Počet zobrazení stránky

středa 16. prosince 2009

Jste obyčejnými lidskými PRASATY bez rozdílu..............




Pokud byste se s Jardou chtěli kontaktovat, tak je zastižení na telefoním čísle 773 593 801. Případně, pokud byste raději upřednostňovali osobní návštěvu, tak je k zastižení na adrese Rosnice 4, Karlovy Vary 360 17. A nebo si ho můžete vyhledat třeba  22. Ledna 2010 v Abatonu na akci Take Control.  Pokud byste chtěli více fotek k identifikaci vyčiho, tak klikněte ZDE, či napište na náš email. Stejně jako antifašisté rádi poskytují fotky národních aktivistů, my se stejnou zálibou budeme poskytovat fotky militantů.



Jako odplata za napadení technařů, silácké lhaní po internetu a natáčení si mlácení slabších a ke střetu nepřipravených je to prozatím dostatečné. Tentokrát je tento článek beze jmen, bez odhalených obličejů, bez adres a bez videí. Pro osvěžení vaší paměti si neodpouštíme několik fotek které si na web dáváte se začerněnými obličeji. Volíme takové rozlišení, abyste nebyli poznat, ale abyste zároveň věděli, že nelžeme. A nezapomínáme ani na pár malých obrázků z videí. Všechny vás na nich poznáváme. Pamatujte: čas, místo a podmínky určujeme my!

Martina Bauerová a ideolog českých neonacistů Erik Sedláček, přezdívaný Sedlis-Diehard čekají na schůzku v Cípu.
Proč jste obyčejnými lidskými prasaty bez rozdílu Vašich úchylných ideologií ? Nic vám vysvětlovat nebudu, já Vám to prostě jenom sděluji a zdůvodním z mého pohledu proč. To co předvádíte, není nic nového pod sluncem / systemově/. Akorát bohužel začínáte díky neosobnosti autorů reportů/ z niž jsou ty fotky / legitimovat skutečnost, která poodhaluje posvátné- tj. soukromí a ani si neuvědomujete fatální. Ale k tomu se dostanu. Vemu to jenom na poměry 20.století. To že se v ulicích prali fašisté a bolševici po celé Evropě ve dvacátých a třicátých letech je i mnohokrát umělecky zpracováno. Že to v západní Evropě pokračovalo i po WW 2, je též známo. Ono stačí třeba vzpomenout film San Babilo 20 hodin z italské provedience.

Vaši dědkové, kterým je tak kolem necelých šedesáti pamatují rvačky mezi Žižkováky a Malešičáky u dnes neexistujících tzv. Židovských pecích. Moje generace pominu-li občasný střet spar´tanů a slávistů či baníkovců pamatuje občasné fackovačky na vesnických disco mezi tzv. somráky a vexláky či pozdější střety mezi máničkami a konformními.  

Vše se nám překuliko do rvaček mezi skins a jejich variacemi a anarchisty a jím podobnými. Ta poslední varianta má jedno společné - ono je jedno, zda je mozek vypitý či zfetovaný.

Vy už to ale začínáte PŘEHÁNĚT v podobě uvádění intimních údajů, kterými je místo bydliště. telefon atd. Vy si ve svých tupých lebkách ani neuvědomujete, že ve Vašich řadách je spousta patologicky smýšlejících jeidnců co se psycho a socio-patických projevů týče. Ono je jenom otázkou času, než takovéto individium přesvědčené o svém "poslání " zautočí mimo dav a neočekávaně. Takové to cílené,připravovamé ataky bývají v mnoha případech i téměř smrtelné. On atak v davu či ad hoc nikdy nevyvolá tolik škod, jako útok většinou skupiny na jednotlivce a to zejména, je-li útok připraven a neočekáván.
 
Kam to může až vést, snad ukázal incident, který je dnes dle práva pokusem o několikanásobnou vraždu s těžko odstranitelným následkem. Ano, bavím se o cause Vítkov. Apelovat na vás, aby jste vzali rozum do hrsti, je zbytečné. většinou žádný nemáte a ideologie vždy zvítězila nad zdravým rozumem. Pak ale nebrečte, až to někoho z Vás semele a tím nemám na mysli jenom obět či útočníka. Ono se toho nabalí potom podstatně více !

Zastavím se ale u jedné věci. Aktivity levičácké chátry jsou mnohem sofistikovanější. To nakonec není nic nového. Nakonec byla vždy pozitivistická zběř, která začala pochod na "Golgotu"  a skončilo to gilotinou, gulagy a plynovými komorami. Jsem ale názoru, že některé jejich aktivity nesou znaky vcelku profesionální policejně-zpravodajské techniky. A to je to, co mne znepokojuje. á věřím, že genosse aus BRD je mnoho naučí,ale ono udělat momentku svého protivníka, který jde na schůzku a má sraz s jeho -soukmenovkyní-, to už vyžaduje jisté informační centrum v čase a to zase lze získat jenom přístupem do komunikačních prostředků sledovaného. Osobně jsme názoru, že někteří lidé z A hrají minimálně dvojí hru- v tomto kontextu. To že druhá stran je lidově řečeno také mírně profízlovaná, o tom nepochybuji.
Už jsem o tom psal - ve 12 členném direktoriátu NOF bylo šest agentů Hradu a samotný zástupce Gajdy byl tím prvním. On i konvertita Fuchs hrál na "dvoje " housle při svoji činnosti v rámci politických katolíků -------------  

  

Žádné komentáře:

Okomentovat