Počet zobrazení stránky

neděle 27. prosince 2009

TOP 09 z jiného úhlu pohledu

Židobolševismus

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Skočit na: Navigace, Hledání


Bělogvardějský propagandistický plakát s židovským komunistou Trockým, naznačující spojitost mezi židovstvím a bolševismem.
Židobolševismus je termín, který je užíván pro spojení Židů a komunismu. Termín není spjat s jedinou konkrétní představou propojení židovského etnika s komunismem, ale je užíván těmi, kteří jsou přesvědčeni o vině či spoluvině Židů za vznik ideje bolševismu, řízení tohoto komunistického hnutí či poukazují na výrazné zastoupení Židů ve vedení komunistických stran, které výrazně převyšovalo jejich zastoupení v populaci konkrétních států.
Tolik Wikipedie  coby historický exkurz !

TOP 09


Svět neí spiknutí a politika je pouze o INTERESECH. Že celkový resultát je výsledkem časově či situačně možného je prostě faktem. To samozřejmě nevylučuje apriorního další snahy   svých představ o uspořádání světa.
Jsem názoru, že tzv. teorie o jedné světovládě vedené sionisty jsou pouze neobratnou formulací  a reakcí na prostý fakt. Jejich autoři velice správně cítí permanentní snahy o mondalizaci světa pod vedením USA. Že ony jsou strategickým partnerem Izraele bylo mnohokrát prokázano in natura a že Izrael je neuralgickým místem geostrategie mnoha zemí, o tom snad také nemůže býti sporu. Připočteme-li k tomu aroganci sionistického státu při hledání modusu vivendi k městu Jeruzalém a přístupu ke zdrojům vody u budoucího palestinského státu, není jemně řečeno k nedorozumněním vedoucím leckdy až k vzájemné nevraživosti či nenávisti daleko. Nakonec i tak mírný a vzdělaný guru českého katolického exilu prof. Brom prohlásil, že přijetí Baufolrovy deklarace bylo počátkem všech zmatků na Blízkém východě !

Západní civilizace je kromě společnosti dnes znalostní také společnostní výkonnostní a hlavním jejím parametrem je OBCHOD a finanční kapitál. Kdo z těmito ekonomickými komoditami nejlépe vládne je snad zbytečné říkat či nějak pejorativně zdůrazňovat. I tento moment je trnem v oku některým vlivovým skupinám geopolitiky při prosazování svých zájmů samých. 

To by mohlo jako eintree v obecné rovině stačit a pokusím se to" naroubovat " srozumitelně na projekt TOP 09. Opakuji znovu, on nevznikl coby produkt spiknutí,ale nýbrž jako reakce na některé skutečnosti, které provázely českou politickou scénu v posledních letech. Jako hlavní vnitřní determinat považuji postavení ing. Kalouska v ČSL. Ono vždy platilo, že v ČSL se předává legitimace z generaci na generaci. On do této strany vstoupil v roce 1984 coby soliter. Jak politicky vyzrával, velice rychle začal zjiš´tovat, že mentální prostředí této strany mu začíná býti ouzké. Jsem dokonce přesvědčen, že duch hnutí fokolare, kterým je ČSL prodchnuta mu bylo dokonce coby silné osobnosti a soliterovi hodně proti srsti. Události v ČSL v posledních letech jenom urychlily jeho rozhodnutí " udělat " se sám pro sebe. To že jeho kámoši mohou býti takoví ekonomičtí vlčáci, jako je obchodník s krví Štáva či obchodník se zbraněmi Háva také o něčem svědčí. Dle mého soudu on se od klasických lidovců liší tím, že má rád radosti života včetně občas nevázaného veselí a to vše rád dává tiše na obdiv včetně majetkových poměrů. Tak trochu to připomíná střet epikurejců a asketů v helenistické škole.Pan Kalousek je velice inteligentní a notně politicky zběhlý,aby neměl strategicky spočítáno, že když něco dělá, tak aby to mělo efekt delšího druhu.

Dle mého soudu dospěl k názoru a to velice správnému, že ODS nemá přirozeného koaličního partnera a jeho zalíbeí či spíše kamarádšoft s Topolánkem byl jedním ze ZEVNÍCH determinantů jeho projektu. Byl si moc dobře vědom, že pravicová strana pro českého měš´táka středního stavu musí býti vlídná k USA a přitom zachovat loajalitu k EU. Tento pro jiné strany téměř neřešitelný problém vyřešil přímo geniálně - angažmá chrupajícím knížetem. Tento apoštol ikony Pravdy a lásky puncovaný grupou Bildeberg je občas označován za bílého koně p.Kalouska,ale já to považuji za velice povrchní hodnocení. Tento jihočeský kníže je velice zadobře s Albrigthova a spol., vlivovou rezidenturou na ZAMINI vedenou dr. Pojarem a současným velvyslancem ČR ve UK tj. M.Žantovským atd. 

Toto uspořádání a mediální propaganda je více jak zárukou solidního volebního výsledku a téměř jisté účasti ve vládě. Ono už dnes není ani podstatné, zda ODS prohraje a její současný předseda se odporoučí do nikam. Ona samotná je dnes tak "zpravdo-láskovaná" díky brilantní práci tajného emisara bývalého zeměpána Dalíka, že ji spin-doctory mají tam, kde ji chtěli míti. Některé rušivé elementy jako eu-poslanec Fajmon či někteří poslanci -viz Dundáčková a spol. buď zjihnou a nebo budou dáni na nevolitelná místa a šlus. Je otázkou, zda někteří z nich nebudou angažovaní SSO !!!

Předsedové stran opo-smlouvy dobře věděli, komu svěřují vedení vlády mezi pádem jedné a vznikem další, tj po řádných volbách.Pan Fischer ovšem není takovým politickým ňoumou, jak vypadá či spíše, jak nám ho prezentují media. Jeho působení na ČSÚ má zajímavý začátek. On se se svým nadřízeným tj. panem Outratou seznámil již počátkem osmdesátých let minulého století, kdy jako člen nomenklatury KSČ cestoval na vědecká sympozia a pan Outrata by vcelku vlivným členem exilové diaspory. Těžko mohla tato skutečnost uniknout orgánům StB. Zda na věci mělo vliv, že oba jsou Židé nevím , možná ano.

Ono vše začne míti jistý rozměr vnímání, když si člověk uvědomí, že šéfem kanceláře současného ministerského předsedy je Mlynář junior a že se chystá příští rok tento fešák kandidovat na senátora za TOP 09. Aby toho nebylo málo, tak i samotný pan Fischer nic konkrétního neslíbil, ale také nic NEVYLOUČIL a to vše ve prospěch TOP 09. Dokonce i samotné Lidové noviny přinesly jakousi neurotickou reakci  někoho z ODS, když prosákly zprávy, že Mlynář junior má dělat šéfa kanceláře, tak dotyčný se vyjádřil , že to už zavání "židobolševismem ". Minimálně zajímavý výrok člena etablované pol.strany !


To že se TOP 09 hrnou i čeští podnikatelé hodnotím tak, že oni cítí příležitost, jak v rámci korupčně-klientského systému si "přivydělat ". Ony teze TOP 09 coby nového beranidla na korupci beru se silnou reservou a pouze jako propagační a předvolební vatu. Případ ex-senátora Fischera mne vyvedl ze všech iluzí. Nakonec k odvedení idealistických voličů a potažmo ke kanalizaci jejich hlasů je zde podivný projekt věci veřejné a nakonec osud jeho protagonistů v Zastupitelstvu hl.m.Prahy pouze předznamenávají další osud snah vymanit českou politiku z toho, v čem JE !

 

Žádné komentáře:

Okomentovat