"Ano, je to pravda, je to součást procesu, o který se snažíme,“ potvrdila včera Právu Bobošíková. "Voliči volají po tom, aby se netříštily hlasy,“ uvedla pak Volfová. Dodala, že v programu se zaměří hlavně na otázku zadlužování země a boje proti korupci.
Se Suverenitou se před volbami spojilo celkově už na dvacet politických uskupení. Bobošíková kromě SDŽ a své Politiky 21 jmenovala například politické strany Severočeši, Mostečané Mostu, Nezávislí demokraté nebo Doktoři za uzdravení společnosti (ti se na Karlovarsku dostali do vedení kraje).
Předsedkyně Strany důstojného života Jana Volfová

Předsedkyně Strany důstojného života Jana Volfová
FOTO: Archiv, Právo
Spojení sil se SDŽ si Bobošíková pochvaluje. Poukázala na to, že SDŽ má asi 2 800 členů. Uskupení tvořící se kolem Suverenity má nyní díky tomu už na pět tisíc členů.

Toliko agenturní zpráva...............

Zbilancování spolupráce mezi předsedkyní SDŽ a mnou...........


Bilance mezi mnou a předsedkyní SDŽ

Předmět: Re: zaslání
Datum: 31.12. 2009, 16:41 - dnes v 16:41


 

Dobrý den paní Jano,
já jsem sice dost emotivní,ale nejsem natolik ješitný, abych na Vaši hru-vážený pane........- skočil. Tak jako nekončí dějin,jak hlásal omylem Fukuyama, tak ani filozofie, jak hlásal před 150 lety Hegel, tak ani to co jsem začal nekončí -alespoň z mé strany.
Vy víte, že Váš stručný výčet mých "zásluh " by mohl býti mnohem bohatší, ale to není vůbec podstatné. Já jenom připomenu, že lepší naslouchání ing.Czasche a pochopení , co vlastně tento člověk světu sděluje mohlo býti vaším dalším triumfem a on nemusel býti v náručí Vaší volební partnerky -tj.Suverenity.
 O hlouposti členů trosek ČSNS se ani zmiňovat nebudu, je bohužel jenom vinou Vašeho pražského předsedy, který neuměl využít znalostí tamějšího prostředí, ze kterého vzešel, aby toto finálně zužitkovat.
Co se týče mého Vámi proklamovaného odhadu směrem k Suverenitě - víte, Vy vedete diskuse, já chladným rozumem analyzuji výstupy . Ono stačilo sledovat výsledek tzv, Žofínského fora z jara letošního roku a bylo vše vcelku srozumitelné. Ono by stačilo říci, že jste pouze nebyla ochotna v počátkuu přijmout roli té druhé a bylo ihned jasněji, ŽE ::::
Jestli mi chcete vyčítat, že jistého dnes už téměř poslaneckým mechem obrostlého Lojzu jménem Křeček pošlu na Vašem diskusním foru do háje, tak pak se nedivte, že jenom nemohu vidět, jak ten pán si z Vás dělá srandu.
 Vy mu sdělujete, že jste mu dala dopis do ruky a on Vám sděluje, že si nic nepamatuje a že měsíčně dostává 100 dopisů. Považujete mne za úplného idiota ? Kolik on za vlastní kariéru poznal lidí jako Vy, od kterých dostane pak dopis ?
Mám pokračovat ? To že Vaše mpřed. uprostřed diskuse všem sdělí, že si jde vypít hlavu mezi svoje kámoše do divadla a pak si na Vašem webu honí triko coby mpřed podepsaná pod nějakým prohlášením ?
Aby bylo jasno paní Jano - až v této zemi nebude 0.5 milionu lidí bez práce, cca 30 tisíc lidí bez domova, 100 tisíc lidí v tzv. sociální inkluzi, z niž je 80% členů největší národnostní menšiny a tento problém eskaluje podmínky pro už nikoliv interetnické,ale rasové nepokoje a implikuje stranu, která je schopna na sebe vstřebat 3% voličů a tudíž mít zabezpečený další politický život z důvodů státního finančního příspěvku na další 4 roky, tak opravdu si občas rád poklábosím s Vašimi ctiteli.
 Ono tam kde nic není, tam ani smrt nebere a ono tam těch myšlenek kromě permanentního stěžování si na něco opravdu moc není a já budu mít alespoň jistotu, že zubatá se mne VYHNE !
Víte, jednou jsem českým nacionalistům vmetl do tváře, že by rádi řídili ČR a přitom nejsou schopni ani řídit obecní poštovnu. Jinak řečeno -jedna politická proklamace na svých webech za druhou,ale sestavit srozumitelný volební program za 20 let nedokázali. Je mi smutno z toho, že se občas se stejnou tendencí setkávám i u Vámi organizovaného prostředí. Budu dlouho mít před očima schůzku s Vašimi emisary v Kolíně. Když jsem zjistil, že jejich jediným "programem" je vzetí Cikánů u krku a zbožňování M.Zemana a uvědomil si, že s tímt chtějí jít do voleb v okresním městě, ta kse nedivte ,že jsem udělal, to co jsem udělal. Ono uteklo několik měsíců a po založení SPO Vám zde nezůstal kamen na kameni. Ona už i ta hospoda je zavřená a o jejím vedoucím se říká "cokoliv ".............
Věřte, na mne mohou dříví štípat, ale s lidskou hloupostí já kompromisy neuzavírám. V mnou uveřejněném článku, který Vás tak trochu rozladil jsem tak trochu mezi řádky naznačil, že jsem schopen poskytnou Vaší volební nevěstě prostřednictvím jejího majordoma nějaké informace, které by mohly býti k celkovému volebnímu úspěchu. On se ale pan Hanig bude muset trochu "sklonit" se svého božského postavení v současnosti a uvědomit si, že již vedl dvě předvolební kampaně a nemusím snad připomínat, jak dopadly !
Na mém vztahu k Vám se nic nemění. Bude-li po Novém roce zájem o nějakou konzultaci či schůzku,není problém. Dělám v Praze, tak jsem schopen kdykoliv přijet či jinak se setkat. Něco v hlavě mám a politickou odpovědnost nesete Vy.
Je možná od Vás neprozřetelné, že odkopnete šaška, který má tu vymoženost občas říci králi, že je nahý !!!!!!!! Jiřík z Poděbrad takového měl a ten měl dokonce výsadu toto říkat i členům šlechty území Koruy české !
Kronus Jaroslav
PF 2010 - víte, ona jistá inteligence nese občas v osobnostním profilu tendence k soliterství a samotě. Já tomu tak rozumím a proto i tomu podřizuji svůj život. Je spíše trochu prokletím české kotliny, že takoví to jedinci jsou občas "kamenovaní" a přitom se zapomíná na klasikovo -Nekamenujte proroky, oni jsou jako PTÁCI !

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: <jana.volfova@stranadustojnehozivota.cz>
> Předmět: Re: zaslání
> Datum: 31.12.2009 15:29:37
> ----------------------------------------
> Vážený pane Kronusi,
> je čas, kdy lidé bilancují. Proto i já bych Vám chtěla za naši skoro
> roční korespondenci poděkovat. Je nespornou pravdou, že jste mne
> několikrát navedl na zajímavé myšlenky a Vaše pracovitost a hledání
> kontaktů vedlo k tomu, že se moje strana spojila se Stranou venkova.
> Byl jste to Vy, kdo s touto myšlenkou přišel a v první fázi jí
> rozpracoval do konkrétního kontaktování jednotlivých členů SV.Také
> jste jako první přišel s myšlenkou naší spolupráce se Suverenitou v
> době, kdy já jsem spíše chtěla spolupracovat s SPO. Věci se vyvinuly
> tak, jak jste předpokládal. Vážím si vašeho odhadu politické
> situace,ale nemohu s Vámi souhlasit s tím, jak jí presentujete. Forma
> urážek a "nacpávání" lidí do věcí za každou cenu není a nikdy nebude
> mým stylem. Možná nebudu vždy u všech nových jevů a možná jsem více
> kamarád s lidmi se kterými spolupracuji, než jejich šéf,ale dělám to
> tak, jak to cítím.
> Proto se naše cesty vždycky nakonec rozejdou. Neumím lidem nadávat,
> chci s nimi polemizovat a diskutovat.
> Jana Volfová
>
>
> Cituji vrana2077@seznam.cz:
>
> > Dobrý den,
> > včerejšek včera rozdal karty. Vymazala jste mne z přátel a
> > znemožnila pozorovat diskusi. Budu rád, když mi zašlete konečně to,
> > co již tři dny slibujete a tím považuji vše za skončené !
> >
Vše pokračuje a moje další vize.............

Česká strana národně socialistická (ČSNS 2005) 
 Psáno před cca 7 měsíci a adresováno vedení SDŽ, ČSNS a tuším že i Suverenitě...........



  • Fini, 25.5.2009 21:50
    Dobrý den paní Jano a pánové,
    nebývá zvykem,abych se obracel an bloc a ad hoc na tak rozmanitou suitu lidí, z niž každý má pocit, že je buď tím pravým proto či arche -type, českého národního socialisty či alespoň stoupencem myšlenek tohoto proudu českého politického myšlení.
    Přiznám se, že jelikož některé znám více jak desetiletí a myslím, že jsem měl možnost poznat zákoutí občas pokřivené české dušičky , tak nehodlám s nikým z Vás polemizovat o tom, kdo je hoden následnictví myšlenek dr. Horákové či dr.Beneše.
    Jsa o mne velice dobře známo, že jsem přímo odpůrcem politiky a hlavně praktik dr. Beneše a že můj vztah k dr. Horákové je velice rezervovaný vzhledem ke skutečnostem, které začínají se oběvovat v souvislosti s otevíráním archívů..............
    O to je smutnější, že v rámci předvolební kampaně do EP, které oba subjekty nesoucí název jedné z nejstarších politických stran na území KČ ve svoji samolibosti a hlouposti , která vyvrcholila prodáním značky ČSNS do voleb EP hochštaplerovi Jouklovi, který snad už jenom dá ránu z milosti všemu, co bylo s touto značkou provedeno od roku 1990 , jenom tiše přihlížíte, jak předák českých fašistů Vandas na svých předvolebních shromážděních in principo hanobí pro svoje pochybné a nízké cíle jména již uvedených politiků ČSNS.
    Dovoluji si Vás upozornit, že takto daleko nezašel ani dr. Jiří Stríbrný, muž kterému ČSNS vědomně ukřivdila a podepsala se na něm proto, aby vyhověla klice Hradu a Beneše osobně.
    Stupidita, se kterou se snaží uvedený Vandas přeměnit image Dělnické strany z atributů neonacismu na silně nacionalisticko-fašistickou a to pod rouškou českého socialismunárodního zabarvení, jak k němu dospěl jeho otec dr. Klofáč. Nic na tom nemění ani jeho vyjádření z roku 1939 - že AH se inspiroval česým národním socialismem
    Toho muže omlouvá silná senilita a snad i trochu úlitba blížící se nacistické hrozbě, která přímo český národní socialismus nenáviděla.
    Já nehodlám polemizovat s bývalým instalaterem Vandasem a jeho pochopy. To jsou nádeníci ducha a polovzdělanci, kteří se kromě demagogie nic u dr. Sládka nenaučili .
    Já jenom silně protestuji, aby tato politická špína se dovolávala odkazu lidí, kteří psali historii území KČ. Předpokládám, že se k tomuto protestu přidáte či alespoň budete autonomně reagovat !
    Vrána Jaroslav- Kolín ,

    Jediný kdo reagoval, byla Mgr. Volfová. Dnes lze ale říci, že vedení ČSNS připravuje deratizaci ve smyslu odovlání současného vedení a přeformátování jejího stylu a snad i desingu. Do voleb zřejmě půjde sama v několika lokalitách. To že se mát stát segmentem projektu Suverenita, o tom dnes již není pochyb / že to zase trvalo ,,,,,,,,,,/.
     
    Osobně bych preferoval u této formace transformaci na malo politickou stranu odříznutou od původní ČSNS v konkurzu, do vedení zvolení mladých lidí s vizí a programem na střední stav a člověka všedního dne. opět se držím již tradicionalisticky, že původní zank by měl býti nahrazen Brkem v národních barvách !!!

    Ono není zcela zřetelnéc, co se myslí těmi 20 organizacemi či politickými stranami působícími v Suverenitě.
    Zřejmě jde o Svaz bojovníků za svobodu, nezávislé demokraty dr. Železného / dnes virtuální spolek/, asi nějaká seskupení typu Klub českého pohraničí, možná Křes´tanští sociálové apod.
    Paní Bobošíková před volbami do EP velicetrefně vyformulovala program, který je opřen o tři teze-
    1/ nesmiřitelnost českého národa s katolíckou církví, Němci a i Bohem, pobělohorskou šlechtu nevyjímaje
    2/ velice umně zformulovaný odpor proti establismentu
    3/ rafinovaně skryté podchycení proti-cikánských nálad ve společnosti
    Bohužel dle méo soudu při sestavování KL do později nekonaných voleb parlamentních udělala několik chyb směrem k voličům. Připouštím, že byly determinovány společenskou situací, ale dnes bych je na jejím místě neopakoval

    a/ jmenování několika krajských leadrů  typu nevidomý 25 letý muž či jakási advokátka-bývalá soudkyně coby členka ODS je téměř aplikací principu negativní motivace a ten je nosný jenom krátce. V delším časovém horizontu se stává kontraproduktivním. Je nutno vzíti na vědomí, že volič v lokalitě kromě charismatu pí Boboškové bude chtí vidět i lid v lokalitě etablované. Zde by mohlo pomoci "zfůzování " s SDŽ, která disponuje několika silnými osobnostmi a také lokálními hnutími typu Mostečané.cz či Lékaři.cz
    b/ pan Hannig dle mého soudu bude muset trochu slevit z vystavování se coby majordoma pí Bobošíkové a spíše se přeměnit v anonymního úředníka-managera. Tuto úlohu by vzhledem ke svému sociálnímu kapitálu a bohatým životním zkušenostem zvládnout na jedničku !!! 

    Dmes se ještě obrátím na poradce dr. Sládka pana Kučery a člena MěO ČSNS 05 pana Frohlicha se žádostí, zda by nezvážili spolupráci na tomto projektu frmou nějaké kooperac, vyjádření podpory atd.
    Toto zveřejním ještě dnes na svém blogu............ 

    Závěr - vše mají v rukách výše uvedení. Potřebují k překročení 5% hranice sesbírat cca 250 tisíc hlasů. Opakuji a to znovu a dokola základní tezi - ve volbách v roce 2010 uspějí pouze ti, kteří mají dlouhé peníze, jsou demagogy či mistrnými populisty. Ona paní Volfová bude muset vzít na vědomí, že na socilalismy dnes není čas a ni prostor a že hájit sociálně postřebné lze pouze skrze tvrdou kritku neoliberálního programu a to pouze finančními toky potřebným, nikoliv privilegoovaným či protěžovaným ! Ona je cesta skrze zvýšení minimální mzdy, valorizaci důchodů, nedanění mezd do cca 10 tisíc Kč hrubého a odpisy na dítě, osobu OZZ atd.............