Počet zobrazení stránky

pátek 13. listopadu 2009

Ani nemusíš ty politický nádeníku a gaunere DĚKOVAT !


Včera brzo ráno jsem na svém blogu tak trochu polemizoval se "zprávou " TO DS, který informoval, že vedení DS je obviněno za svoje veřejná prohlášení na jejich mejdanu v Brně z 1.máje letošního roku. Ani už nevím proč jsem jim nedoukům zatajil, že je opravdu kouzelné, když kryptofašisté / dle typologie autora knihy Gajdova ne/věrná/ Morava/ oslavují svátek , který byl dlouho těžištěm a symbolem svobodných zednářů. Dnes je toto těžiště přesouváno k 17.listopadu !

Jasně a srozumitelně jsem dal těmto oslům na jevo, že ideologicky plkat je na hovno. Poctivé je uveřejnit problematické výroky a hlavně zdůvodnění policejním orgánem. Pak lze polemizovat. Dnes tito lumeni zveřejnili část  svých výroků, za které jsou trestně stíháni. U dvou mám jisté pochybnosti,ale dva to mají prostě přišité - národní socialismus a národní odpor. Dle zavedených judikátů a znaleckých vyjádření v kontextu DS je národní odpor neinstitucionální organizací a národní socialsimu idea hlásající nadřazenost ! Punktum. Chytrému napověz blba nech běžet !

Divím se ,že nezveřejnili odůvodnění. Ale ono je jednodušší si hrát na "disidenta", jako kdysi ta politická kanálie Kopal a mlžit ! Takže " Dělníci" -good luck a hlavně dbejte na to, aby Vám příspěvek na volby vydržel do voleb parlamentních a nebyl spíše použit k palmáre advokátů, či nezmizel někomu za nechty, jak to u vás někteří umějí, či spíše s tím mají dle zlých jazyků bohatou zkušenost !

Pane Vandas, dnes mi několik  lidí " vyčítá", že jsem napsla tři články pro web Národního odporu. Pominu-li to, že jde například o hova.., které chodilo po českých ulicích s NSB a křičelo Bílé Čechy a dnes se může přetrhnout v psaní článků na téma Klaus či Hašler ,tak určitě redakce NO nepopře, že naše "spolupráce " velice svižně skončila, když jsem napsal článek o Vás, na kterém jsem Vám položil 10 otázek. Pak jsme si šli já i redakce NO vlastní cestou.

Pak jsem asi po dvou měsícícch jim zaslal e-mail, ve kterém po vyhdonocení některých Vašich veřejných vystoupení jsem konstatoval, že je velice zanedbáváno riziko napadení Vaši osoby či jiná možnost útoku na vaši integritu. Tehdy jste sice míval u sebe gorilu,ale ta Vám držela megafon a tudíž byla k ničemu. Dnes kromě jí stojí ve vaši blízkosti minimálně dva bodyguardi. Zase Vám dám jenom jednu nikoliv radu,ale informaci - vyhledávajte místo pro svoje veřejná plkání / jeslti ještě nějaká budou/, kde alespoň jedna ze stran je tvořena přirozenou překážkou proti ataku a učte Vaše lidi tzv.malému vajíčku. Je velice efektivní, když se ví , o co jde ! 


Žádné komentáře:

Okomentovat