Počet zobrazení stránky

středa 23. prosince 2009

Z Facebooku













Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus SVOBODNÍ : Jako bývalý Republikán asi budu míti občas problém s některými tezemi Svobodných coby registrovaný příznivec. Přesto se asi shodnem na tom, že by bylo vhodné na webu Svobodných alokovat symbol Vánoc a i něco, co implikuje křes´tanský odkaz . Ono mít starosti o islamizaci Evropy, pohrávat si s myšlenkou opuštění EU, mít... v thin-thanku dva integrální katolíky a přitom mít web v den zrození Vykupitele bez odkazu na naše kořeny, ke kterým se toliko proklamujeme považuji za jistou schizofrenii či dokonce odstím farizejství.............Zobrazit více




Fotky skupiny SVOBODNÍ

Jaroslav Kronus Začíná Štědrý den. Večer se rozzáří nejenom Vánoční stromky,ale i tváře mnoha dětí nad dárky , které jim dají jejich příbuzní a děti budou věřit , že jim je přinesl Ježíšek.
Syna nevidím již sedmé Vánoce a po pravdě jsem mu nic nekoupil. Ony nabídky k předání dárků já vnímám jako pasáctví s mými city.
Původně jsem koupil ...balíček pilin, aby viděl, co má jeho matka v hlavě. Ale vědomí, že bych asi zkazil mu jinak večer, který asi vnímá trochu jinak, že my dospělí si skrz něho vyřizující účty mezi sebou jsem od toho upustil.
Ale ulice jsou plné těch, kteří nikoho nemají a dokonce se stávají terčem ataků lidské lhostejnosti či dokonce lidské zloby. Prosím nezapomínejme i na ně !










Sice nezapomínám,ale tentokráte ani nezapomenu !


Jana Volfová

Jana Volfová Kdy já konečně pochopím, že i kdybych se rozdala, stejně je to jedno a budu vždy až ta druhá až třetí.

Před 3 hodinami · ·
Jita Valerie Splítková
Jita Valerie Splítková
jak píše Iveta - a já vím jak dokáže být strašně smutno, ale jsme důkaz, že ne napořád - posílam úsměv a světýlko :-)
Před 2 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ačkoliv jste více jak pře-cent a snad i dobrácké povahy, bohužel zapomínáte, že při Vašem solitérství, že radost ve dvou je násobné a starost ve dvou je půlená.......
Před 34 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat