. Už jsem psal, že Strana svobody je silným příznivcem Izraele. Nevím nakolik se na věci podílí velký příliv imigrantů islámského vyznání / Ti z Arábie v porovnání s těmi s Afriky jsou v silné menšině/ ,ale je pravdou, že v Evropě vznikají  strany  krajní pravice nového typu. Dříve byli více či méně antisemitské a přirozeně antisonistické. Dnes jsou orientovány přímo opačně a tento fenomém bude potřeba mít na paměti při dalším hodnocení jejich aktivit či posuzování jejich přínosu v rámci EU .

Samožejmě je velké dělítko mezi těmi, co jsem te´d "probíral " a těmi, které se nedávno sešli v Maďarsku na pozvání tamějšího Jobbiku ./ tj. Jobbik, NDP, FN, belgická FN, Fuammi tricolore a snad ND ze Švédska/. 

A teď si samozřejmě zaskotačím na adresu těch českých naci-idiotů .Snad si všimli, že P.Griffin /muž excelentního universitního vzdělání / bere v ochranu integrované menšiny, Ghurky přímo velebí / právem/ a zaměřuje se na provary etnicky i sexuálně úchylného levicového establismentu. To že krajní pravice v mnoha případech převezme voličský elektorát nasladlé a připitomnělé levice, která už v ideovém běsnění neví co, je skutečností dnes i kdykoliv předtím.

Snad ta naci-zblbla pochopí, proč zatím jak žíznící na poušti tj. SÁM volám po naprosté nutnosti vzetí v ochranu české Cikány-Romy i se všemi maléry, které jsou s nimi spojeny. Je bohužel tragedií, že vesměs všichni usedlí C-R zůstali v nacistických lágrech a těch cca 600, co jch přežilo je téměř nicotným poutem mezi nimi a českou majoritou. Bohužel, to že jich i několik prošlo armádou gen. Svobody je dnes zapomenuto a jako sociální tmel to nelze použít. Migrace ze Slovenska a vše co je s tím spojeno spíše z těchto dělá nepřátele české společnosti a využívají toho všechny kosmopolitní a v jistém smyslu nečeské elementy pro prosazení svých fantasmagoritskch vizí...............
Taktéž mi by mne vzal šlak, když vidím, jak kdejaký idiot se otírá o téměř 65 -tisícovou minoritu Vietnamců a několikaset člennou komunitu Číňanů. Mám bohužel obavu a tuším, že oprávněnou, že na kritizovaném stavu se nic nezmění a tudíž věci půjdou dále svým směrem...............
 

Žádné komentáře:

Okomentovat