Počet zobrazení stránky

pondělí 9. listopadu 2009

Proč Vás nemám rád nacionalisté ...........


Budu stručný, protože bych se opakoval. Začnu trochu odzadu. Přinesly mi anály, že Mgr. Skácel se nechal na oslavě svých kulatých narozenin slyšet, že znovu se pokusí obnovit Národní demokracii. Jelikož Vás kuliferdo už nějaký čas znám, tak svým nohsledům můžete povídat co chcete.

Zopakuji to znovu - u Vás je to už několikátý pokus vytvořit jakousi latetní variaci NOF v podmínkách naší banánové Chazarie . Punktum. Zasvěcení vědí, že tématem Vaší státnice byla tématika NOF a bystří dovodili, co jsou všechny ty vaše pokusy typu VF, NSj a naposledy pokus o ND, který pohřbil Váš chráněnec Kopal se svoji fantasmagorií NO a to  s dalším politickým blbem jménem Palička. Výsledek známe - kopnutí Kopala od Vás do zadku / já mu to osobně přetlumočil,. potíže dua Kopal a Palička s MV ČR a Vaše vplutí do NS. Zde Vás "češka " Edelmanová jmenovala mpřed. principem autoritativní demokracie. Pak se zjistilo, že tento spolek má dluhy cca 2 mil v Kč, ona se potichu ztratila a nový předseda měl být dle jejich velkohubých proklamací jmenován 28.října.l.r. Samozřejmě nic se nestalo, kdo by do toho podniku šel..................

Moje averze je proti Vám a jiným dána nikoliv Vaší fyzionogromií, možným platfusem či jiným handicapem, kterým může lidský člověk mít. To jedině takové prase, jako je jistý arijec s tmavou visáží může se posmívat člověku kvůli jeho duševnímu handicapu,ale to jenom tak mimo........
To že česká politická mapa se doplňuje tak trochu i mimo hlavní ideový stream Evropy ve smyslu českých specifik je logické. Jenom nikoliv zabednění či přesvědčení o svoji vůdcovské vyvolenosti například postřehli, že křísit ČSNS je prostě nesmyslem. Ona tady už v podobě roku 2010 existuje a jmenuje se SUVERENITA. 
To například postřehl jeden ze šíbrů z ČSNS 05 jménem dr. Babinec a někteří další !







Národní demokracie roku 2010 už zde je a jmenuje se SVOBODNÍ, by´t trpí mnoha neduchy mladé strany. Ono by bylo pane Skácel ale upřimné říci, že jakožto člověk respektující jistou formu sociální akcentace v politice a člověk pocházející z rodinného prostředí ČSNS je pro Vás "fascinace " Národní demokracií pouze zástěrkou, jak obnovit již uvedenou variaci NOF 2010.
Je také pravdou, že jste ctitelem odkazu dr. Kramáře, ale v tomto kontextu jde pouze o utilitarismus, nic více !

To že lidé jako dr. Bahník či Mgr. Semín a jiní postřehli, že Svobodní jsou jedinou smysluplnou platformou, jak vyjít z politického getha je důkazem jejich jistého nejenom pragmatismu,ale i politického citu. Osobně jsem názoru, že místo blbnutí a tříštění sil ve smyslu budu zase předsedou by stálo za zvážení, zda není lepší vytvořit politický klub Národní demokracie a stát se integrální součástí Svobodných ! 

Ale ono raději perly hovězímu házet !!!!!!!!!!!! 

Žádné komentáře:

Okomentovat