Počet zobrazení stránky

středa 2. prosince 2009

ze SR

 


Slovenská televize připravuje 2 nové kanály

logo Slovenská televize (STV), podobně jako ČT v Česku, podpoří rozvoj digitálního vysílání na Slovensku a spustí dva tématické kanály - sportovní stanici STV 3 a zpravodajský kanál STV 4. Stávající dva plnoformátové programy a dva nové programy určené pro potřeby digitálního vysílání se objeví v rámci plánovaného veřejnoprávního multiplexu v DVB-T.



Pablo Lay 02 prosinec v 19:10
Zdravicko.
Velmi pekne dakujem za Vas nazor, aktualne udajne s jeho temou "Ako sa robia farebne revolucie" prekypel pohar trpezlivosti "korektnejsieho" vedenia STV a uz mu zrusili aj jeho ranny stvrtkovy cas 7:00 hod a ukoncuju s nim spolupracu..
Som prekvapeny, ze v jeho posobeni sucasne vidite odkaz pre dnesnu slovensku opoziciu (konkretnejsiu cast opozicie samozrejme), ale vylucit sa to rozhodne neda..
Este raz dakujem za Vas nazor.
Je mi osobne ale luto, ze jeho kratucka era v STV uz konci..

Děkuji za odpově´d. Trochu mne překvapilo, že byl odejít ze ST,ale ono to může být součástí větší hry a on splnil zřejmě nevědomně úlohu člověka, který udělal špinavou práci.Ono i tak je nakonec jasno v mnoha věcech a ono vše špatné i vždy k něčemu dobré..................

Žádné komentáře:

Okomentovat