Počet zobrazení stránky

sobota 9. ledna 2010

.........., vnucují nám BOJ, tak budeme BOJOVAT

Jakýsi humanofil vyhotovil článek na svém blogu Týdne. Jina řečeno, podporujte všude průsery ve světě, trvale opálené zabezpečí Kocáb a jeho ekipa a na vlastní lidi budeme srát. Tak to je omyl.

Co se děje ve světě, za to nejsme odpovědni. Čeští Cikáni-Romové jsou našimi spoluobčany a všemi dostupnými právními i morálními prostředky budete potírat vystupy proti nim ve smyslu politicko -rasovém respektive v ideově opíraných ve smyslu tzv. bílého nacionalismu.

Ale je nutno vnímat, že v sociální inkluzi žijí i tzv. bílí a i za ty budeme lobbovat. Ono bez lobbinku to dnes nejde. 

Všichni jsme si před zákonemi pánem Bohem ROVNI ! Punktum !

V malodušně baráčnickém, skrytě xenofobním apelu vyzvala hlava státu spoluobčanky a spoluobčany, aby nehleděli ani za humna.
Jen další etno-bolševický havloid s pokroucenými argumenty a podsouváním panu prezidentovi! Použil samozřejmě i nálepku až husákovskou: "xenofobní" - povinnou součást slovníku levicového liberála! Kdyby se raději držel pan Slomek svého kopyta a všímal si, jak przní naši mateřštinu "otomani" a ti, co přestávají i v médiích rozlišovat náš nejúžasnější prostředek jemného nuancování - slovesné vidy (včetně využívání toho dokonavého pro jednoduchý budoucí čas!) "Soustředím se" tak již neznamené někdy v budoucnu, nýbrž teď v přítomnosti! Kam zmizelo používání např. typu: "V současnosti se soustřeďuji na..."? Anebo proč se již nerozumí slovesem "účastnit se" sloveso dokonavé - vedle "zúčastnit se"? (Nedokonavé či spíše iterativní bylo vždy "zúčastňovat se". Poté, co jsem se vrátil po několika desítkách let ze Západu, kde jsem vtloukal studentům slavistiky do hlavy mj.používání a význam českých slovesných vidů, zjišťuji teď s hrůzou, že mezitím to již těžko chápou a neovládají ani našinci zde doma!
7 hlasů Reagovat
No, aby netleskala pomatená etno-soudružka Tramtarátová! Ještě chybí souhlasné přizvukování liberálního neo-bolševika Jařaba!
1 hlas Reagovat
Proč musíte za každou cenu používat osobní invektivy? Nechápu a nerozumím. Urážky místo argumentů, to jsou mi způsoby!
To co řekl prezident je odporné,sobecké a snobské,tak jako on sám.Nic iného se od něho čekat nedá.Prostě valit si tu svou kuličku mamonu a bezdomovci můžeš dát to co bys jinak hodil do popelnice.A na ostatní kašlat,do těch nám nic není.Jaký prazident takový národ.Klaus je naše neštěstí.
Naopak, vzájemná pomoc mezi lidmi v místě je jediné možné řešení problémů. A to hlavně právě v chudých zemích, které by potom možná nebyly ani tak chudé. Pravdoláskové kvílení a posílání peněz bůhví naco nic neřeší, naopak.
Tentokrát s vámi pane Slomku zásadně nesouhlasím. Protože něco o humanitárních akcách v zahraničních vím, chce se mi téměř říci, že argumentujete jako neinformovaný a naivní hlupák. S hlavou státu naopka téměř bez výhrady souhlasím. Mohl bych vám na tisících stranách vyprávět a argumentovat, jak jsou stovky miliard dolarl pomoci směrované do Afriky a jinam z drtivé části vyhozené peníze, ale na to opravdu už nemám sílu. Když už jste zmínil tsunami, podívejte se třeba do Acehu v Indonésii, kde se stále úporně snaží "pomáhat" mnoho humanitárek, přičemž už déle nemají do čeho píchnout a vymýšlejí si křečovitě různé další projekty. Podotýkám, že Aceh má ropu a peněz je tam dost. Příště se raději pouštějte do věcí, o kterých něco opravdu víte. Pak jsou vaše materiály zajímavé. Tento snad raději vymažte.
Sam som ten prejav pocuval a zo zaciatku som to chapal inac. Potom ked som sa na jeho slovami zamyslel, zistil som ze Klausouve slove su velmi manipulativne, takze z clankom suhlasim. Vela projektov v zahranici je potrebnych (napriklad uklid rozkladajucich tiel po Tsunami). Ak chce clovek skutocne pomoct, staci ked si zisti aky podiel jeho penazi je urceny na aku konkretnu vec. Alebo kludne pomoct v okoli. Prvotnou motivaciou ma byt ale skutocna potreba, nie geograficka vzdialenost.
Článek je ukázková pravdolásková propaganda, autor asi čeká nějakou tu trafiku a tak se snaží a snaží... Klaus proti jejich blábolům používá selský rozum a ne demagogii jako oni a to je strašně vytáčí.
Omlouvám se za překlepy, psal jsem rychle a nečetl jsem to po sobě.
Dobrý den, pane Slomku, čtu vás vždycky a moc ráda, i když s vámi občas nesouhlasím. Nevadí, alespoň se nad tím zamyslím. Tentokrát bych si dovolila pana prezidenta trochu hájit, protože význam jeho prohlášení chápu jinak, skoro jako výzvu k vytvoření občanské společnosti, o kterou se snažil jeho předchůdce. Já bych četla: přátelé, přestaňte delegovat zodpovědnost na organizace a c hovejte se jako lidi! My jsme se totiž naučili, že o všechno se postarají odborníci. Opravuji: nenaučili jsme se, ale naučili nás a my se nechali. Když dostane soused infarkt, bojíme se ho dotknout, protože nejsme profíci. Když sousedka týrá dítě, je to starost sociálky, ne naše. Jak píše Qiedo, když mrznou bezdomovci, někdo by se měl sakra postarat. Někdo, nějaká organizace. Já vím, že je za tím víc a že vaše interpretace prezidentova projevu vychází i z jeho předchozích prohlášení a činů, ale zároveň je v ní cítit osobní antipatie. Jako kdybyste říkal: on sice zdánlivě prohlašuje toto, ale já vím přesně, jak to myslí. Za to, co my si myslíme, že si někdo myslí, bychom ho tepat neměli.
Pane Slomek, jste demagog- Pan president jenom eufemismem sdělil, že lži-humanisté mají starosti o to, co se děje na rovníkové Africe a zde nám umírají mrazem bezdomovci. Jistý Kocáb chce přerozdělit 18 miliard na etnickém principu a nějak zapomíná, že většina bezdomků jsou býlí..., mám pokračovat......... Ono přispět na tsunami, to umím také. Ale proč bych se starat o problémy v Etiopii apod. Já raději rozhýbal úřady, aby se věnovaly našim lidem bez střechy nad hlavou v Kolíně. To že Vám tleská antičeský ideový deviant také o něčem vypovídá....
10 hlasů Reagovat
V Německu zahynulo zatím letošní zimu deset bezdomovců, v Česku to bylo deset za jediný den.
9 hlasů Reagovat
Vaše pravopisná chyba mě rozesmála. Bezdomovci jsou býlí, ale bez plevele není louka.
Mne moc do smíchu paní není i přes občasnou chybu -by´t pravopisnou. Když při náhodné procházce zjistím, že v noci , kdy je teplota -12 stupňů na ulici bivakují lidé /Bílé pleti / a dle krátkého rozhovoru s nimi zjistím, že všichni na ně serou, tak kromě přinešení teplého prádla obešlu všechny možné instituce včetně pěti církví, Jedinyý kdo se ozve, je Apoštolská církev a s menším odporem sociální odbor MěÚ. Katolíci chtějí od státu cca 200 miliard a ani nehnou rukou. Zednářská Adra staví školy v Etiopii a naši lidé umírají na ulici mrazem.....mám pokračovat ! 18 miliard má jít na Cikány a bezdomovci /také v sociální inkluzi mají smůlu/ .Ona kecat od stolu a bojovat proti nesmyslům umí každý pitomec a můlže mít deset doktorátů
6 hlasů Reagovat
Já vás chápu, milý pane, a oceňuji, že pomáháte. To, že potřebné dělíte podle barvy pleti se mi nelíbí a ke zlehčení jsem využila vaší pravopisné chyby. Jestli máte pravdu a bez domova jsou především bílí, bude to možná tím, že u nebílých funguje lépe pocit sounáležitosti. Nemáš kde spát? Pojď k nám! A bílý soused potom řičí, že je jich v jednom bytě jako psů. Třeba, co já vím. Instituce typu LDN jsou taky plné bílých babiček, o které se jejich rodiny z nejrůznějších pochopitelných důvodů nemohou starat. To je peněz, milý pane, které tam protečou!
vy jste trochu mimo mísu madam- ono jde o to, že pouze reaguji na to, že Vrhcáb a jeho ekipa vidí jeho oblíbence a nějako v rámci perverze rasismu na ruby zapomíná na ostatní. Já jenom oplácím stejnou mincí. Z Kolína jsem vypochodoval z emisary DS a vyvijím jisté aktivity k Natálce Sivákové. Ono jde jenom o to, že opravdu tzv. bílí jsou dnes v postavení, že za ně nikdo nelobuje a tudíž mají smůlu. Všimněte si , jací exoti se tzv. angažují ve prospěch těch druhých a zjistíte, že kromě svoji vyvolenosti či angažmá holek od tyče s lezbistickými sklony nejsou ničeno jiného schopni. On mezi zde již uvedenou Tramtárovou -šouletovou a Vandasem opravdu není rozdíl. Oba chtějí akorát rozeštvávat lidí a na to jim ser...... On je moc zlá doba , víte...
1 hlas
Vážený autore! Nejsem členem fanklubu pana prezidenta,nejsem ani vykladačem významů slov a chápu starost výše zmiňovaného o naše peněženky.Je to skoro jediné,co mnohým ještě zbývá.Ale-nemám problém pomoci po zemětřesení,orkánu,či tsunami- už by se mi nelíbilo,kdyby se za moje peníze někde zabíjelo. Qiedo.
Výborná analýza, děkuji.


   

Žádné komentáře:

Okomentovat