Počet zobrazení stránky

neděle 10. ledna 2010

A je KLID...........,zatím !!!!!!!!!!

bonus from them


Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Asi bych měl dokončit rozdělanou práci. tak fajn, zatím jenom zlehka, finále si nechám na později, bude-li třeba. jistá pí Lorencová ,dnes coby akvizice Zelených si mne vzala na chvíli do prádla. jak okomentuje tuto událost. Já mohu potom pokračovat !




Před 30 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Kdo je poslankyně
Strany zelených
Kateřina Jacques(GRU?)

Kateřina Jacques-Pajerová (GRU?) - poslankyně za Stranu zelených a její sestra Monika Pajerová (GRU?), pokoušející se před několika lety o vstup do českého parlamentu se svojí stranou Naděje, pochází z dnes už zámožné a dobře situované ultrakomunistické pražské rodiny, která patřila za komunistické diktatury k elitě komunistické diplomacie. Přesto je o Kateřině Jacques-Pajerové dostatečně známo, že má za sebou řadu deliktů násilné povahy a nemalou zkušenost s návykovými látkami.... Zobrazit více

V polovině 90. let obývala se skupinou squatterů prázdný činžovní dům na Praze 7, poblíž Strossmayerova náměstí. Narušovali zde veřejný pořádek, vyvolávali pouliční rvačky a napadali kolemjdoucí. Scénář i trestně-právní závěr těchto incidentů byl zpravidla stejný.

Jakmile bylo zahájeno vyšetřování a trestní stíhání, objevil se rodinný právník, povolaný rodiči nezdárné dcerušky, a kontroval obviňováním těch, kdo byli obětí přepadeni. Soudce přitom nevynikal žádnou zvláštní nestranností a v jeho snažení mu nepokrytě pomáhal.

Neoficiální ale obvykle dobře informované zdroje uvádějí, že v pozadí těchto právně-soudních intrik stál Jiří Dienstbier (GRU?), politik, v éře presidenta Václava Havla (GRU?) bývalý ministr zahraničních věcí ve vládě Mariana Čalfy (KGB?) a rodinný přítel.

Přepadení, zbití a často i oloupení občané měli najednou vysvětlovat, proč se dopustili násilí na bezbranné dívce...

Skutečnost, že minimálně čtyři osoby musely po útoku Kateřiny Jacques (GRU?) a jejích kumpánů vyhledat lékařské ošetření, že "naše" Káťa osobně ztloukla násadou od lopaty muže, jenž se pokoušel chránit svou těhotnou manželku, to vše připadalo panu soudruhu soudci jaksi nedůležité, bezvýznamné a irelevantní... Všichni napadení se jako mávnutím kouzelného proutku ocitli v roli podezřelých!

O ryzím charakteru paní Kateřiny Jacques (GRU?) svědčí i to, že po celou dobu její squatterské "kariéry" se jí o nezletilého syna starali její rodiče. Ona sama totiž jevila větší zájem o drogy, výtržnosti a pouliční rvačky, než o roli milující matky.

Orgán péče o dítě se v tomto Kriminálním státě přesto neodvážil zasáhnout, i když se tato skutečnost vícekrát objevila i v průběhu soudního projednávání...

Ostatně, pan Jiří Dienstbier (GRU?), otec oficiální milenky Martina Bursíka (GRU?), údajně na žádost rodičů nakonec pomohl Kateřině Jacques (GRU?) k zasloužené politické kariéře v nejvyšší české politice, kde nám jako parlamentní poslankyně za Stranu zelených bude moci lépe prezentovat, jak si představuje u občanů a daňových poplatníků slušnost, úctu k rodině, poctivosti v práci i v podnikání a hlavně mezilidské vztahy a respekt k zákonům, přijatých parlamentem...

Pokračování pak najdeme v následujících dokumentech:

ZPŮSOB ZALOŽENÍ, INFILTRACE A OVLÁDNUTÍ STRANY ZELENÝCH! ZELENÍ DODNES V RUKOU VLÁDNOUCÍ (POST) KOMUNISTICKÉ KRIMINÁLNÍ FÍZLOKRACIE!

***

KDO NEKLADE
ZLU ODPOR,
STÁVÁ SE
JEHO OBĚTÍ!
Před 30 minutami ·
přibližně před hodinou
Ivan Veselz

Ivan Veselz Děkuji

Ivan is a level 2 heart collector!
Hearts Collected:h9
přibližně před hodinou prostřednictvím aplikace Collect Hearts · · · Send Ivan A Heart
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pane Vesel... Zobrazit víceý, snad se neurazíte, ale jeden vitp pro dnešní dobu jak vymalovaný a navíc majíce silné reálné ukotvení.
Nová strana vedená Milošem Zemanem se rozhodne, že v rámci pozitivní diskriminace přijme něco Cikánů-Romů. Nábor si veme na starosti osobně Šlouf. Sedí před ním Gejza Lakatoš a Šlouf mu ukazuje fotku Zemana a ptá se- znáš ho ? V životě jsem ho neviděl, odpovíd Gejza. Šlouf nehne brvou a ukáže mu fotku celého politbyra SPO - tyhle znáš ? Gejza zarputile řekne , NE, neznám.
Šloufa to namíchne, vyprsí se a řka, mne zná celá ČR, víš kdo já jsem ?
Gejza poožije, zdvihne obočí a odpoví - no, kdo jste přesně nevím, ale takto nějak vypadaly tu kurvy, co tátovi sebraly housle a poslaly ho dělat !
přibližně před hodinou ·





Žádné komentáře:

Okomentovat