Počet zobrazení stránky

pátek 18. prosince 2009

Slíbené - zasláno tajemníku ministerského předsedy


Úřad vlády České republiky

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Skočit na: Navigace, Hledání
Noční pohled na Strakovu akademii
Úřad vlády České republiky je ústředním orgánem státní správy. Zřízen je dle zákona číslo 2/1969 Sb., o zřízení ministerstev a jiných ústředních orgánů státní správy České republiky, ve znění pozdějších předpisů, a dle zákona číslo 219/2002 Sb., kterým se provádí změny v soustavě ústředních orgánů státní správy České republiky. Úřad zajišťuje odborné, organizační a technické zabezpečení činnosti vlády. Organizační jednotkou úřadu je mj. Generální ředitelství státní služby (dle zákona 218/2002 Sb.). Do doby jeho vytvoření plní úkoly GŘSS odbor řízení lidských zdrojů v příslušných správních úřadech.


Od: vrana2077@seznam.cz
Předmět: zaslání
Datum: 18.12. 2009, 19:44 - dnes v 19:44


 

formálně k rukám předsedy vlády

samozřejmě cestou tajemníka jeho kanceláře

Dobrý den pane tajemníku,
jmenuji se Jaroslav Kronus a bydlím v Kolíně. Patřím tak trochu k veteránům národního aktivismu a dnes spíše s cynickým šklebem a ztopořeným prostředníčkem pravé ruky sleduji projevy idiocie tzv.nacionalistů, hlavně těch nahnědlých a jim přisluhujících.
To že se ve spektru tohoto panoptika najdou pitomci, kteří jsou schopni "bojovat" za každého režimu proti vrchnosti je prostě faktem. Ono je to dáno jejich osobnostním profilem a je to otázka na výsost psychologická, možná sociálně-psychologická. Že tito jedinci to považují ale věc ideologickou a téměř se stylizují do role manichejců , kteří pod rouškou sofistů jsou spíše progagonisty sofismat a dosti neštastnou interpretací platonismu se dostávají do permanentních problémů je už jenom věcí kausální.
In medi a res - mám na mysli in concreto dopis pěti strejců vedených jistým Mgr. Malým coby protest na akci členů ÚBOZu proti členům nacistického podzemí. Ministerský předseda odpověděl a ten ideologický holomek Mgr. Malý proklamující se za katolíka a přitom tak nějak snící o režimu klerofašistickém s rasovými zákony místo pokoru coby služby ctnosti jak katolící řka, tak si mele neustále svoji a mne může šlak trefit, proč taková to individua musí kazit vše, co samo není k odpisu ..................

Tolik text pana premiéra. Čtu to a nevím – je to vyhrožování nebo varování…?

Zajímavé – a zároveň vysoce legrační – je fakt používání stejné rákosky na občany současným mocenským establishmentem liberální demokracie, jako za vlády bolševiků. Jedná se o čl.17 v Listině práv a svobod občanů, kterým se ze zákona, tj. takového paragrafu, který si současná moc sama vtělí do trestního zákona, pomocí něhož ucpe ústa občanů. Tím jsou ovšem práva a politické svobody občanů oktrojovány, zvláště když se jedná o tzv.gumové paragrafy, jakým nepochybně § 260 trest.zákona je.
Podobně totiž argumentovali bolševici proti disidentům z tehdy různých nezávislých skupin a snažili se tak před národem legitimizovat svoje nezákonné praktiky proti svobodymilovným osobám. Bolševici se tehdy odvolávali na samotný Mezinárodní pakt o občanských a politických právech, přijatý naší republikou 23.3.1976 v zákoně č.120/76Sb. V Části III. Čl.22 – ale i na jiných místech tohoto paktu – se totiž píše: „…Výkon tohoto práva nesmí být žádným způsobem omezován; výjimkou jsou omezení, jež jsou stanovena zákonem a jež jsou nutná v demokratické společnosti v zájmu národní nebo veřejné bezpečnosti, veřejného pořádku, ochrany veřejného zdraví nebo morálky nebo ochrany práv a svobod jiných.“ A bolševiky řízené Československo přece bylo demokratickou společností sui generis – aspoň to tak hlásali a Západ to akceptoval -, a tak jim sám tenhle zednářský paskvil dával do rukou zbraň proti vlastním občanům.
A závěrem: Odpověď pana premiéra, milý přátelé, je dalším důkazem, že se zase v té naší kotlině od neslavně bolševických dob tak moc nezměnilo…

Ladislav Malý

Já jsem schválně vtělil do tohoto e-mailu komentář uvedeného Mgr. Víte pane tajemníku, já když jsem četl odpově´d pana ministerského předsedy,tak tam byly jasně sděleny dva základní momenty. Nacismu je nejenom antitezí k demokracii, ale jeho adorace či snaha implantovat či projektovat do politických programů či dokonce ho veřejně vychvalovat je prostě nejenom projevem sociální patologie, ale projevem kriminálním. To že v ČR je obecně právní bezvědomí jest obecně známo, to že si leckdy s ústavy dělají cár papíru i samotní poslanci ukázal nedávno střet PS a ÚS. Ono to co předvedla česká justice v cause Čunek je také na poblinkání a to bych mohl pokračovat. Vláda mafií v lokalitách, regionech a okresech, kde splývájí zájmy vedení municipalit, bossů ekonomických za tiché podpory SZ a vedení policie jsou také obecně známy a všichni se tváříme, že nic takového neexistuje. Ale zpět k uvedenému .
Víte já nečekám od podobných individuí jako je Malý, že vůbec budou schopni rozlišit mezi materielní či procesní stránkou práce OČVTŘ a jejich ideologickým plkáním. Oni bohužel nejsou s to ani k věci se vyjádřit v rovině filozofické, což by evokovalo jejich jistou snahu po hledání moudra. Oni hledají konflikt . Já jsem několikrát vyzval osobně Mgr. Malého i realizované osoby, aby zveřejnily pozačernění osobních údajů a nacionále třetích osob vlastně to, co jim je kladeno za vinu v podobě policejního usnesení a hlavně jeho zdůvodnění. To mohu raději házet perly sviním a výsledek bude možná efektnější. Ono zveřejnění policejních usnesení by do věci vneslo vmnoha věcech jasno a pan Malý bymohl akrát svými plky si utírat zadní část těla.Punktum.
P.S. proč to vlastně adresuji Vám pane tajemníku. Jsem sice stoupencem politického idealismu,ale to neznamená, že in natura nejsem realista. jak se říká, cíl si člověk stanoví srdcem, ale k němu jde za pomoci rozumu. Kdyby pan ministerský předseda měl se prohrabovat a študovat osobně všechno, co by modely a lumeni jako já či Malý pošlou, tak jednak se zblázní a nebude mít čas v dobách nelehkých koučovat a managovat team, který se zove Vládou ČR. oo stačí, že tam má týpky typu jednoho ideového šílence, kterému se říká ministr pro rasovou zášť a latentní nymfomanku, která projektuje svého osobního Freunda skrze literární tvorbu. Ono samo o sobě je frustrující, že leckdy je práce jeho teamu zničena tou zběří, která sice sídí v budově bývalé Valdštejnské jízdárny, říká si parlament a přitom je to něco mezi chlívem a veřejným domem. A to vše na pokyn dua, kterému vulgus profanus přezdívá Pupkin a Tupohlávek.
Víte ona odborná literatura řka, že lidé jako já mohou stejně dobře strávit část života v blázinci, jako vést revoluce, které píšou dějiny. To první se již po několika náročně životních situacích stalo, to druhé vzhledem ke kabaretnímu a operetnímu charaktru českých revolucí nepředpokládám.Přiznám se, že jsem si vzal do práce jednoho levičáckého lumena, který formou tykačky chtěl po synovi pna Fischera,aby svému otci "domluvil", že policie chystá razii proti cizineckým nelegálům......
V Kolíně 18.12.2009 Kronus Jaroslav

Příloha č.1 - Laické filozofování

Jaroslav Kronus

Určitě mnozí z Vás znají ty momenty v životě, kdy nás něco pohltí a nevíme si s tím rady.

Někteří si sednou v hospodě na jedno a když přestanou vidět na účet, tak je odnesou domů. Jiní zajdou za madam Kludskou a vysolí ji 1000,-Kč za to, že jim nakrmí hlavu nesmysly.

Další vyhledají psychoanalytika, kterému se odjakživa říkalo cvokař, a buď na pokladnu nebo za hotové jim tento šohaj sdělí, že pokud nevisí, tak je to v civilizační normě. Jiní vezmou mikrofon a začnou burcovat davy tak "šikovně", že to někdy skončí shovívavým úsměvem, jindy atakem policie či anarchistů. Onačejší se bojí jít na jaterní testy a raději šilhají po Bruselu, kde je údajně špičková klinika pro ochlasty.

Korunu všemu nasadí již mírně věkem za zenitem český primas, který tak dlouho bude chtít katedrálu Sv. Víta, až lidovci skončí na branami Parlamentu.

Bývávaly ovšem časy, že jedinec šel za panem farářem a svěřil se mu. Pan farář dotyčného vyslechl, sepnul ruce a řekl, synu co jsou tvé problémy proti věčnosti ? Syn většinou poslušen slov farářových konstatoval, že téměř nic. Mne ovšem irituje, že dle lidové moudrosti je i lidská blbost věčná. Premisa,že věčnost půjde v ruku v ruce s lidskou blbostí je pro mne silně frustrující!

Až zase přijede Svatý otec, požádám některého z jeho suity o radu: Co s tím ? Mám obavu, že se dočkám odpovědi - co je to synu proti Věčnosti ? A jsme opět na začátku !

Jaroslav Kronus, Kolín, došlo 28.11.2009

příloha č.2 - Také způsob „ODBOJE"

Jaroslav Kronus

Kdo je kverulant ?

Kverulant se zaměřuje na dosahování pozitivních cílů pro svůj osobní nesouhlas s bezprávím a špatnými pořádky. Kverulant ctí právní řád, nekorektní, či dokonce mafiánské postupy se mu příčí. Jeho parketou je naopak co nejdůkladnější využití všech zákonných, a nic než zákonných, možností.

Podává návrhy, stížnosti, žaloby, petice a memoranda všem možným institucím a žádá, nejlépe obratem, jejich rozhodnutí. Obtěžuje svojí činností orgány státní i místní správy s cílem sjednat nápravu. S rozsudkem vyznívajícím v neprospěch ukřivděné osoby se nespokojí. Dílčí úspěch ho neuspokojí.

Přesvědčovat kverulanta o problematičnosti jeho počínání je asi totéž jako poroučet větru, dešti. Jediným řešením je brát jeho aktivitu jako přírodní živel, jemuž lze alespoň relativně čelit patřičnými bezpečnostními opatřeními. Jinými slovy – jednat v souladu s předpisy a zákony a mít vše v pořádku. Nepodceňovat systematickou mravenčí píli kverulantovu, s níž si dokáže získat informace, které pak využije. Je to zkrátka tvrdý soupeř.

Úřady rády označují oprávněně nespokojené občany za kverulanty. Tím slovo kverulant nabývá nového, pozitivního významu.

Jaroslav Kronus, Kolín, došlo 28.11.2009

Dojdete-li prosím k názoru, že je potřeba odborného vyšetření moji osoby, rád se dobrovolně dostavím na výzvu v uniformě Josefa Švejka i se s psem. Prosím není kradený,ale pocitvě vzatý z outulku a je to můj kámoš !








na začátek
Vaše emaily zabírají 0,02 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 0%

Žádné komentáře:

Okomentovat