Počet zobrazení stránky

pátek 18. prosince 2009

"Na stráž" - Magistře Malý aneb zkratka Mgr.

může býti i označením pro nejenom absoventa VŠ,ale i latentního MAGORA !

Protest občanů proti „protiextrémistické“ razii

October 29th, 2009 · 

Email This Post Print This Post
templářům se nějakou záhadou razie vyhýbají...Vážený pane premiére české vlády,
před několika dny na vícero místech naší republiky provedla Policie ČR razii v bytech mladých lidí, u nichž bylo údajně nalezeno – podle vyjádření České televize – větší množství tzv. závadové literatury, různé hudební nosiče, jakož i symboly politického režimu doby dávno minulé, zapomenuté. Policie provedla razii takovým způsobem, jakoby se jednalo o nejzávažnější trestnou činnost: příchod policie v ranních hodinách, vylomení dveří doprovázené zběsilým řevem policistů, v kuklách a po zuby ozbrojení. Následovala domovní prohlídka a zabavení věcí. Ještě napolo spícímu „delikventu“ jsou nasazena pouta, a to vše se natáčí a pro případné zastrašení jiných občanů ukazuje večer v televizi.

Rozhodně nesouhlasíme a je nám cizí všechna ta historická veteš zadržená u těchto mladých lidí. Ale proč kvůli tomu, že někdo vlastní vlajky či busty bývalých státníků, který současný režim chce vymazat z dějin, následuje trestní postih jejich majitelů, tedy vlastně pouze za vlastnictví věcí, což je v rozporu s čl. 11. Listiny práv a svobod (Každý má právo vlastnit majetek). I já doma vlastním velký kříž s Ježíšovým korpusem a sošku Panny Marie – kdy mne policie přijde zatknout?  Zatím ještě katolická víra v Boha není zakázaná, – ale kdo o tom rozhoduje?
Chápu, že by policie zasáhla, kdyby mladí tyto symboly veřejně ukazovali, třeba na demonstraci apod., ale zde šlo o věci, které měli dotyční doma. Lze jenom těžko pochopit, proč v době otevřeného politického systému, jímž liberální demokracie nepochybně je, nejsou tito mladí tzv. extrémisté konfrontováni lidmi, kteří by jim oponovali, a to ve veřejné besedě, např. televizi, aby celý národ viděl a poznal případné škodlivé myšlenky tzv. extrémistů. Jsme přesvědčeni, že současný režim, jenž Vy a Vaše vláda reprezentujete, se bojí myšlenek pronášených nahlas – namísto veřejné diskuze s těmito mladými „extrémisty“ používáte mocensko represivní opatření.
Pane premiére, okolnost, jak se Policie ČR při nedávné razii proti mladým lidem chovala, je bezprecedentní, ukazuje zvlčilost a aroganci její moci; deficit mravnosti v naší společnosti se stále více prohlubuje. Cožpak nechápete – Vy a Váš pan ministr vnitra –  že těmito akcemi proti mladým lidem, vyvoláváte u nich jenom další chuť stavět se proti současnému režimu? Všechno jakoby nasvědčovalo tomu, že tam, kde před dvaceti lety přestal Jakeš, úspěšně pokračujete Vy a Vaše vláda!
V Praze, dne 24.října 2009
Ladislav Malý
MUDr. Pavel Schuster
Václav Picka
Ing. František Bartoš
Ing.Jiří Mísař
Tento dopis zaslala parta pěti podepsaných fešáků českému ministerskému předsedovi v uvedený den. Určitě nebude od zajímavosti, že tento dopis uveřejnil blog AN, NO a Altermedia. To že ho redakce doplnila fotkou vcelku zajímavého spolku , který nese stopy tajnůstkárské společnosti  její kořeny sahají až k ukončení činnosti VL a její předseda pan Martinovský je například se současným MO ve velice čilém kontaktu je spíše kouzlem nechtěného pro mnou nastíněnou trajektorii dalšího děje................

Zde je odpově´d páně ministerského předsedy a komentář výtečníka Malého coby permanentního "disidenta". Uveřejnil web komického spolku se ctihodným názvem Národní sjednocení !

Pan premiér píše…

V prvních týdnech letošního října proběhly v Česku policejní razie na tzv. extrémisty. Několik občanů ČR, mezi nimi i já, adresovalo protestní dopis předsedovi vlády ČR, ing. Janu Fischerovi, v němž vyjadřují nesouhlas s podobnými akcemi. Počínání Policie ČR při těchto akcích se nesly nemístnou bezohledností až brutalitou; režim liberální demokracie odhalil svůj až nepříčetný strach z několika mladých lidí, z jejich údajné trestné činnosti. Pan premiér Fischer na Protest občanů odpověděl, za což mu patří dík. Protože nejsem vybaven skenovacím zařízením, odpověď pana premiéra přepisuji slovo za slovem:

V Praze 4. prosince 2009
Č.J. 20704/09-OSV
Vážený pane Malý
Ideologie současných neonacistů má své kořeny v tradicích „Třetí říše“. Tyto tradice dokáží vhodně doplnit o další novodobé směry, které se cíleně zaměřují na ochranu „bílé rasy“ před ostatními. Současné demokratické uspořádání je chápáno těmito osobami jako nelegitimní, které je třeba svrhnout za užití násilných prostředků a nastolit nacionální socialismus – nacismus. Aktivita těchto osob postupně nabývá na své intenzitě, důkazem jsou např. zájmové internetové stránky, které výslovně vyzývají k teroru jako jediné cestě k dosažení jejich zvrácených cílů.
Sama závažnost této trestné činnosti je dána již ustanovením trestního zákona, konkrétně ustanovením § 260 „Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka“, jež se nachází v hlavě desáté citovaného zákona a podtextem „trestné činy proti lidskosti“ a sám § 260 ve své kvalifikované skutkové podstatě je zvlášť závažným trestným činem dle § 41 odst. 2 trestního zákona. Nelze v tomto případě opominout ani vyhlášenou mezinárodní smlouvu, jakou je v tomto případě Mezinárodní úmluva o odstranění všech forem rasové diskriminace, kterou je Česká republika vázána.
V kontextu se shora uvedenými skutečnostmi je razantní postup Policie České republiky takovýchto případech zcela oprávněný a legitimní. Při zákrocích proti shora popsaným pachatelům musí být dodrženy zásady bezpečnosti jak pro samotné zasahující policisty a možné nezúčastněné osoby, tak i pro pachatele, proti kterému je zákrok směřován. Vylomení dveří jako prostředku pro vstup do obydlí bylo použito pouze v těch případech, kdy nebylo uposlechnuto zákonné výzvy k otevření dveří.
Trestní postih majitelů za držení vlajek či dalších předmětů adorujících již shora zmíněnou dobu je příkladem poněkud nepřesné interpretace faktů. Účelem domovní prohlídky je vždy zajištění důkazů důležitých pro trestní řízení. Věci zajištěné při domovní prohlídce slouží jako důkazy v dlouhodobě vedeném trestním řízení vůči konkrétním osobám. Tyto věci rozšiřují nebo dotvářejí mozaiku již zajištěných důkazů vůči konkrétní osobě, kterými policejní orgán disponuje. V žádném případě nejsou osoby kriminalizovány za držení těchto věcí, pokud nejsou nebo nebyly použity k rozsáhlé distribuci.
Stávající právní prostředí nedává žádná oprávnění k hlásání neonacistické ideologie, naopak tuto činnost prohlašuje jednoznačně za trestnou. Rovněž tak argumentace o omezování ústavních práv a svobod těchto osob není možná, neboť Listina základních práv a svobod ve svém čl. 17 odst. 4 jasně definuje, za jakých podmínek lze svobodu projevu a právo vyhledat a šířit informace omezit zákonem.
Vážený pane Malý, závěrem lze tedy konstatovat, že postup Policie České republiky není v rozporu s platným právním řádem, jde o legitimní prosazování práva s cílem ochránit demokratické hodnoty společnosti a současně chránit i ohrožené menšiny a skupiny osob, které jsou častým terčem nenávisti a násilných útoků ze strany neonacistů.
S pozdravem, podpis

Tolik text pana premiéra. Čtu to a nevím – je to vyhrožování nebo varování…?
Zajímavé – a zároveň vysoce legrační – je fakt používání stejné rákosky na občany současným mocenským establishmentem liberální demokracie, jako za vlády bolševiků. Jedná se o čl.17 v Listině práv a svobod občanů, kterým se ze zákona, tj. takového paragrafu, který si současná moc sama vtělí do trestního zákona, pomocí něhož ucpe ústa občanů. Tím jsou ovšem práva a politické svobody občanů oktrojovány, zvláště když se jedná o tzv.gumové paragrafy, jakým nepochybně § 260 trest.zákona je.
Podobně totiž argumentovali bolševici proti disidentům z tehdy různých nezávislých skupin a snažili se tak před národem legitimizovat svoje nezákonné praktiky proti svobodymilovným osobám. Bolševici se tehdy odvolávali na samotný Mezinárodní pakt o občanských a politických právech, přijatý naší republikou 23.3.1976 v zákoně č.120/76Sb. V Části III. Čl.22 – ale i na jiných místech tohoto paktu – se totiž píše: „…Výkon tohoto práva nesmí být žádným způsobem omezován; výjimkou jsou omezení, jež jsou stanovena zákonem a jež jsou nutná v demokratické společnosti v zájmu národní nebo veřejné bezpečnosti, veřejného pořádku, ochrany veřejného zdraví nebo morálky nebo ochrany práv a svobod jiných.“ A bolševiky řízené Československo přece bylo demokratickou společností sui generis – aspoň to tak hlásali a Západ to akceptoval -, a tak jim sám tenhle zednářský paskvil dával do rukou zbraň proti vlastním občanům.
A závěrem: Odpověď pana premiéra, milý přátelé, je dalším důkazem, že se zase v té naší kotlině od neslavně bolševických dob tak moc nezměnilo…

Ladislav Malý
Já věc během večera okomentuji dopisem tajemníku ministerského předsedy
.Je neuvěřitelné, že člověk, který původně v DS hlásal klerofašistické názory, vstupoval do hospody s pravicí nad hlavou a křičel Na stráž a poté byl vykopnut, protože nějak neseděl chvilkovému omámení vedení DS nemeckým nacionálním socialismem se dnes stylizuje do role ochránce ústavních práv občanů ČR.On asi zapomněl, že to byl on, kdo hlásal a veřejně a písmem zavedení rasového původu do OP českých Cikánů a od toho chtěl odvozovat jejich práva a povinnosti !  

Manifest Národního sjednocení


Musíte si vybrat pane magistře, kterou cestou................, k tomu Vám možná dopomůže Bůh, ale volbu musíte učinit sám a to rozumem. On je prosím autonomní kategorií na Bohu !!!!!
U vědomí plné historické spoluodpovědnosti za další život českého národa a existenci vlastního státu prohlašujeme my, účastníci ustavujícího sjezdu Národního sjednocení – NSJ, že se plně hlásíme k tradicím stejnojmenné politické strany založené dne 28. října 1934. Heslo Národního sjednocení Nic než národ vzniklo ze slov Františka Palackého „Nic než národ má právo na existenci”. Toto heslo je i heslem naším. V čele strany stanul první ministerský předseda a jeden z vůdců prvního národního odboje JUDr. Karel Kramář. Smyslem Národního sjednocení byl boj proti narůstajícímu nebezpečí nacismu a komunismu. Tohoto varování však nebylo vyslyšeno a logikou vývoje jsme se dožili obojího.
jinak , já nezapomínám vědi -

    

Radomír Malý 14:21:50 18.04.2009
Pane Vrána, můžete být konkrétnější? Upozorňuji, že Láďa Malý, s nímž se osobně znám, není mým příbuzným, jde o pouhou shodu jmen, ale mě vždycky popuzují nějaké nekonkrétní narážky, které vytvářejí o druhém nepěkný dojem - ale přitom nikdo neví, o co se vlastně jedná. Jde o jistý druh nactiutrhání, promiňte mi ten výraz. Buďte proto tak laskav a buď své výroky konkretizujte nebo se omluvte.

Vrána Jaroslav 00:05:25 18.04.2009
Trochu mne udivuje, že v tomto adedemickému diskursu figuruje i mgr. malý l, muž ,který chtěl léčit hnědáky..........

Michal Kretschmer 18:00:21 17.04.2009
Ad L. Malý: Ano, Žalm 149,6-8 (dle Hejčlova překladu): "Chvalozpěvy Boží ať mají v hrdlech a meče dvojsečné ve svých rukou: trest aby vykonali na pohanech, národy by pokárali, aby spoutali řetězy jejich krále a jejich velmože železnými pouty."

Michal Kretschmer 13:01:47 17.04.2009
Ad L. Malý: Ano, Žalm 149,6-8 (dle Hejčlova překladu): "Chvalozpěvy Boží ať mají v hrdlech a meče dvojsečné ve svých rukou: trest aby vykonali na pohanech, národy by pokárali, aby spoutali řetězy jejich krále a jejich velmože železnými pouty."

Ladislav Malý 18:23:25 16.04.2009
Jsem toho názoru, že Bůh dovolil pro naši zkoušku, aby ďábel na zemi vládl, aby vládl mezi lidmi. Proto je na nás, abchom ďábla rozpoznali a proti němu bojovali - především sami v sobě. Katolík má mít v jedné ruce kříž a v druhé meč! A protože si katolíci nechali onen meč z ruky vyrazit, krčí se v koutku a spoléhají jenom na modlitbu, bez které by byl život neměl naplnění, leč bez meče jsme jako bezzubé stádo.

Radomír Malý 08:27:35 15.04.2009
Svět byl Bohem stvořen jako dobrý, neboť Bůh může tvořit jen dobré a dokonalé. Jenže podle katolického katechismu a také podle listu sv. Pavla Římanům člověk svým hříchem strhl s sebou i tento stvořený svět ke zlému, takže se zde vyskytuje kromě dobra i zlo, ať už fyzické nebo mravní. Člověk i svět jsou vystaveni částečné moci zlého ducha. Jenže Bůh může i toto zlo, které má svůj původ ne v Něm, ale ve svobodné vůli padlých andělů a lidí, použít nakonec k dobru, jak jsme opět letos slyšeli při zpěvu velikonočního Exultet krásnou Augustinovu větu "Ó beata culpa...." - tedy "Ó, šťastná vino, skrze kterou přišel Vykupitel tak velký a vznešený!"

 

Žádné komentáře:

Okomentovat