Počet zobrazení stránky

pátek 8. ledna 2010

.............politický kretenismus ???, kdepak - jenom obyčejné klauství Czech made !




Agenturní zprávy meanstreamu nám zase sdělily několik "důležitých " zpráv a daly k tomu "komentář", který snad ani nestojí za komentář !

1) Talmanová si prý rozmyslela svůj odchod z politiky a chce kandidovat do Senátu. Když mohli mít ve starém Římě koně a jižní Morava mohla zvolil Železného, proč by tam nemohla býti tato ? Volat po pravdo-mluvnosti či dokonce charakteru našich politiků je projevem pošetilosti a nakonec proč nemít alespoň prostituty všef forem pod kontrolou najednom místě a placené i ze státních peněz . To je demokratický centralismu, o kterém se nesnilo ani KOMUNISTůM.To že ing. Moldan míří do TOP 09 je pro mne jistým překvapením,ale přiznám se, že kromě jeho zvolení do Senátu jsem o něm moc neslyšel a tak bude parta politických recyklátu zase o jednoho širší.........!!!

2/ trio bývalý zeměpán, biskup Malý a cirhozník Landovský vyrazili na čínskou ambasádu, aby zde předali velvyslanci nějaký dopis. Prý je nepřijal ani vrátný a tak to hodili do kaslíku. Údajně protestují proti uvěznění proti jakého si čínského "Havla", který prý vyhotovil jakýsi pamflet nazvaný Charta 08 a byl prý inspirován Ch-77. Hm, jak dojemné v podání meanstreamu. Ona situace je mnohem prostší. Stačí si v googlu zadat slov charta a zjistíte, že jde o materii , s níž pracují svobodní zednáři.
To že by tato partička měla ráda Čímu pod kontrolou při zavádění NWO, o tom není sporu. Ono jde jenom o to, že by Čína v jejich podání mohla dopadnou ekonomicky i natálně jako Ukrajina čiRusko za Jelcina a to smrdí v tomto regionu válkou. Takže pánové - byl mezi Vámi sice i biskup, ale ono mít místo kadidla v ruce kružítko nepůsobí moc věrohodně. Co tam hledal Landovský, to nevím. Možná slyšel, že čínské likéry jsou fajn,ale to si mohla dovolit jenom vládní ochranka vozit bývalou uklizečku z bordelu madam Barkové a pozdější kantýnskou z parlamentu coby pozdější pani- manželku údajně nejmladšího ministerského předsedy v Evropě. 
Dnes je on i ona na Floridě, na účtu cca 100 milionů a po nich akorát smrad a zadlužená republika. Blahopřeji pane Zemane- byl to přeci Váš kádr a Vaše politické dítě. On byl přeci předsedou MSD a lobboval za vaše zvolení coby předsedy ČSSD. No mýliti se člověk může, ale připočte-li k tomu člověk likvidaci podnikatele Soudka a projekty zahraničních montoven, tak ono také nic MOC. Že ???????

3/ Škromach dnes postavou i visáží připomínající vepřový druh se projevil opět i jako vepřové coby "myslitel". Zakvičel, že návrhy ODS jsou fašizující. Já toho moc od bývalých držitelů výučních listů a studujících všelijak coby dělnický kádr průmyslovku a poté VŠ nečekám,ale ono se projevovat jako další podobný produkt, tj. předseda DS je opravdu ukázkou, že demagog je vředem DEMOKRACIE / jak pravil A.Švehla/. pak je úplně jeno, zda tento vřed vyhředne dlouodobým pobytem v parlamentu či na podstavci ve městech se silnou romsko-cikánskou populací . Bingo pane Škromach ! 

4/ ono by se toho našlo podstatně více, ale proč se zabývat pitomostmi systémově ! 

   

Žádné komentáře:

Okomentovat