Počet zobrazení stránky

čtvrtek 10. prosince 2009

Odpově´d na dálku jednomu antifa-spratkovi !

Motto: Chlapče, raději si vem mávatko a jdi opruzovat před MŠMT proti státním maturitám. Budeš si připadat jako dospělý, budeš na 5 minut užitečným idiotem pro stream a pak hajdy k mamince......
Logo AFA  [staženo: 2081x]Logo AFA  [staženo: 1587x]Všichni fašisti jsou bastardi!  [staženo: 3258x]
Logo AKCE!  [staženo: 1141x]Logo AKCE!  [staženo: 1037x]Antifa  [staženo: 2016x]
Militant s prakem  [staženo: 3249x]  
 
Otevřený dopis Janu Fischerovi jr.
15. prosince končí "dočasná amnestie" pro zahraniční pracovníky. Po ní mají podle našich informací následovat rozsáhlé policejní represe, které mají donutit imigranty k odchodu ze země. Minulý týden navštívil rodinu Sivákových, která se stala cílem žhářského útoku, syn premiéra Jan Fischer mladší. Vyjádření solidarity s romskou rodinou bylo impulsem pro napsání otevřeného dopisu, který zveřejňujeme níže.
Ahoj Honzo,
doufám, že ti nevadí, že ti tykám, ale přijde mi to vhodnější i upřímnější.
K napsání tohoto dopisu mě přivedly především dvě věci. Jednou je tvoje návštěva u romské rodiny Sivákových z Vítkova postižené žhářským útokem z dubna letošního roku. Média citovala tvá slova, kdy v reakci na tento zbabělý čin říkáš: „ … musí přijít celospolečenské razantní odmítnutí – ať už jde o výpady vůči Židům, Romům, homosexuálům nebo imigrantům.“
Právě kvůli posledním jmenovaným – imigrantům, ti píšu. Sám si možná uvědomuješ, že i k obětem rasistů se přistupuje různě. Některým obětem je veřejností věnována větší pozornost, některé takové štěstí nemají. Ze svojí osobní zkušenosti z antifašistických aktivit vím o desítkách lidí, kteří se stali cílem agrese rasistů či neonacistů, i o tom, že se téměř nikdo o jejich případu nedozví. Policii ho radši nehlásí, jednak šance na dopadení či usvědčení pachatelů je mizivá, a pak riskují prozrazení své osoby, místa bydliště a riskují tak další možný atak. Konečně kolik Romů bylo v České republice zabito, než se tím začal někdo vůbec zabývat?
Dnes jsou jednou z takto opomíjených skupin podle mého názoru právě imigranti. Společnosti, státu a firmám se hodí jako levná pracovní síla, díky které jejich zaměstnavatelé, ale i mafiánské struktury, profitují. Pokud se ale ekonomika dostane do recese, stává se z nich "přítěž" a jsou najednou obviňováni z toho, že nám "domácím" berou práci. Přitom je jasné, že oni tuto situaci nezavinili. Tito lidé neměli to štěstí narodit se v lepší části Evropy, která sice dovoluje teoreticky lidem uvnitř cestovat bez celnic, ale na druhou stranu kolem své hranice vybudovala hradbu, před kterou se tísní a často i umírají imigranti z celého světa.
A to je právě ten druhý moment, kvůli kterému se na tebe obracím. Podle informací Antifašistické akce připravuje česká policie další vlnu represí proti imigrantům. 15. prosince končí tzv. amnestie, která je nutila k vycestování. Přitom je jasné, že pro většinu z nich je to z různých důvodu nemožné. Přesto státní složky v čele s cizineckou policii připravují rozsáhlé razie, které mají imigranty k odchodu donutit silou.
Jak asi tušíš, nesouhlasím se stávajícím uspořádáním společnosti a sotva bych s tímto tématem oslovoval ty, kteří současný systém budují nebo trvají na jeho zachování. V sázce jsou ovšem osudy mnoha lidí, kteří nemají zastání. Proto se obracím na tebe, jako na veřejně známou osobu, které se přímo problém diskriminace dotýká. Správně si upozornil na to, že proti rasismu a dalším nepřijatelným formám útlaku, kterou diskriminace imigrantů bezpochyby je, musí vystoupit široká veřejnost. Ptám se tě tedy, budeš se zajímat také o osudy těchto lidí? Tragédii ve Vítkově již nelze vzít zpátky. Dnes je však možné udělat něco, aby další tragédie nenásledovaly.
Doufám, že i tento dopis i tvoje upřímná snaha napomůže k tomu, aby se žádný člověk nemusel obávat nejen rasistických útoků, ale ani svévolných perzekucí policejních složek. Věřím, že diskriminace je nepřípustná i tehdy, pokud je zdánlivě v ekonomickém zájmu části společnosti a realizována demokratickou mocí. Protože žádný člověk není ilegální.
 
Toto adresoval jakýsi Sedláček synovi ministerského předsedovi a bylo to přetištěno na webu levičácké  svoloče jménem Antifa. Co je to za dobytek víme všichni. Ale to není podstatné, protože každý má svá telecí léta a s příchodem povinností přestane člověk blbnout .

Přiznám se, že přímo " miluji " idioty z povolání a jsem rád, že i tento spolek je jimi přímo nasycen. 

Takže chlapečku, budu Ti věnovat více času, než je obecně u zblbel z moji strany zvykem.

Syn současného ministerského předsedy se zúčastnil návštěvy rodiny Sivákovi zřejmě proto, že to nebyla jenom protokolární povinnost, ale asi trochu více než obyčejná slušnost. To že mu nabízíš tykačku a meleš, že to bude upřimnější svědčí jenom o Tvoji prostomyslnosti. Mezi námi- on to není žádný hej nebo počkej na rozdíl od Tebe a těžko ovlivní, že jeho otec byl zatažen koženými zástěrami / nikoliv nezištně do vysoké politiky/. 
Ono Ti to možná uniklo, ale on i tento strejda stačil z titulu svoji funkce zabezpečit teplý flíček jednomu svému kámoši. Jak vzniklo tzv. přátelství mezi současným ministerským předsedou a jeho bývalým šéfem - tj. členem komunistické nomenklatury a exilantem si nech vyprávět. Ono jsou prostě pokrevní vazby, které nenaruší ani ideologie !!!!   

Když jsem si přečetl ten Tvůj první odstavec ideologického blití, tak jsem si řekl, že ono musí být opravdu na hlavu všude vidět nácka. Snad tě omlouvá, že Ti není tolik. Znám podstatně starší modely - jeden se málem uchlastal, druhému doma vyrostl  88, třetího musela odvolat sam vláda ČR pro naprosto destruktivní činnost na postu zmocněnce pro lidská práva ........mám pokračovat ? Hošíku, za normalizace se paradovalo Fučíkovo heslo -lidé bděte, ale NEBLBNĚTE. Ty ideologicky cvokaříš na druhou, pozor......zblbnout definitivně není pro další život příjemné ! 

Vysvětlovat Ti , že novodobí otroci -slouhové kosmopolitního kapitálu -sami podepsali smlouvy a přicestovali do ČR je zbytečné. Svět nikdy nebyl spravedlivý a že by ho zrovna fatálně ovlivnil synáček někoho, kdo nemusí býti ani za 5 měsíců u koryta je opravdu ukázkou fanstamagorie. Nech mladého Fischera na pokoji a neparazituj na jeho jménu. Ono stačí to, co mu alespoň dle zpráv medií hrozí. Já si jenom přeji, aby tento kluk za půl roku mohl vyjít normálně se svoji holkou na ulici a neměl za zády člena OS P ČR. Ono jako by nestačilo, že mladý Tupohlávek s ochrankou terorizoval diskotéky na Ostravsku a všichni byli raději v haptáku !!!!!!!!!!!!!   

Cizinecká policie bude dělat jenom svoji práci a mohl by jsi vědět ty lži-humanisto, že dle Nálezu ÚS každé vyhoštění je možno soudně přezkoumat. Vím, že jsi exemplární ukázkou ideových deviantů, kteří přímo skotačí nad projektem společnosti, kde lidi po sobě lezou jak švábi, je jedno kdo je kdo, zákon neplatí a stačí kviknout- jsem utlačovaný / přitom patří mezi ultra-parazity/ a holky od tyče krásně opálené a jejich ekipa se může přetrhnout. 

Raději se starej o to, aby tvoji pobratinci v tvém věku nedemolovali výkladní skříně, nežili na úkor jiných dobře zabezpečni apanáží od svých zbohatlických papínků, nefetovali , neházeli zápalné lahve na své protivníky a STUDUJ, poznávej SVĚT a až něco dokážeš, tak pak se přihlaš o slovo ! 

pozn.autor dopisu na dálku zaslal rodině Sivákově jistý finanční obnos, 50 krát věnoval bezplatně krev,která mohla býti použita pro kohokoliv.

Dnes se trochu "stydí", že je bílý, není teplouš, věří v Boha,nepatřil ve svých 46 letech žádné verzi bolševiků, živí se poctivou prací i jako OZS a ničeho nelituje. 
Pouze pohrdá blby a kreteny - a že jich je !  

Žádné komentáře:

Okomentovat