Počet zobrazení stránky

pondělí 11. ledna 2010

Poslušně hlásím, že jsem opět ZDE !


Toulání mezi slovy

WÝDEN.CZ

12. 1. 2010
Rubrika: O psaní- blití.........

Bla bla bla

Autor: paní-etno soudružka tramtárárová

Co že to má znamenat? To bla bla bla? No prostě bla bla bla. Krásné a moudré, že? Ptáte se, proč právě bla bla bla a ne třebas ble ble ble?
No dobrá, vyhovím i v této žádosti, pro milovníky ble ble napíšu ještě ble ble ble.  Bla ble bla bla bla ble ble ble

Ble, ble, bla, bla.............

Dobrý den, pane Švejku, Vám je nevolno, že zvracíte ?

Ale kdepak paní Milerová. vy víte, že jsem již dost otrlý a že bych maximálně zvracel, kdybych se podíval na fotku bývalky či měl oplodnit její matku !

Tak to ty podivné zvuky ?

Ale slabikuji článek mojí oblíbenkyně paní Tramtarárové . A tam se to těmito citoslovci jenom hemží, ony dokoce tvoří téměř 1/3 jejího "článku"

A čem že ten článek je pane Švejk ?

No, když budu upřimný, tak o HOVNU,ale in concreto o tom, jak paní Tramtarárová zase mírně trochu realitu /ono jak jinak/ zase se snaží na sebe strhnout POZORNOST velice rafinovaným způsobem. Ona zase sděluje svému fan clubu a čtenářům, kteří ji neustále nechápou, jak se polepší !!!!

A myslíte, že to tentokrát dodrží ?

Paní Milerová, známe svoje popen-heimské. Víte z hovna BIČ neupletete a když ano, tak sním nezapráskáte. A když přeci ANo, tak akorát sama sebe ! Punktum.    

Co navrhujete pane Švejku ?

Vcelku nic . Pouze trpělivost a maximální shovívavost. Ono slepému barvy nevysvětlíte a nelze mu to míti za ZLÉ. On prostě nevidí SPEKTRUM ! 

  

Žádné komentáře:

Okomentovat