Toho měli policisté přistihnout při orálním sexu s dvanáctiletou dívkou v opuštěné hale nedaleko brněnského nádraží. Městský soud původně Tomana potrestal podmínkou, podle odvolacího senátu ale muž patří jen před přestupkovou komisi.
Tomana loni v polovině srpna nachytala policejní hlídka v opuštěné hale s takříkajíc staženými kalhotami a dvěma dívkami ve věku 12 a 13 let. Podle státní zástupkyně muž děvčata naložil v „brněnském Bronxu“ na nechvalně známé ulici Cejl a za orální sex jim nabídl 1500 korun, s čímž dívky souhlasily.

O sexu mého klienta s nimi nemůže být řeč, chtěl se před nimi jen předvést a povozit je v autě. advokát Jiřího Tomana
„Obě ty dívky jsou podle našich zjištění prostitutky. K soudu nikdy nepřišly, proto jsme je ani nemohli řádně vyslechnout. O sexu mého klienta s nimi nemůže být řeč, chtěl se před nimi jen předvést a povozit je v autě. Bylo to celé spontánní,“ nabídl soudu svou verzi pohledu Tomanův advokát.
Toman, který je spolumajitelem brněnské pojišťovací společnosti, u soudu tvrdil, že dívky vypadaly nejméně na 18 let a svůj pravý věk mu prý neprozradily. „Beru to jako osobní prohru, zklamal jsem manželku i naše dítě. Ale současně se cítím i poškozený,“ prohlásil muž.

Dívce by nikdo méně než 18 let nehádal

Soud nakonec rozhodl, že se Toman trestných činů pohlavního zneužívání a svádění k pohlavnímu styku nedopustil.
„Podle fotografií by dívce nikdo nehádal méně než osmnáct let. Dokonce ani soud ne. Domníváme se, že muž nejednal správně, ale jeho jednání není trestným činem. Mohlo by jít například o přestupek proti občanskému soužití,“ řekl předseda senátu Jaromír Papírník.

Jsem názoru, že toto je ta " správná " cesta začleňování se do společnosti. Ona celá ČR připomíná dům s červenou lucernou, tak houšť a větší kapky.Ten pojišťovací lumen by mohl dělat kurátora v daných lokalitách a když si veme kalhoty s "padacím" mostem, tak může přesídlit i do bývalých Sudet. S pomocí Boží a Uzlovy -viagry- může dělati přesčasy.

Ruce na horu, kalhoty dolu patere Vyklouzi a holky budou mít sice otlačená kolena a budou zřejmě řešit, zda plivat či polykat, ale v tom jim helfne organizace La Strada. 

Mám takovou vizi, že když bude trochu úchylný , tak může zpívat, Za pár facek vykouříš mi KLACEK a dotyčné nezletilé ve svoji přirozené živočišnosti budou mít i pěvecký doprovod !

Jinak nemám co dodat, protože člověku se staví rozum ... všichni nás straší partou Falmera  alias Filipa či Vandasem a  ono vše je možná trochu jinak !

Teď prosím VÁŽNĚ - tuto zprvu uveřejnil seriozní romsko-cikánský web DŽENO a byla převzata k Lidových novin.
Z Kanady se vrací 800 českých Romů 11. 12. 2009

PRAHA - Kanada hromadně zamítá žádosti českých Romů o azyl. Za poslední měsíce bylo odmítnuto 400 z nich, přibližně stejně žadatelů se rozhodlo svůj pokus o získání azylu samo vzdát. Do Česka se tak vrací na osm set Romů. Vyplývá to ze zjištění LN.Podle dostupných informací evidovali Kanaďané letos v červenci přes 1700 žadatelů z Česka.Informaci o počtech neúspěšných žadatelů LN potvrdil zdroj z českého ministerstva zahraničních věcí, který si nepřál být jmenován. "Dostali jsme to od Kanaďanů jako neoficiální informaci," uvedl.


Hromadné návraty Romů potvrzuje i ředitelka Kanceláře rady vlády pro záležitosti romské komunity Gabriela Hrabaňová.
"Máme podobné informace. Kumuluje se to. U mnoha případů teď dobíhá čekatelská lhůta na azyl. Myslíme, že se jich nyní bude vracet stále více. Jsou tu i konkrétní případy, které to potvrzují. Například návrat romských rodin minulý týden do Volar," sdělila Hrabaňová.
Dodala, že její úřad se snaží apelovat na místní samosprávy, aby nedělaly navrátilcům problémy s užíváním bytů, které opustili.
Josef Hympl, Pavel Černý
Lidové noviny

Kladu si jenom otázku - kdo to všechno organizuje ? Kdo to platí ? Kdo z toho si mastí kapsu ? Jsou souběžně vypláceny sociální dávky v Kanadě i v ČR ?........., toto nese alespoň formálně znaky organizovaných akcí , jejížmi předměty jsou sice dotyční dočasní emigranti, ale opravdovým záměrem je dle mého soudu používat těchto lidí programově k úplně jiným účelům.

Ideologickým, propagandistickým, politickým. Bohužel tito lidé dle mého soud z velké části nevědomně pouze slouží již notoricky známým skupinám k uskutečnění jejich vizí spočívajících v atacích proti majoritní společnosti, vytváření atmosfery občanské nesnášenlivosti za účelem neustálého omýlání tezí o rasimu a xenofobii atd.

Bylo by pane Veselý na čase se postavit čelem i k těmto skutečnostem a jasně deklarovat postoj Vámi vedených  společenstev  směrem k majoritní veřejnosti ! To není otázka "krve ", to je fatální moment, kdy se tomu říká, nastal čas vyložit karty na stůl !!!!!!!!!!!!!