Počet zobrazení stránky

středa 30. prosince 2009

opáčko pro předsedu Dělnické strany

Dle webu Antifa.cz a již zmiňované LPA zase fešáci majíce sklony být arijskými " Dělníky" řádili. Že se o ně někdo postará, já o tom nepochybuji.
Rád flusnu do tváře ztopořenci , který vede DS a jenom se slzou v oku vzpomínám, kdy dr. Sládek plnil náměstí a dav se bavil a mocní měli či mohli / kdyby chtěli/ o čem přemýšlet !

sobota, 28. listopadu 2009

"odboj" proti DS a Vandasovi a spol...............

 

 

 

sobota, 14. března 2009

 

 

 

 

Tomáš Vandas oficiální stránky



Mám nápad pane Vandasi .........

Pane Vandasi,
stáváte se lidovým hrdinou. Jdou za Vámi davy - vesměs samých myšlenkových tryskáčů a duševních invalidů -. Jdete s hrdostí dobývat Evropský parlament, kam se kromě Vás opravdu chystá samý výkvět tohoto panoptika ze střední Evropy.

Jeden si nasadí jarmulku , druhý má zdiženou paži, třetí hledá imunitou, čtvrtý hájí svoji kapsu a tvrdí, že národní zájmy, jeden čeká, až znovu přijedou Rusové, další by nás rád viděl coby protektorát Německa.
Mezi tím je snůška pitomců, kteří jsou greene asi na tři způsoby, tu a tam se mihne sociálně cítící zloděj a vykuk , občas variace Musoliniho a určitě jsem na spoustu modelů a dalších produktů sametové dvaciletky zapomněl.

Máte už zaevidovanou arijskou - chci říci národně socialistickou mládež. Samý junák a švarná děva. On ten jejich předák už má značné zkušenosti z jisté přípravky, tuším, že se jmenoval Mladí republikáni . Je dobré , že v době či éře sexuálních potratů rozvíjíte intelektální potraty. Už jsem Vám ale mnohokrát řekl, že ony můžou vyústiti v myšlenkovou genocidu. Ta na rozdíl, od té mýthické majíce znak čísla šest a šesti nul může jenom zapla´t pán Bůh skončit hospitalizací !

Co by jste říkal projektu národně-socialistických důchodců ? Oni také patří k národu a viz národní pospolitosti . Tak mne tak trochu napadlo, co oprášit nápad dnes již zesnulého páně Kremličky a ustanovit arijskou Stranu důchodců za životní jistoty.
Asi by jste nábor musel dělat vždy 1. května na Džbánu či Letné, ale Vaše charisma určitě zaujme i dámy po sedmdesátce.

Jenom si neumím dost dobře představit, jak tento vzorek společnosti drží pořadový krok při Vašich parade -marších a zda budou schopni koordinovat pohyb dolních končetin s berlemi držícími v horních končetinách !

Vlasti zdar aneb Sbohem rozume

kverulat a Švejk Vrána Jroslav

krátce předsedovi Dělnické strany
# ------------ Původní zpráva ------------# Od: # Předmět:

Dotaz na předsedu Dělnické strany# Datum: 11.12.2008 00:47:11# ---------------------------------------------# 
Herr gaulauter fur Arbeit partei, s velkým zájmem jsem zhlédl Vaš nové # osobní stránky. Nejvíce mne zaujalyVvaše fotografie s Le Penem, jeho tehdejším # místopředsedou , ale i velvyslancem Jugoslávie v ČR. Jako absolvent # chemické průmyslovky trochu znaje "zákoutí" retušování fotografií jsem nabyl # dojmu, že na těchto fotografiích někdo chybí. Jelikož mám pamě´t přímo sloní, # pamatuji si, že jste v té době tj.v roce 199 dělal podržtašku předsedovi SPR-RSČ # dr. Sládkovi? Nějak jsem ho na těch fotografiích postrádal ? Nechce se mi # věřit, že by pan Le Pen dal přednost vaší nevinné tvářičce a kvalifikaci # instalatéra před dr. Sládkem? Jinak musím uznat, že jste byl " fešák" a # kdybych patřil k bratrstvu duhových slipů, tak Vás pozvu k sobě do postele. S pozdravem Radikálně-národně-sociálně aneb Sbohem rozume Vrána Jaroslav #

Dotaz na předsedu DS Vandase


Lieber komandant und fuhrer,ich habe ein Eintvort. Weiter schon czechische. 

Včera jsem Vám pane Vandas poslal dotaz týkající se Vašeho sebestředného fotoalba na Vašich webových stránkách. Již v oslovení jsem udělal chybu, abych si vyzkoušel znalost Vaší autoritativní němčiny. Bohužel jsem netušil, že díla se ujmou Vaši pochopové nazývající se tiskový odbor DS. To že chybu v oslovení přehlédli oni,dává signál, že zatím jsou schopni komunikovat s jazykově blízkými zeměmi jako je například sen hnutí Moravané tj.země Moravské.

Jenom Vám sdělím, že tito političtí žertéři zatím uvažují o zemi Moravské coby samosprávném celku v rámci ČR. Ale jako průpravka pro Vaše PR klauny by to mohlo zatím stačit.Nevím jaké vzdělání tito strejcové mají, ale asi zatím nic ani netuší, natož vědí o sofismatech. Schválně jsem formuloval otázku tak, aby si naběhli - a vida, ono to vyšlo. Jinak řečeno, žádná lamželeza přes lebku. To že jste v roce 1999 byl na mejdanu francouzských kinderskins bez dr. Sládka, to vím také. Vaši pochopové ale nepostřehli, že na fotkách z této návstěvy je tehdejší člen vedení pan Smetana - tuším, že VŠ vzdělaný člověk a jazykově vybavený. On byl motorem a duší delegace, vy opravdu jako suplent a podržtaška.
Dále vaše fotka s panem tehdejším mpřed. NF je vcelku o ničem. On je dnes politickou mrtvolou.Jediné v čem jste byl první, že jste jako instalatér navštívil Francii a tím jste předběhl polské instalatéry, kteří se stali livemottem francouzské kampaně proti EU. Ale vtip je v tom, že vzhledem ka Vaší tehdejší marginalitě a četnosti francouzských trockistů jste sice také mohl viset, jako dytyční polští instalatéři, ale bojím se , že na rozdíl od nich nikoliv na bilbordech.Dojemné jsou fotky se " setkání " s velvyslancem Yugoslávie. V té době tuším probíhali nálety exponentů světového sionismu na Srbsko a pan velvyslanec měl dle mých informací jiné starosti, než přijímat kreatury české politiky. Jiná by byla, kdyby jste přiznal, že opět vedoucím delegace byl již uvedený pan Smetana se všemi svými přednostmi a že jste byl doplňkem delegace SPR-RSČ. Fotku s Le Penem v Praze nechám bez komentáře, dobře si pamatuji, koho byl hostem.
Jako poslední fotka vítěze OH z roku 1980 O.Zarembou je opravdu buď hlubokým nedorozuměním s vaší strany či ukázkou Vaší hlouposti po linii PR. Znám velice dobře osud tohoto kdysi slavného muže, na kterého se všichni vykašlali a v devadesátých letech minulého století se protloukal všelijak. Nejste jediný, kdo parazituje na jménu tohoto olympionika. Dnes slouží jako ikona jedné bezpečnostní firmy.
Bohužel tato firma zaměstnává pouze osoby ZZS, PID či ČID. Na každou takovou osobu čerpá zestátního rozpočtu od 6-9 tisíc dotací a sama ani leckdy nedodržuje vyplácení minimální mzdy

.Závěrem snad trochu humoru: delegáti sjezdu DS jsou ubytovaní v hotelu. Do recepce přijde novinář a chce se mu na záchod. Říká recepčnímu : kde je ten hajzl?, myslíte Vandase- ten řeční vJanově, ale kdepak mám na mysli ty dvě nuly, jó Zbela a Štěpánek, ty tam opruzují taky mele si svoji recepční. Mám na mysli to, kde se ukládá hovno, rozčílí se novinář. Tak to jsem tu potom já odpoví recepční a jako teplouš nastaví svůj zadek.S pozdravem Radikálně-nacionálně-sociálně aneb Sbohem rozume 

Vrána jaroslav
 sobota, 14. března 2009
Zasláno jako prosba Dělnické straně
Zasláno jako prosba Dělnické straně:

----------------------------------------------------
Pátek, 13 březen 2009Obhájil stranu před nejvyšším soudem a teď míří coby její lídr do eurovoleb. Zájemci o portrétní pohlednici s autogramem předsedy Dělnické strany Tomáše Vandase si mohou napsat na adresu sídla strany: Ciolkovského 853, 161 00 Praha 6, nebo na e-mail: "> info@delnicka-strana.cz

Tento oznam byl uveřejněn na webu Dělnické strany. S pohnutím u srdce a slzou v oku jsem přijal skutečnost, že fotr von arbeit Vandas po "zdrcující " porážce státní moci míří k politickému Olympu zvanému Evropský parlament.
Mám rád statečné muže, muže charakterové a přímé. Nejvíce obdivuji Ty, kteří nezradí, nevyužíjí know how svoji mateřské politické firmy k založení svého politického sr.o/ společnost s rozumem omezeným/ a jsou-li posly přijetí daru politické straně, tak ho doručí do stranické poklady a nenechají si ani haléř.
Je to on, mého SRDCE šampion, nová STAR české politiky pan VANDAS.Naposledy jsem fotografii s podpisem žádal od Svatého otce. Věřím, že zaslaná fotografie pana Vandase s jeho podpisem bude stejným "šperkem" moji sbírky.
Jsem si vědom, že tuto neskromnou žádost píši v den, který předcházel podepsání tzv. Mnichovské dohody,ale to by neměl snad být žádný šrám na kráse !
Vítězství zdar aneb sbohem rozume
Vrána Jaroslavbřezen 2009

Žádné komentáře:

Okomentovat