Počet zobrazení stránky

pondělí 28. prosince 2009

Poděkování Národní cti č.2

Znak Národní cti

Znak Národní cti
Vzpomínkové shromáždění NC‎



Od: vrana2077@seznam.cz
Předmět: zaslání
Datum: 29.12. 2009, 00:09 - dnes v 00:09


 

Vlasti zdar mládenci,
musím již po druhé v krátké době konstatovat, že děláte velice dobrou práci. Velice kvituji zveřejnění článku o R.Beranovi, muži, který je do dnes zlým svědomím postkomunistů a Chazarů v našem banán/státě.
Zřejmě znáte události, které provázely zatčení R.Berana a v zásadě rozkradení majetku jeho , rodiny i jeho paní rudou lůzou ještě před jeho odsouzením.
Snahy ministra spravedlnosti dr. Nováka o rehabilitaci tohoto muže spolu s gen. Syrovým byly odmítnuty a dr. Novák raději již nic neriskoval. Byl si vědom, jak dopadl generální prokurátor Šetina, když se snažil podat stížnost pro porušení zákona ve prospěch J.A.Bati.
Rád Vám poskytnu eventuální spojení na předsedu Agrární strany v exilu pana Vostřeze s nímž jsem v občasném písemném kontaktu. Snahy o politickou rehabilitaci RSMZL po roce 1990 byly zhanobeny činností dnešního mpřed. PaS Broje, který i tuto nestydatě zadlužil a nějaký čas za peníze našeho agrárního exilu si honil politické triko s některými křiklouny, kteří dnes nosí megafon v čele průvodů na Hrad na podporu presidenta.
Jeho nástupce prof.dr. ing. Polách se snažil věci uvést na pravou míru a díky svoji obratnosti přivedl RSMZL zpět na politickou mapu. Mne navštívil rezident pana Vostřeze ing.dr. Zolman a pověřil mne prací pro RSZML pro Čechy. Bohužel mne z neznámých důvodů vše bylo jednostranně ukončeno a lidé kolem p. Polácha mne nazvali rozvracečem. Poslal jsem je do prdele, vyrozumněl exilové vedení a tím vše skončilo !
Tak aspoň v těchto intencích je dobré, že pracujete !
Kronus Jaroslav - Kolín








na začátek
Vaše emaily zabírají 0,04 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 0%
Copyright © 1996 - 2009 Seznam.cz, a.s. - Nápověda a kontakt - Rek

Žádné komentáře:

Okomentovat