Počet zobrazení stránky

neděle 27. prosince 2009

Dr.Haslingerová ztrácí pamě´t a tak trochu agitčí............

 

 

Polik má být posuzovám především podle svých politických činů

Ivana Haslingerová

Letošní rok byl pro pana Mirka Topolánka nejen pracovně, ale i v soukromí opět značně hektický. Po pracovní stránce pro něj byla asi nejzávažnější změnou ztráta premiérského postu a poté poslaneckého mandátu. Po stránce v soukromém životě zase stěhování a probíhající rozvodové řízení. I přesto, že s mnoha jeho politickými počiny nesouhlasíme, jeho soukromý život nemíníme komentovat. Zakládáme si na tom, že nejsme bulvár. Tím, že se přestěhoval do nájemního bytu, kde platí standardní tržní nájemné, se konečně začíná chovat tak, jak náleží. Nevyužívá již žádné výhody nájmu státního či obecního bytu. Jde však opravdu o jeho soukromou záležitost. Smlouvu zprostředkovala realitní kancelář a není na tom nic podivného ani hodného zájmu médií.
Píši to proto, že se někteří čtenáři podivují, proč se k tomu nevyjadřujeme jako některá jiná média a vyvozují z toho, že jsme mu snad již proto odpustili, jak zničil ODS. Neodpustili, to pokládáme samozřejmě i nadále za národní tragédii, ale nepotřebujeme vytvářet další žabomyší senzace, protože tato jedna zásadní stačí. Rovněž tak nebudeme komentovat jeho rozvodové řízení, které ho čeká začátkem příštího roku. Každý má právo, aby tato pro něho citlivá osobní záležitost proběhla co nejrychleji a to v klidu a v soukromí. Politika posuzujeme vždy výhradně podle jeho politických činů a jejich výsledků. Již v Bibli stojí psáno (parafrázuji) "Podle ovoce poznáte jich. Špatný strom nese špatné ovoce a je třeba ho spálit, dobrý nese dobré ovoce a je třeba o něj pečovat". A ovocem politika jsou výhradně jeho politické činy a výsledky.
Příští rok bude ve znamení důležitějších politických témat a každého politika, i Mirka Topolánka, budeme posuzovat podle jeho politických činů. Jako člověku mu přejeme klidné svátky, zdraví a sílu na překonání všech problémů, které ho v příštím roce čekají jak v osobním, tak v politickém klání. A věřte, že bychom byli velmi šťastni, kdybychom mohli zase začít psát o jeho politických činech kladně, kdyby se ODS vymanila z klientelistického přístupu k řešení zásadních politických otázek, z vazalství jak Bratrstva pravdy a lásky, tak potentátů EU a aby se opět stala stranou s morálními principy, jako kdysi pod vedením profesora Klause.
Tato paní, poctivý to služebník současného presidenta , jejíž nominálie zdobí dva VŠ tituly má jako každý lidský jedinec nárok na slabší intelektuální chvíli. Mám obavu, že tento článek uveřejněný ke konci Svátků vánočníc je je ukázkou chvilkového zatmění zdravého rozumu a vítězství ideologie nad zdravým rozumem.

S paní doktorkou se moc nemusíme a to od doby, kdy jsem několikráte upozornil na problematičnost paradigmatu "snědého"post -arijce Kopala a jeho agitky na téma- Klaus je náš program. Já jsem kritizoval velké riziko úskalí minulosti tohoto fešáka a možnosti zneužití při atacích proti presidentu kosmopolitní a žlutou internacionálou. Bylo mi odpovězeno, že ona není kádrovákem, že dotyčný lumen píše hezké články a dokonce je prý " výborným" Dykologem. To jsem již kapituloval, protože proti tomuto způsobu argumentace neexistuje racionální obrana. Pak už jse mjenom trpně koukal, jak Kopal píše nekrology za ing. Lesáka a dokonce se stal apoštolem šíření odkazu K.Hašlera.
On někdy musí přijít zásah prozřetelnosti v podobě úderu ze strany, kde by to nikdo nečekal, aby se i fanatik probudil ze svého blouznění. Troufám si tvrdit, že to byl článek sodruhů z Antify, kde jako vedlejší produkt je vyfocen Kopal vedle muže, který je dodnes ikonou českých NACISTů. 

David Kostlán jako mladý naziskin na demonstraci NSB v Praze 28.10.2001. V čele transparentu trio Michal Podolák, Jan Kopal a Roman Elmar Skružný.



  • Hledač naděje // Jul 16, 2008 at 11:46
    Pokud vím, tak pan Kopal již v ND není… nepohodl se s Mgr. skácelem.


  • 43 Plenkovič // Jul 16, 2008 at 12:08
    Jan Kopal připomíná svou činností potulného kazatele. Založí novou stranu, naučí nás nové piesničky na obehranou notečku, požehná úlům a jde o dům dál…
    Jaroslav Vrána byl v r. 2002 v přípravném výboru Národního sjednocení, odkud za ne zcela vyjasněných okolností odešel. Nyní vystupuje jako nacionalista na volné noze.V AM je údajně zablokován.


  • 44 Znalec poměrů v ND // Jul 16, 2008 at 12:36
    Pokud vím, tak přípravý výbor Národní demokracie je v krizi, kdy většina členů je nespokojena s vedením pana Skácela. Jeden z členů se pro změnu prohlásil za krajského zmocněnce Národní domobrany a další se zbláznil. Sumasumárum to spěje ke kracho pod vedením páně Skácela…


  • 45 Vrána Jaroslav // Jul 16, 2008 at 16:38
    Dnešního dne mi přišel e-mail od paní Hantákové,která mne upozornila na tuto probíhající diskusi.Vyzvala mne k možnému zapojení do diskuse s poznákou,zda mi to bude umožněno šéfredaktorem.Odpověděl jsem ji,že nemám důvod se zapojovat do diskuse,protože v diskusi nevidím nic převratného či zlomového.Co se týče svolení páně šéfredaktora,bude jenom eventuelní smazání příspěvku ukázkou demokracie Mgr. Nonemana.Příspěvek je jenom reakcí na některé odpovědi, vniž je recipováno implicitně něco dotazů či nejasností.
    1)Ano,v roce 2002 jsem byl členem PV NsJ.Tento jsem opustil na ustavujícím sjezdu spolu se skupinou integrálních politických katolíků,když jse,m dospěl k názoru, že Mgr. Skácel pod rouškou NsJ připravuje vznik kultivovanější formy NOF roku 2002.
    2)Co se týče mého označení za blázna okomentuji cynicky následovně.Jsem možná na hlavu,ale nikoliv padlý jako spousta diskutujících modelů na webu AM.
    3)Subjektivní pocity zakomponované do essaye Omyly mladých nacionalistů vznikly na základě téměř 15 letého působení na národní scéně.Ony jsou podloženy mnohaletou osobní zkušeností a detailním pozorováním tohoto sociologického mikrosvěta.A pozdravem Ave Cesar J.Vrána


    Dr. Haslingerová téměř až utlocitně se snaží oddělit kritku poměrů expremiéra v době, kdy byl premierem pod rouškou -nejsme BULVÁR - a zároveň jedním dechem ho znectí coby člověka, který v politice zkazil, co mohl. Soukromý život politika je už z logiky věci pod veřejnou kontrolou a nelze ho oddělovat od života politického. Současné poměry předsedy ODS jsou jenom následkem jeho předchozícho chování a tak jak to v životě chodí, ony jenom doběhnout setrvačností mimo sledovaný čas.
    To že dnes bydlí v soukromém bytě a platí tržní nájemné, to v této zemi dělá přímo či npřímo asi 80% populace. Že si tent odotyčný infantilně stěžuje bulváru, že ho neustále obtěžují  domě novináři a že mu někdo dokonce vykradl schránku na dopisy je ukázkou jisté neobratnosti při hledání nového obydlí. I v centru města prahy existují destinace, kam skrz domovníka či člena ochranyk nevstoupí někdo, kdo nemá co dělat a vstoupí-li tam a není vítán, je velice rychle odejít. Punktum .

    Co se týče rozvodu, tomu paní Haslingerová něco předcházelo, že ? Jestli mne pamět neklame, tak i samotný český primas, jinak vcelku zdrženlivý se v tomto kontextu vyslovil velice jasně ! Ono ovšem téměř ze dne na den odkopnout někoho, kdo Vám dvakrát režíroval cestu do Senátu a potom trpět, že vlastní synek s vládní ochrankou v zádech terorizuje diskotéky na Ostravsku také o něm vypovídá. Běhání bez slipů v přítomnosti italských sociálních pracovnic nechám bez dalšího komentu.Ona si paní Topolánková za posledních 18 měsíců vytrpěla svoje a snad jenom její velkorysost a noblesa zabránila nejhoršímu !!

    Co je ovšem plyvnutím do tváře VŠEM lidem ,kteřá neztratili pamět, je konstatování, že ODS pod vedením současného presidenta byla stranou neklietnskou a nevazalskou. Vy jste asi hodně rychle zapomněla ,co vlastně bylo pra-příčinou Sarajeva a co dodalo Havlově ekipě vlastně munici , že ?
    Tajemní sponzoři, spojení polosvěta a politiky -----mám pokračovat ? Ale jak by řekla moje babička, HUBA a PAPÍR snesou vše, lidí zapomínají a svět je rád klamán !

Žádné komentáře:

Okomentovat