Počet zobrazení stránky

středa 9. prosince 2009

Aby řeč nestála................





Spravedlnost dětem - sdružení pro ochranu práv dětí, rodičů a prarodičů


Předmět: zaslání
Datum: 9.12. 2009, 19:16 - dnes v 19:16
 

Servus pane vedoucí,
to že Vám píši, není nějaká zkouška Vaší trpělivosti či dokonce pokus o předání informace o šlendriánu Vašich podřízených a jejich "výrobních " prostředků, nýbrž regulerní STÍŽNOST.Snad jako eintree je to srozumitelné.
Když jsem Vám odpoledne volal, a´t si Vaše podřízená dá dohromady platný e-mail,. odsekl jste, že nejste žádným zprostředkovatelem. Fajn. Když mi ovšem tato dotyčná ani za téměř 4 hodiny svoji regulerní pracovní doby není schopná splnit, to co sama slíbí, tak už mám důvod býti nasrán !
Jenom zopakuji, že byla středa tj. úřední den, požadavek jsem vyartikuloval v 13.00hodin a pracovní doba je do 17.00.hodin. Nic jsem ve svém e-mailu do 18.00 hodin neměl, ač ho ona dobře zná.Celý den byla vyjmečně v kanceláři .............
Přemětem moji stížnosti je fakt, že jsem si musel opět vydupávat alespoň nějakou formální komunikaci s pracovníkem instituce, která dle zákona plní roli opatrovníka nezletilého. Pouze jsem zkoumal, zda dotyčná je ochotná iniciovat PO jednorázové, kdy bych mohl předat OSOBNĚ nezletilému dárek k Vánocům. Její odpově´d- nenosím kůži na trh mne ani nepřekvapila. Alibismus,dobře placený flek a neudělání více než musím a to ještě když je to nezbytně nutné. Punktum. Mohu jenom konstatovat, že od doby dr. Husáka se tato a jí podobné nic nenaučily, ale a to hlavně nic nezapomněly ! Vysvětlovat Vám a jí principy práce A.Bati opravdu považuji za házení jistého druhu drahokamů samicím BRAVU !
In media res - pro pí Fialovou speciálně :
obecně známé pravdy, pro mne jako dogma.
1) Vránová je pro mne cizím člověkem. Toto nakonec dala na vědomí, když spustila souhlas k mému trestnímu stíhání(podmínečně zastaveno/. Matka mne učila, že s cizími lidmi se člověk s principu nebaví. navíc vzhledem j její minulosti je mi přímo dnes odporná.
2) Co se týče mého zdravotního stavu, do toho nikomu a opakuji znovu nikomu nic není. At si každý zamete před svým prahem a jemi lhostejno zda začne pracovním stolem či manželskou postelí. Nedovolím nikomu ,aby predestinoval můj vztah k nezletilému skrze můj zdravotní stav. Když to Vránové nevadilo, když klečela na kolenou v mém rozkroku, tak dnes TUPLEM. Snad je to srozumitelné !
3/ Infantilní nabídka pí Fialové, že zprostředkuje předání dárku ona je pouze další fackou vaginálního teroru, kterému jsem vystaven. Říkám nikoliv. Dárek je symbolem vztahu a není-li mi souzeno toto udělat osobně , nikoho se již doprošovat nebude a to hlavně vzhledem k minulosti Vránové. Dokonce i tak respektovaný člověk, jako je místostarosta Čelakovic, který na rozdíl do Vás všech si ke svému současnému statutu pomohl tím, že požádal voliče o důvěru byl z moji strany zpraven, že již dále jeho jinak velkorysou nabídku již nebudu reflektovat.
4/ Válka pokračuje, akorát jinými prostředky. Příští týden zašlu symbolické vyrovnání směrem k nezletilému a můj advokát dostal instrukce k vyhotovení notářského zápisu vedoucímu k omezení dědických práv nezletilého, které je k jeho věku a platnému OZ zatím možné. Účinnost sice bude až od 1.1.2011, ale věci musí mít jasné komtury a dány na vědomí předem !
5/ Nemám v rukou moc možností, jak věci ovlivnit, alespoň ne krátkodobě. Existuje-li ovšem ,by´t minimální šance a cesta k ní , jak jednou připravit v popel vztah nezletilého a Vránové, rád tuto cestu začnu již dnes budovat.
6/ Návrh na uskutečňování styku mne a nezletilého je sice podán, ale jak jsem již informoval vaší podřízenou, jde spíše o poťouchlost, která je analogií svévole Vránové. Ono je to jenom nakonec podřízení se duchu celé této frašky, kdy DESTRUKCE je programem!
7/ Nebudu Vám vysvětlovat, kde je důstojnost lidí, ze kterých si děláte fackovací panáky, protože nepatří k preferovaným menšinám, jsou s nimi "problémy" a nic z nich nekouká / úplatek, kariéra atd/. Ale dávám Vám jasně najevo, že ři´tl si vytírejte s někým jiným a nikoliv se mnou. Mám Vás všech plné zuby,ale musím býti v pasivní obranné reakci, protože vše ostatní si Vy a Vám podobní ihned přetavíte jako téměř pokus o kriminální čin a také tak s lidmi jednáte.
8/ Že by se něco změnilo, to nečekám protože- lidé jako vy a Vám podobní pouze opuštějí svá místa nohama napřed. Prase od koryta nedostane člověk přemlouváním či úplatkem v podobě sladkého krmiva, ale úderem do rypáku - pouze analogie s lidovým příslovím ! Nakonec se věci po tomto e-mailu jenom zase trochu vyhrotí a dojde jenom k upevnění zákopové války, což mi v jistém smyslu vyhovuje.
9/ nedávno jsem slyšel krásné přísloví - že jenom svině porodí prasata. Ani nevím proč si na něj vždy vzpomenu, když vidím bývalou se svoji matkou................
Kronus Jaroslav
Zasláno MPSV, KrÚ střední Čechy, OS Praha východ, - na vědomí






na začátek
Vaše emaily zabírají 0,05 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 0%
Copyright © 1996 - 2009 Seznam.cz, a.s. - Nápověda a konta

Žádné komentáře:

Okomentovat