Počet zobrazení stránky

čtvrtek 24. prosince 2009

" Poselství " z USA



Bílý dům
http://www.moje-rodina.cz/files/images/71-strom.preview.jpg
Agentury dnes přinesly zprávu, že mezi ozdobičkami na Vánočním stromě v sídle presidenta USA jsou také vyhotení portrétu Mao-cen -tunga a TRANSVESTITA. Aktivisté křes´tanských organizacíse sice bouří ,ale tiskový mluvčí Bílého domu to odmítl komentovat.

Kdo jsou ti kašpaři z tihin-thanku páně Obamy je obecně známo. Z jakého ideového i genetického rangu se rekrutují je asi pochopitelné.........

To že Mao je pro současnou Čímu součást historie je pravdou a s jeho odkazem se musí tato velmoc vypořádat sama. Jsem ale přesvědčen a hraničí to s jistotou, že dotyčný vyhotovil či spíše navrhovatel ozdoby v podobě Maa na Vánoční stroum v USA určitě neměl na mysli " usmiřovat" si Čínu, nýbrž toto poselství známe zde v Evropě v podobě uctívání kultu trockého -Bronsteina a Che-Guevari!

Co se týče transversity, nejde o nic jiného, než o symbol gender myšlenek a "společenské " rehabilitace sodomitů z pohledu dnešních ELIT ! 
Mohu jenom zopakovat - ono tak dlouho bude přiteplený a nasládlý establisment provokovat Prozřetelost, že jimi diktovaný intelektuální teror přivede lidstvo k válce. Ona bude pouze výsledkem pýchy lidského rozumu a kosmologického řádu.

To pomíjím, že již asi 10 let běží 1.globalizační válka a zatím toho moc pro USA a starý kontinent nepřinesla, nepočítám-li tisíce mrtvých vojáků  NATO a předlužení ekonomik výše uvedených entit !



Narození
Datum:
26. prosince 1893
Místo:
Šao-šan, Čína
Úmrtí
Datum:
9. září 1976
Místo:
Peking, ČLR
Citát

Srp a kladivo, symbol komunismu   Komunismus
Mao Ce-tung (tradiční čínština: 毛澤東, zjednodušená čínština: 毛泽东, pīnyīn: Máo Zédōng; nové jméno: Rùnzhī 润芝) (26. prosince 18939. září 1976) byl od ledna 1935 tajemníkem a od roku 1943 předsedou Komunistické strany Číny. Zvítězil v občanské válce s nacionalisty a od roku 1949 byl nejvýznamnější osobností v nově vzniklérepublice




Žádné komentáře:

Okomentovat