Počet zobrazení stránky

neděle 10. ledna 2010

.......něco málo otázek a ODPOVÉDÍ................

Jaroslav Kronus 10 leden v 20:13
Tak jak je to s těmi otázkami ,,,,,,,,,,,
Michal Kruliš 10 leden v 20:56
Nuže: Jak se díváte na osobnost Miroslava Sládka. Patříte rovněž mezi ty, kteří odešli ze strany kvůli nespokojenosti s vedením p. Sládka? 2. Myslíte si, zda je možné vytvořit v naší zemi subjekt ve stylu Národní fronty, který by alespoň částečně zastřešoval národoveckou scénu? 3. Je pravda, že do SSO přešli lidé, kteří byli kromě Republikánů původně činní v NSB a PA?
Jaroslav Kronus 10 leden v 13:44
Děkuji Michale, takže ad rem i ad hominem
1) ano- po svém combacku do SPR-RSČ po 14 letech, kdy jsem odešel v roce 1994. Uposlechl jsem výzvy k návratu a po 15 měsících jsem s tím praštil. Bohužel jsem se nedočkal jediné odpovědi na moje otázky, které jsem adresoval dr. Sládkovi asi ve třech e-mailech a pro kontrolu i zveřejnil. Jenom namátkou - jak dopadlo jeho trestní stíhání pro předlužení strany, proč byla dvakráte odložena předvolební kampaň bez bližšího vysvětlení, jak je možné, že MV ČR znovu žádá NSS o pozastavení činosti z důvodů nepředložení auditu za poslední tři roky a proč webové stránky včetně disuse připomínají tzv. jedličkárnu!
Bližší najdete na mém blogu jaroslavvrana.blogspot.com po zadání hesla zasláno dr.Sládkovi.
Jaroslav Kronus 10 leden v 13:55
2) To je trochu složitější. Jednak bych byl naprosto proti názvu Národní fronta,ono to evokuje a je konotováno s Národní frontou , kterýá byla ustanovena Košickm vládním programem a byla počátkem zavedení komunismu včetně jeho zrůdné bolševické fáze po roce 1948. Existoval zde malý subjekt Národní fronta ve třicátých leteh který vedl prof. Mareš a v roce 1934 sfůzoval do Národního sjednocení. Jednak je zapomentu a jednak byl tvořen často i marginálními organizacemi.
Ale myslím, že rozumím Vašemu dotazu - jeho duchu i předmětu. Víte, ony už zde existují dvě epicentra stran s národních podtextem a akcentací voličské relevance. Je to projekt Suverenity, který spolu s SDŽ je analogií národních socialistů. Dalším jsou Svobodní a hnutí DOST, které bych tak zařadil mezi národní libertány a lidi vyznávající katolický konzervatismu.
DS je projevem politické subverze, je stoupencem bílého nacionalismu a skrytého hrubého arijství a hrubého antisemitismu v etymologickém smyslu slova. Tuto považuji za slepou cestu českého nacionalismu a nehodlám se s ní nějak zabývat.
Všechny ostatní cesty různách secesí Republikánů, PaSů apod považuji za politické žerty, které snad berou vážně jenom jejich protagonisté..........
Jako jisté východisko z nouze považuji a kvituji činnost Národní cti a snad obnovující se VF. problém je v tom, že se jedná o o,s, a navíc v druhém případě jdsou věci z mnoha důvodů nečitelné a nepředvídatelné. Koženost a hloupost, kterou třeba předvádí NM je přímo do nebe volající........
Jaroslav Kronus 10 leden v 13:59
3) Ono je to prosté. Jde zřejmě o osobu Jana Kopala. Zejmě je organizovaným příznivcem a to je vše, co Vám mohu sdělit. Snad mu tato cesta pomůže při jeho bloudění a ukáznění se.
Jinak lidé jako Mgr. Bahník a Mgr. Semín nikdy s uvedenými neměli nic společného a patřili k PaSu, ze kterého za včasu a ze dne na den zdrhli. Nakonec tvoří jistou myšlenkovou linii v SSO a je to dobře. Mám jenom obavu, že na sebe strhli dost pozornosti a mohou býti cenzem pro další případné příznivce. Ona spokojenost s dr. Machem j veliká a není vyloučen jistý pokus o puč či alespoň přeskupení sil ve prospěch liberálů..........
Dr.Ing. Bátora nikdy s výše uvedenými neměl nic společného, pouze jednou kandidoval jako nestraník za Národní stranu.
To je vše !
Odpovědět:

Žádné komentáře:

Okomentovat