Počet zobrazení stránky

pondělí 11. ledna 2010

Zasláno pobočníku dr. Sládka

Předmět: zaslání
Datum: 11.1. 2010, 20:14 - dnes v 20:14


 

Dobrý večer pane Kučera,
ačkoliv jsem asi více -méně již jenom formálním členem SPR-RSČ , adresuji Vám tento e-mail jako svoji reflexi na situaci ve straně, kam jsem se po 14 letech vrátil a po 15 měsících to prostě zabalil.
Budu stručný - mne Vaše retorická cvičení s panem Slámou moc nezajímají, protože jsou v rovině ad hominem a naprosto uniká ad rem.
To že SPR-RSČ za vedení dr. Sládka dospěla téměř k bankrotu je prostě skutkem. Ono dnes leží na vládě Návrh NSS o pozastavení činnosti a to z důvodů neodevzdání auditů za poslední tři roky. To nemá s ideologií a potažmo hlásaným dr. Sládkem nic společného. On i ten hlup Kramperů sám řekl novinářům, že na audit nejsou peníze !
On pan Sláma a jeho ekipa toho moc nedokáží, ale podaří se jim přetahnout část voličského elektorátu ve prospěch DS a bude-li chtít jim SPR-RSČ zakázat nekandidovat pod značkou republikánů na KL DS, bude muset sahnout do peněženky a pomocí předběžného opatření u patřičných OS předvědčit soudce, že dotyční nejsou členy SPR-RSČ atd.To je občansko-právní spor a nikdo na žádné trestní oznámení reagovat nebude.
Bohužel i vy sám přispíváte svými neobratnými články typu- vyházet to z oken a posílíme armádu pouze k zešměšńování i tak povadlé značky SPR-RSČ a sám nahráváte panu Slámovi, který mezi námi není žádným hlupákem. Já nechám stranou jeho obludné paranoické vize...........
Obracím se na Vás proto, aby jste na nejbližší poradě zvážili, zda SPR-RSČ by neměla věnovat svoje síly vnitřní stabilizaci ekonomické a intelektuální a ve volbách podpořit nějaký spřízněný subjekt a nebo mu pomoci s financováním volební kampaně a kandidovat na jeho KL.
Kdo by jím měl býti, to musí vedení strany postulovat samo !
Kronus Jaroslav








na začátek
Vaše emaily zabírají 0,13 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 1%
Copyright © 1996 - 2010 Seznam.cz, a.s. - Nápověda a kontakt

Žádné komentáře:

Okomentovat