Počet zobrazení stránky

neděle 29. listopadu 2009

TOP 09

Zatím jenom jakási rozvaha...................




  • Top 09: Schwarzenberg a Kalousek
     





Tak se českými luhy a háji, že geneticky vyčerpaný kníže by mohl po vytvoření koalice ODS -TOP 09 kandidovat na presidenta ČR. Já bych býti veřejností bral tyto věci vážně a ona ta masivní propaganda, kdy vlastně Tupohlávkův ministr financí se zasloužil o odstřel Tlustého coby apoštola Klause v ODS a pomohl tuto zpravdo-láskařit. On hrupající kníže je Bildebergem, dále Havlovým intimem, Tupohlávek má ODS zpracovanou a on pohled k vazalství za oceán všem dráždí fantazii.....oni to svobodní zednáři nevzdají a ono vedení TOP 09 je samá kožená zástěra. Ono jsme ani nepostřehli, že další Havlův kámoš Žantovský byl přesunut z Izraele do velké Británie a tam se hraje taky jistý vabank skrze konzervatice, UIKD ale i BNP jak "oslabit " EU a posílit vztah Evropy k USA..............

Toto jsem včera zveřejnil jako noticky při lidové diskusi na jednom serveru. Ono nyní to teď rozvedu dle moji představivosti i v souřadnicích ducha mého blogu.
Když Kalousek přišel s nápadem nové"konzervativní" strany a lokajská média zřejmě za patřčnou apanáž začla kvičet o nové straně, tak ani nepostřehla, že tato strana existuje jenom virtuálně. Ale to na věci nic nemění, protože dobře zaplacený PR "projektu". který je jenom další součástí našeho politického Kocourkova  sleduje úplně jiné cíle, než jak je stanoveno ! 

Vychází se oficiálně s následujícího stavu - ODS nemá přirozeného politického partnera, opakovat velkou koalici v jakékoliv podobě znamená nebezpečí když ne zhroucení politického systému tak masivní nástup populistů či krajní pravice. ČR má pocit / či její  pro-američtí slouhové/, že se začínáme stávat kolonií Ruska, je obecně konstituováním EU oslaben vztah k USA a potažmo i Izraeli, rostou geometricky veřejné dluhy atd...
Na tyto skutečnosti spin doctory veřejného dění musí nějak reagovat. Využitimí vlivové a poziční rezidentury , kompramateriálů, osobních ambic  a dalších parametrů technologie moci pracují na vytvoření podmínek pro jim zaručený a hlavně naplánovaný vývoj..................

Předseda ODS prohlásil, že jestliže ODS nevyhraje volby, odchází z veřejného života. Jinak řečeno - nedotahnu-li do konce to, do čeho jsem byl vmanipulován, jsem neupotřebitelný. Navíc v jeho straně se formuje parta fešáků, která cítí možnost dostat se na samý Olymp české politiky a dala mu to zřetelně najevo !
Bývalý zeměpán vedoucí stále skrze svoje rezidentury a hlavně plníce poslání, jemuž byl ZASVĚCEN to nevzdává, a´t tak rád píše o odcházení. jak jsem již mnohokrát napsal, tito odcházejí jenom jednou a to nohama napřed. Navíc ještě mnoho let po smrti jejich apoštovlé zaručují šíření jejich odkazu coby oficiální ideologie zemí , států ale a to hlavně nadnárodních celků.............

Exkancléř a intimus páně Havla -Šláfenberg coby exponent Bildebergu je využit coby ikona a možná i jako bílý kůň Kalouskův, který si chce splnit sen. Tj. vstoupit do politických dějin nikoliv jako politický intrikán a snad i schopný ministr financí, ale jako tvůrce českých dějin s " STÁTNÍK ". Nakonec proč nespojit dobré s užitečným a nedosáhnout toho, co těmto s jejich pohledu zaručí " nesmrtelnost " - budou součástí dějin. Nakonec u kožených zástěr to není nic nového a jejich téměř 300 letá snaha stačila ukázat, kdo doopravdy JSOU !

Proč to nakonec nepostavit na základním momentu, který spočívá v předpokladu, že český maloměšták sice nikdy nebyl apriori hloupý,ale byl neskutečně domýšlivý. On pan KNÍŽE za námi přišel do restaurace a mluvil s námi ,jako rovný s ROVNÝM . Svatá prostoto - je jenom otázkou času, kdy se uvedení sejdou pod bustou či před pomníkem TGM a oslovení pane kníže bude dalším atributem lidské komedie p očesku. Ono nikomu ani nedojde, že právě TGM svým snad prvním zákonem zakázal a to pod sankcemi užívání titulů šlechty !!!!

Ono je pak už jenom kousek k zapomnění takové skutečnosti, že otec pana knížete v roce 1942 využil arestovaných lidí z internačního tábora Lety k odstranění následků pohromy v jeho lesích. Že se jednalo samozřejmě o české Cikány- Romy je samosebou. V roce 1992, kdy tuto problematiku zpracoval jeden americký historik a kniha byla připravena k distribuci po vytištění, tak jako náhodu prasklo vodovodní potrubí a celý náklad musel býti rozmetán. Tuším, že v té době byl pan Šláfengerg kancléřem jistého Václava H.

A te´d k vyústění - že v EU běží silný boj o její podobu je více jak zřetelné. Odpůrci EU hledají všechny možné způsoby, jak komplikovat její vývoj. Já netvrdím, že je optimální. Není nic jednoduššího , než si všimnout, že vznikají a hlavně posilují politické segmenty, které jsou sice evropskými elitami zvané za xenofobní , rasistické a všechno možné dle new-speeku EU.

Tyto strany mají dvě podoby - jedna trajektorie vývoje směřuje k posilování národního státu, oslabení vazeb v rámci EU a kritika  politiky elit EU. Netají se posílením vazby na USA - viz UKID ve VB.
Druhá trajektorie má podobu silné kritiky imigrace do EU a to zejména s destinací s vlivem islámu. Žádají neskrývaně posílení národní kultury a jasně deklarují odsun imigrantů. Je ovšem zajímavé, že si váží usedlých menšin a jsou jasnými deklarátory podpory státu Izrael při aplikaci politiky EU, čímž částečně komplikují její vcelku vstřícnou politiku oproti lidem Palestiny apod.

Ponechám stranou ty segmenty typu Jobbik či FN a NDP, které jsou vesměs posly bílého nacionalismu a vnitrostátního  antisemitismu........................
 
S těchto "úhlů " pohledu je nutno hodnotit poslání TOP 09 v širších souvislostech .
To že jinak a zde přímo platí, že vše počítá se základním handicapem demokracie z úst duchovního otce Nové pravice a to -že v demokracii vždy platí, že stádo blbů zvolí ještě větší partu gaunerů . V tomto případě dvojnásob !

Žádné komentáře:

Okomentovat