Počet zobrazení stránky

sobota 9. ledna 2010

...............z facebooku.............

Jiří Havel

Jiří Havel : Kdo přežije výbuch atomové pumy o síle 150 kt TNT nad Prahou? Kalousek. Ten přežije všechno.

Před 2 hodinami · ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
On takovej K... Zobrazit víceřeček a Orgoníková mají také máslo na hlavě a na rozdíl od akivit typu spol.přátel Izraele a žalování na ambasádě sionistického státu toho také zatím moc nepředvedli. Také křičet o regulovaném nájemném a bydlet s přijmem cca 60 tisíc coby poslanec a dalších možná 100 tisíc coby advokát v režimu regulovaného nájemného je trochu projevem zlotřilosti, že pane eu-poslanč. ono je to trochu tak signifikantní pro vás socany, že rádi rozdělujete cizé a na Vaše nikdo nesmí sahnout. jenom si porovnejte činnost Bendla a Rátha a zjistíte až nápadně moc podobností ......
Před 2 hodinami ·
Jan Ryt
Jan Ryt
Mno, když šťastně a v prosperitě přežil grandiozní akci Čistá ruka i koalici s vámi, tak je to i vaše vizitka, ne? Jinak zkuste raději jako ekonom poradit Jyrkovi, jak má hospodařit, ať si z něj nedělají krotitelé dluhů legraci... Tím pomůžete své straně asi více než čím dál, tím slabšími pokusy o "ftipy".
Před 2 hodinami
Božena Hlavsová Pavlová
Božena Hlavsová Pavlová
Výbuch atomové bomby přežil jediný strom v Hirošimě a to - jinan dvoulaločný - vše bylo spálené a jen tento strom byl zelený...... něco mají společné či velmi podobné - napsala bych JINAM DVOULALOČNÝ.......tak PŘEŽIJE !!!
Před 2 hodinami
Radek Novotny
Radek Novotny
J. Kronus
Ano, nikdo není bez chyby, avšak naplánovat rozpočet +5%, skutečnost -5% s následným zadlužením a ještě mít tu drzost vykřikovat, jak za to může čssd, to opravdu vyžaduje hroší kůži a absolutní ztrátu sebereflexe...
Před 2 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
To jsem zapomněl, že Křeček tam sedí od roku 1986 a Orgoníková od roku 1990,že........
O alokaci její poslanecké kanceláře a dcerce coby tiskové mluvčí ČSSD jako projevu klientelismu také raději mlčíme.
Pane docente, jste možná slušný chlap,ale manýry ČSSD zvládáte dobře a raději zameťte před prahem ČSSD a hrajte čistou hru...........
Před 2 hodinami ·
Karlos Linhart
Karlos Linhart
Mirek to je kouzelnik
Před 2 hodinami
Lukáš Toušek
Lukáš Toušek
Pane Havle -koment... Zobrazit víceátore všeho co žije a není z ČSSD Napíšu vám úryvek z knihy J.A.Baťy -Budujme stát pro 40 000 000 lidí : "Jistě by si někdo přál aby se u nás vyřizovaly věci malé a odkládaly věci velké.Jistě by někomu prospívalo ,kdybychom se báli převzíti odpovědnost, kdybychom raději záplatovali nezaměstnanost almužnami, kdybychom děravé zákony látaly zákony stejně ...děravými, kdybychom svou politickou práci omezovali na ucpávání děr ve státních rozpočtech podle praxe : Vezmi, kde se právě dá !Je pravděpodobné, že bychom se s takovým hospodařením ještě nějaké další desetiletí udrželi naživu ." -Nepřipomíná vám to situaci ,kterou jste v tomto státě způsobily s ODS ??
Před 2 hodinami
Karlos Linhart
Karlos Linhart
není nad to koupit padáky od firmy, která ještě nestihla být zapsánav OR.
Před 2 hodinami
Jiří Havel
Jiří Havel
Kronus: Demokracie je založena na tom, že se strany kritizují navzájem. Pokud se dohodnou, že to dělat nebudou, uzavírají korupční dohodu. Z korupční dohody mne, prosím, vynechte. Vaše kritika samozřejmě ČSSD pomáhá. Proto: jen houšť a větší ráže!
přibližně před hodinou
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mne neproste a naslouchlouchejte pouze hlasu ulice. Nehodlám nikomu pomáhat. Jinak i studenty oslovujete slovy pane, rád bych tento zvyk z alma máter viděl i zde na facebooku ...........
přibližně před hodinou ·
Radek Novotny
Radek Novotny
K. Linhart
Docela by mě zajímalo, jak se postarali o rodiny, jimž naprosto zbytečně zemřeli mladí lidé...
přibližně před hodinou
Karlos Linhart
Karlos Linhart
Hadam, ze se na ne vykaslali. Je bohuzel smutne, ze nekteri kandiduji do PSP jen za ucelem poslanecke imunity, STOP 09!!!
přibližně před hodinou
Radek Novotny
přibližně před hodinou
Radek Novotny
Radek Novotny
V novinách E15 proběhla anketa jestli lidem víc záleží na programu strany, nebo na osobnosti politika. Drtivá většina lidí, snad přes 80% uvedla, že se rozhodují podle osobností, ne podle programu.

Hodně nebezpečná to skutečnost...
přibližně před hodinou
Roman Tureček
Roman Tureček
to není dobrá zpráva..
Před 56 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ono stačí mít visáš nevinného klučíka / viz gross/ či tu, která jitří fantazii / viz Buzková/ a zpitomnělý volič zvolí třeba i koloťuka nebo ženščinu lehkých mravů a to říkám velice jemně. Ale kdo chce kam, pomožme mu tam a třeba mu slibme, že za něj zacvakneme 30 kč u doktora.
To že pak nechá 2000,-Kč za rozbitou pneumatiku v autoservisu díky rozbité silnici není vůbec z pohledu osla podstatné !
Takže opravdu houš´t a větší kapky !!!!
Před 51 minutami ·
Zdeňka Pelichová
Zdeňka Pelichová
Pro Jaroslav Kronus
Pro mě a pro vás 30 kč u doktora nic není, pneumatiku jako výdělečně činní také zvládnem, ale důchodci když dorazí k lékaři tramvají, neb auto s pneumatikou za 2000,- kč nemají, vydají nejen 30 kč za lékaře, ale dalších třicet za položku v lékárně a doplatek za léky. To se týká i matek samoživitelek. A jistě jste před dvaceti lety cinkal klíčema. Měl jste tedy jako volič dvacet let na to udělat tu pořádek dle svých představ.Napravte to v letošních volbách :)
Před 34 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Budu stručný slečno- ono je rozdíl mezi holismem a strukturalismem. Ono důchodci mohli býti vyjmuti, jako později novorozenci z poplatku za pobyt ve špitále.
On člověk nesmí býti demagog. Jsem v ČID, za léky doplácím 500,Kč , u lékaře jsem 3 krát za měsíc atd.
Co se týče samoživitelek - chtěly jste emancipaci, ta kse starejte ! Já neviděl dítě 7 let a taková Vám pdobná mne přivedla ze stavu zdravého člověka do téměř PID. Snad je jasno. Ono důchodci jsou dnes leckdy v lepší kondci než lidé OZS.
Před 30 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Vy jste se také rozhodla být samoživitelka, tak prosím se všemi následky. To že Vám stát nic neplatí, za to nemohu a že Vám zřejmě neplatí jeho táta alimenty- také jste si ho vybrala sama. Ono vždy každému co jeho jest.
Promne ženy živitelkyjsou pouze jednou ze sociálních kategorii a nevidím jediný důvod, proč by měly býti nějak privilegovány.
Před 18 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mne toho vadí a také neskáču z okna. ono stačí když otevřou ústa mnohé feministky a je jasno, Jste jednaz nich a proto raději čus !
Před 8 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat