Počet zobrazení stránky

středa 16. prosince 2009

Jsou to opravdu jenom individuální pochybení...........

  

Nábor policieKancelář projektů a evropských fondů

 

Ekonom, který měl na policejním ředitelství dohlížet na účty, kradl milióny

Při nedávné hloubkové kontrole, která souvisí s výměnou ředitelských postů, se přišlo na to, že ekonom, který měl dohlížet na hladký účetní chod policejního aparátu, kradl. Jedná se o civilního zaměstnance, který byl kvůli nesrovnalostem okamžitě propuštěn ze zaměstnání.

Ono není dne, aby agenturní zprávy nepřinesly něco "obdobného" ze socio-prostředí zvaného Policie ČR. Je to asi tři dny, co se kdesi v centru Prahy sešlo cca 2,5 tisíce policajtů, aby -DEMONSTROVALI - proti snižování platů coby důsledku úspor ve veřejných rozpočtech.

Upozorňuji, že se mělo jednat o snížení platů 4 %, což u průměrného policisty znamená cca 1000.-Kč . Ona ta částka vypadá "hrozivě", dopočítejte si hrubou mzdu -tj.cca 29 tisíc a těch 1000,-Kč zdaňte s zjistíte, že by měsíčně klasický cajt bral asi o 700 kč méně .

Já nebudu zde vypočítat vše, čím jsou strážci zákona zvýhodněni oproti běžnému člověku včetně skutečnosti, jako je absence nebezpečí vyhazovu téměř nahodinu kromě zákonem stanovených případů............
Prof. Svitál kdysi prohodil, že jsou-li USA zemí neomezených možností, tak ČR je zemí neomezených nemožností. Já to říkám jenom proto, že než si manifestanti sbalili nádobíčko, tak PS rozhodla, že se nic měnit nebude. To je jak vystřižené z Haška.

Vím, že zorganizovat demonstraci a to u státních zaměstnanců je trochu problém, ale říkám si zda invence u předáků policejních a přidružených odborů je opravdu na tak nízké úrovni, že nebyli ani schopni postřehnout připravovaný krok levice v Parlamantu. Jestli tím ji chtěli _nepřímo- podpořit, tak je to nemravné a hloupé zároveň.  
Co se týče shora uvedeného případu - já si neumím představit, že v moji firmě / kdybych ji měl/ že účetní nekrade po první měsiční kontrole aktiv a pasiv. Dále bych sdělil, že každý i OP policie pobírá 25% příplatek za to, že nebude podnikat a jestliže podnikal, tak mu to museli nadřízení povolit. Navíc dle agenturní zprávy jeho firma osobně inkasovala peníze za službu přímo dotyčnému policejnímu útvaru, což je střet zájmů a fiktivnost účtovaného musela do OČÍ přímo tlouct !
Řeknu to zcela na tvrdo - republika kamarádů a zlodějů, kde jeden hraje do ruky druhému. Klientelismus, nepotismus a lokální mafie. Vše za souhlasu či tichého mlčení kamarádů v politice ..........

Upozornit na to znamená téměř sociální likvidaci jedince,ale kvikot u kretenů o nacismu a podobných kravinách má člověk pomalu i na talíři.

Ona ta hovádka mi připomínají svoji hysterií reklamu na vložky - kdyby to člověk měl brát vážně, tak má pocit , že venku jsou potoky krve ze ženských vagin !   

  

Žádné komentáře:

Okomentovat