Počet zobrazení stránky

pondělí 11. ledna 2010

..........diskuse je možní, když.................

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Já nelžu, to je uprostřed mnou uvedený Kopal a na ty ostatní se ani neptejte........
02 leden v 0:54 ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Měl bych dotaz na členy SSO i organizované či jenom příznivce ? nemyslíte, že po neslavném pádu vedení NS a jejich odchodu by stálo za zvážení uvažovat o převzetí části lelktorátu této partaje ? Oni snad všichni nebyli úplně mimo ? nakonec když do nedávna aktivní proto-fašista Kopal může psát články na Fragmentech, pro...č by tito lidé nemohli býti vtženi do politiky Svobodných , budou-li mít zájem a uznají své předchozí chyby a navíc nebudou provařeni. Ono snad nikomu neunklo, že pochodů SSO a DOST se zůčastnuje i bývalý předseda NS a guru českých neofaschos Skácel ?

Zobrazit více30. prosinec 2009 v 23:51 · · · Nahlásit
Jiří Rybář
Jiří Rybář
UKIP (velmi podobna strana ve Velke Britanii) ma problem, ze ji srovnavaji s fasisty a nacisty. Ja osobne bych byl nerad, aby stejny problem postihl Svobodne, takze doufam, ze to nekdo z te organizovane casti dusledne alespon zde v komentari vysvetli. Nepletme si nacionalismus a liberalni konzervatismus :)
01 leden v 22:16 · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mladý muži, ono tomu ze strany načeho streamu málem došlo. Když se kredibilní dr. Bátora stal členem uzšího vedení SSO a seátorka Janáčková tuším také nějak v tom figurovala, tak se mohli pominout.
Dr. Bátora s noblesou sobě vlastní je poslal do háje a osud ing. Janáčkové mi není znám.
Podobná připitomnělá diskuse běžela v případš, když někteří poslanci ODS podepsali ainicativu D.O.S.T. Též byl problematický vstup bývlých členů či příznivců pochybné partaje PaS.
Víte musíte se na věci koukat pomocí stukturalismu a pak si přestane klást opravdu infantilní dotazy ....
Ono jde úplně o něco jiného. pouze trochu upozadit mírně profláknuté persony pro establisment, než projekt SSO zapustí kořeny. Nic více a nic méně!... Zobrazit více
Když někteří bývalí členové SPR-RSČ vstupovali do SZ, tak byl také chvíli povyk, ................
02 leden v 1:18 ·
Lukáš Moravec
Lukáš Moravec
Samozřejmě. Populismus by určitě neškodil! Seriózní mini strana nemá šanci. Přitom je zde dost problému s přistěhovalci a jinou pakáží!!!
Před 3 hodinami · Nahlásit
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Na populistickou mini stranu tu mame Sladka. Svobodni at jsou strana idei.
Před 3 hodinami · Nahlásit
Lukáš Moravec
Lukáš Moravec
To je ale velká naivita. Já si vždycky myslel, že politická strana bojuje o MOC!!!
Před 3 hodinami · Nahlásit
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Boj o moc za kazdou cenu je to, co predvadeji soucasne dve nejvetsi parlamentni strany. Svobodni, pokud vim, jsou alternativou. Jejich cile jsou dlouhodobe a program maji velmi dobry. Otazkou je, jak pristehovalectvi a EU budou komunikovat s verejnosti, zejmena tou mimoprazskou.
Před 3 hodinami · Nahlásit
Lukáš Moravec
Lukáš Moravec
Boj o moc za každou cenu MUSÍME předvádět i MY! To se vůbec nevylučuje s naším programem. Potřebujeme ještě druhou věc, abychom se dostali do sněmovny....peníze, hodně peněz:)
Před 3 hodinami · Nahlásit
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Jen zbeznej jsem koukal na profil - British National Party? To spis odpovida Narodni strane nez Svobodnym, kteri maji temer shodu s programem UKIP.
Před 3 hodinami · Nahlásit
Lukáš Moravec
Lukáš Moravec
Tímto přistupuješ na hru oranžovo-modrých socialistů:) BNP má určitě dobré názory na islamizaci Británie.....
Před 3 hodinami · Nahlásit
Jiří Rybář
Jiří Rybář
To ma i UKIP. Ja tim naopak nechci pristoupit na hru oranzovo-modrych.
Před 3 hodinami · Nahlásit
Lukáš Moravec
Lukáš Moravec
Tak to jsem rád. Nikdy tady nepreferuje nevzdělance z DS. Ale není důvod si trošku nerýpnout do těch blbů, kteří nyní sedí ve vládě a parlamentu. Vrchol průměrnosti!
SSO musí být konzervativní ve společenských otázkách, národní v zahraničně-politických otázkách a v ekonomických otázkách velmi liberální!
Zatím se SSO Matějkovsko idealisticky ukecaná a k smíchu:).
Před 3 hodinami · Nahlásit
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Tohle je asi na delsi debatu. Ono k tomu, abychom byli prumerni, nas v dnesni dobe tlaci skolstvi, a pak vidis i realne, ze to funguje. Bud naprostej prumer a jen se starej o to, abys mel nejake kontakty. Nejlepe to samozrejme dokazuje EU - Van Rompuy (ucastnik Bilderberg), nikdo ho nezna, to same Ashtonova.

Co se tyce Frantiska Matejky - ja jeho ... Zobrazit víceclanky celkem muzu, az na vyjimky. Ze je to nekomu k smichu, to je jasne, to je kazdy nazor, ktery nekdo rekne naplno. Nevenujme pozornost jenom tem nazorum, kterym je tleskano (jak rika Klaus).

V zahranicne politickych otazkach nemusime byt narodni (nacionalismus?). Budme konzervativni. Proste si branme nasi kulturu, nenechme EU nam pridelovat pristehovalce, nastavme dobre socialni politiku a rovne podminky vsem. Nerad bych sel do extremu, snadno pak Svobodni ziskaji od svych protivniku, podobne jako v pripade UKIP, oznaceni, ze jsou nacionalisti.
Před 2 hodinami · Nahlásit
Lukáš Moravec
Lukáš Moravec
Rozumná řeč. Hezký den.
Před 2 hodinami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jsem rá, že konečně někdo dává také zpětnou vazbu zde publikovaným článkům. Já budud ad hoc reagovat na diskusí Vás dvou - viz výšš.
Pan Matějka má dobrý know how potenciál, jenoom mu dle mého soudchybí praktická politická zkušenost. ta člévěka naučí kromě jiného mít i trochu tvrdé lokte a mít odvahu říci to i do očí někomu přímo, nikoliv jenom jako agitku na netu.
Politika má dvě roviny - instrumentální a funkční. ta první je o získání moci a ta druhá o jejím udržení. V tom je merit Vašeho sporu.
Získat moc v zabetonovaném klientském systému našeho typu znamáná a( BUĎ MÍT HoDNĚ VELKÉ PRACHY, b/ být demagogem c/ být populistou
Idee jsou hezká věc, ale již Platon rozlišoval mezi světem ideí a světem reálným a ke konci života se vrátil tak trochu k realismu. V tento moment na něj navazuje jeho žák Aristoteles.... Zobrazit více
To oc plká stream , to bych nechal bokem. Na Slovensku SME-tí se ,ůže přetrhnout a všichni volí, jak volí.
Jinak si musíte ujasnit, zda být tzv. stranou demokratickou - tj.dnešním jazykem stranou pod kontrolou zednářských loží či stranou alespoň vzdoru a pak z celkového sporu jasně vítězí pan Lukáš.
U druhého aktéra sporu či spíše dišputace je zřetelný idealismus a jistá úzkost z toho jít proti proudu. Ono ale dnes není moc na výběr !
přibližně před hodinou ·
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Ja kdyz nekde, kdekoliv mezi beznymi lidmi, obhajuji nazory Vaclava Klause, rozhodne nemam pocit, ze jdu po proudu.

To, ze jsem spis pro ochranu kulturnich hodnot a ne tvrdy nacionalismus, to snad jeste neni znamka fanatickeho idealismu :) Prosim vice lidi o zapojeni se do debaty.
Před 49 minutami · Nahlásit
Lukáš Moravec
Lukáš Moravec
Svobodní můžou být i kombinací konzervatismu s liberalismem. Otázkou je, jak se shodneme. Společenský liberalismus je mi cizí a minulost ukázala, že je škodlivý.
Před 46 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ono n... Zobrazit víceázory pana presidenta jsou mezi lidmi akceptované. jde ale o to, že chcete-li postulovat myšlenky skrze politickou stranu, musíte jim dát trochu dryáčnický obal, aby to lidi oslovilo.
Liberalismus já pouze vnímá v ekonomickém smyslu a s konzervtivními osobními postoji tomu říkám libertanismus.
Ochrana kulturního vlastnictví národa je pouze subkategoriií , kterou lze nazvat kulturní antropologiíí a chtete-li hájit odkaz národa, kategoriím nacionálním se nevyhnete!
To má ale málo co společného s nacionalismem politický. jsem rád, že zde komunikují libertál, mladý konzervativní liberál a já sebe trochu považuji za křes´tanského sociála ....
Před 28 minutami ·
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Svobodni.cz: Liberalne konzervativni, v podstate rekneme ODS kdysi.
Před 28 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ano, i tak možno mladý muži..........
Před 27 minutami ·
Jiří Rybář
Jiří Rybář
Jaroslav: To je asi prvni prispevek, kde si naprosto rozumime a chapeme se. Liberalni v oblasti ekonomiky - naprosto. Libertanismus slysim poprve, dovzdelam se do priste :)
Před 25 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Nemusíte- libertáni jsou vlastně američtí liberálové akcentující Hayeka a Burkeho
Před 20 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat