Počet zobrazení stránky

středa 9. prosince 2009

inspirace Slovenskou republikou


Ján Slota: Vlasť je našou spoločnou matkou




Predseda SNS Ján SlotaVystúpenie Jána Slotu v NR SR v rozprave k návrhu zákona na podporu vlastenectva, 9.december 2009, 11:30-11:55
...












Dosiahli sme úspech, či výsmech? Zhodnoťte sami!
Závadka nad Hronom
45,6%
Šumiac
37,3%
Dolná Trnávka
34,8%
Polomka
28,9%
Horný Tisovník
26,4%
Jelšava
26,2%
Čierny Balog
24,5%
Heľpa
23,7%
Hnúšťa
23,0%
Malý Krtíš
22,4%
Lovinobaňa
20,2%
Kameňany
20,0%
Hliník nad Hronom
19,6%
Valaská
19,4%
Klenovec
19,0%
Modrý Kameň
18,2%
Kľak
17,7%
Tisovec
17,6%
Podbrezová
17,4%
Strelníky
16,9%
Vidiná
16,7%
Svätý Anton
16,5%
Ožďany
15,7%
Medzibrod
14,9%
Brezno
14,4%
Revúca
13,9%
Kremnica
13,2%
Kokava nad Rimavicou
12,8%
Slovenská Ľupča
12,7%
Žarnovica
12,4%
Krupina
12,1%
Veľký Krtíš
11,6%

Zloženie prípravného výboru politickej strany naše Slovensko:
Meno a priezvisko
adresa a povolanie, kontakt
poznámka
Mgr. Marian Kotleba
informatik, 32r., Banská Bystrica, 0910 490 396
splnomocnenec
Ing. Peter Kováč
technológ, 30r., Nitra, 0918 665 203
člen
Marcel Urban
živnostník, 27r.,  Piešťany, 0910 313 736
člen
Marián Mišún
mestský policajt, 29r., Púchov, 0918 547 848
člen
Peter Peuker
pracovník SBS, 56r., Banská Bystrica
člen

Pre cigánskych násilníkov zákon neplatí!

                                                                         

NA UVÁŽENIE o Slobodomurároch na Slovensku

8. December. 2009 at 17:57 | In História, Reakcie, Sionizmus | Komentáre boli vypnuté

                                                                             Ale náš pokročilý svet techno-digitálnej civilizácie prišiel aj na nepo-rovnateľne účinnejšie,  „zamatové“ metódy boja proti Cirkvi. Ako jeden z hlav-ných nástrojov na to mu slúži práve tá najrafinovanejšia komunikačná technika. To je ten dravý vlk v ovčom rúchu. Tým z nás, čo v roku 1990 už dosiahli takú dospelosť, že mohli kriticky pozorovať a posudzovať politické dianie, nemohlo ujsť, že za úprimným nadšením širokých más z dobre režírovaného divadla „nežnej revolúcie“ sa horúčkovito mobilizovali medzinárodné tajné spoločen-stvá, ktorých cieľom – v úplnom súlade s tým istým cieľom svetového marx-leninizmu – bolo a je: vykoreniť z duší vieru v osobného Boha a vyhladiť z ľud-ských dejín najmä Kristovu Cirkev.

Tunajšia tlač to takmer nezaznamenala. Ale napríklad vo francúzskej a talianskej tlači sme vtedy čítali, že už v polovici apríla 1990, teda krátko pred prvou pastoračnou návštevou Jána Pavla II., navštívil Prahu veľmajster Veľkého  Orientu Francúzska v Paríži  Jean-Robert Ragache. Bol tam prijatý s poctami ako pre hlavy štátov vtedajším predsedom vlády a podpredsedom Federálneho zhromaždenia. Prezident Václav Havel – slobodomurár vysokého stupňa a pro-stredníctvom istej lóže vo Viedni financovaný bývalý disident – osobne daroval slobodomurárom kláštor sv. Agnesy, v  ktorom Ragache inštaloval novú českú lóžu. Hneď sa do nej prihlásilo vyše tisíc kandidátov. Po návrate do Paríža veľmajster Ragache na výročnom zhromaždení Veľkého francúzskeho Orientu vyhlásil: „Nechceme, aby na Východe marxizmus bol nahradený katoli-cizmom. V krajinách, kde sa zrútil komunizmus, musíme vytvoriť silnú slobodomurársku organizáciu.“ Nebolo to preto náhodou, že Ján Pavol II. v roku 1996 dmietol prijať „Rád Galilea Galileiho“,  najvyššie to  slobodomu-rárske vyznamenanie pre neslobodomurárov, ktorým ho chcel poctiť  veľmajster talianskeho  Veľkého Orientu Virgilio  Gaito.

V novom sídle pražskej lóže dňa 17. novembra 1991, počas návštevy amerického prezidenta George Busha (staršieho), inaugurovali obnovenú Veľkú lóžu Československa. Veľký Orient pritom rozhodol, že sa čím skôr musia založiť lóže v Brne, v Ostrave a v Bratislave. A o týždeň neskôr, 23. novembra 1991  Škótsky slobodomurársky rítus tam vykonával svoje obrady za prítomnosti vysokých funkcionárov Organizácie severoatlantickej zmluvy (NATO).

Ale ani Bratislava nemeškala. Už v októbri 1991 prezident európskej Veľkej lóže B´nai B´rith,  Marice Honigbaum a jeho tajomník Ernst Ludwig Ehr-lich, za rituálnej prítomnosti vtedajšieho predsedu vlády Dr. Jána Čarnogur-ského slávnostne založili novú lóžu tejto židovskej slobodomurárskej organi-zácie v Bratislave. Čoskoro vznikli v Bratislave aj ďalšie dve slobodomurárske lóže: lóža škotského rítu Ján Kollár a lóža francúzskeho rítu Humanizmus.

Hnutie Slovákov za vlastnú štátnu samostatnosť, ktorá sa realizovala 1. januára 1993, však pribrzdilo ono rozhodnutie Veľkej lóže Česko-Slovenska z novembra 1991 o robustnom preniknutí aj na Slovensko.


Na Slovensku totiž slobodomurárstvo doposiaľ nemalo veľké šťastie. Bolo to jednak preto, že lóže si vyberajú členov predovšetkým z najvyšších intelek-tuálnych a  hospodárskych spoločenských elít, aké Slovákom v dejinách chýbali, a potom hlavne preto, že postupne sa tvoriace slovenské elity boli pod mocným vplyvom tradičného kresťanstva. Nechýbali jednotlivci slovenského pôvodu, ktorí boli členmi v rozličných maďarských a  nemeckých, novšie aj v českých, resp. československých lóžiach. K najznámejším patria napríklad: už v 18. storo-čí Móric Beňovský (1746 – 1786), Jozef Chryzostom Hajnóci (1750 – 1795), neskôr Ľudovít Košút (1802 – 1894), potom Milan R. Štefánik, Milan Hodža, Vavro Šrobár, Anton Štefánek, Imrich Karvaš a mnohí iní zo známych osobností verejného života. Ale Veľká  slovenská lóža  nikdy nejestvovala.

Až 19. januára 2003, keď sa vo Viedni  zišli veľmajstri Veľkých lóží z Ne-mecka, Rakúska, Česka, Maďarska a bývalej Juhoslávie, za účasti reprezen-tantov Veľkých lóží Francúzska, Belgicka, viacerých lóží amerických a vojen-ských lóží NATO vyniesli rozhodnutie, že sa ešte v tom istom roku zriadi Veľká lóža Slovenskej republiky. Predpokladom na jej založenie majú byť nové slobo-domurárske lóže v mestách Nitra,  Banská Bystrica,  Zvolen a Košice. Tieto nové lóže spolu s už jestvujúcimi dvomi lóžami v  Bratislave, ktoré sa pretvoria na medzinárodné lóže, vytvoria potom Veľkú lóžu SR. Financovanie na zriadenie týchto nových lóží  mali zaistiť „bratia“ zo susedných  Veľkých lóží Rakúska, Česka a Maďarska. Osobitná pozornosť sa mala venovať lóži v Košiciach, ktorá sa mala stať pevnou bázou ako brána pre obchod s Východom.

Naskutku dňa 17. mája 2003 v Kremnici založili medzinárodnú lóžu Kosmopolis (Cosmopolitan Lodge  No 11)  so sídlom v Bratislave. Na zakladajú-com zasadaní v Komorskom dvore sa zúčastnil aj delegát Európskeho parla-mentu Azelio Fulmini a inšpektor vojenských lóží NATO Jacques Huyghbaert. Podľa internetovej správy „založenie tejto lóže spadá do preskupovania politic-kých záujmov v stredoeurópskom priestore a  súvisí s oživeným prenikaním ideológie slobodných murárov do mocenských, ako mierotvorných, tak aj hos-podárskych záujmov sfér kandidátskych krajín.“ Podnet na vznik tejto lóže vyšiel z kruhov NATO. Medzi ôsmimi zakladajúcimi členmi lóže boli piati členovia pražských lóží A. Mucha a Most, a iba traja členovia bratislavskej lóže Ján Kollár.

Zdá sa však, že z najvyšších miest slobodomurárstva všetky tieto projekty boli podstatne zablokované. K zriadeniu Veľkej lóže Slovenskej republiky nikdy nedošlo. Dve veľké lóže v Česku – Veliká lože České republiky,  ktorá združovala  13 lóží, a Veliký Orient český, ktorý počítal 7 lóží, –  sa nedávno spojili a vytvorli  jedinú Veľkú lóžu Českej republiky. V zozname členských lóží tejto veľkej lóže bilo do očí, že sa tam uvádzali aj dve lóže so sídlom v Slovenskej republike. Situácia sa vyjasnila 21. marca 2009, keď za prítomnosti vyše 230 “bratov” z 21 krajín vznikla v Bratislave Veľká lóža Slovenska.  Názov – ako vidíme – neberie do úvahy jestvovanie Slovenskej republiky, iba krajinu Slovensko. Iba budúc-nosť ukáže, či za tým možno vidieť „trest“ Slovenska za jeho historicky takmer nulovú účasť na svetovom slobodomurárskom hnutí, alebo aj gesto nepriameho, ale výrečného zaznávania samostatnej Slovenskej republiky, spojené s nádejou na budúcu obnovu výtvoru svetového slobodomurárstva, ktorým bola „česko-slovenská“ (ale pre Milana R. Štefánika a pre Andreja Hlinku vždy „Česko-Slovenská“)  štátnosť.

Nemali by sme však ucelený pohľad na súčasnú situáciu, keby sme náležite nezohľadnili aj ďalší zdroj nebezpečenstva, ktoré ohrozuje Cirkev a jej veriacich. Je ním už dosť hlboko v značnej časti asi dvoch posledných generácií zakorenená zhubná a zločinná ideológia marx-leninistického komunizmu so svojím bojovným ateizmom. Iba naivný pozorovateľ si môže robiť ilúzie, že pádom moskovskej centrály boľševizmu a vojenskej moci ZSSR  sa razom tento najúhlavnejší nepriateľ každého náboženstva a  Katolíckej cirkvi zvlášť kdesi rozplynul. Zabúdame, že každý totalitný režim, a tobôž režim, ktorý si otvorene vytýčil za cieľ „svetovú revolúciu“ na rozšírenie a uplatnenie svojej ideológie, svojej ekonomickej a vojenskej moci na celom svete, mal vždy pripravené veľmi dômyselne a podrobne rozpracované projekty aj na zvládnutie možných situácií lokálnej či širokoplošnej straty vlastnej moci. Na to boli v Moskve vysoko od-borne školení najvyberanejší mladí komunisti zo všetkých sovietmi ovládaných štátov, a boli im zaistené obrovské finančné prostriedky, uložené v rozličných svetových bankách. Títo verejnosti neznámi ľudia vedeli, ako za zachovať v prí-pade zmeny režimu a ako sa votrieť a preniknúť do nových politických a hlavne  ekonomických štruktúr, aby boli o všetkom dobre informovaní, a aby si z  taj-ných fondov, ku ktorým dostali heslá a kódy, vytvorili nové pramene finanč-ných tokov, a teda priamy vplyv na printové i elektronické médiá a na celý ďalší vývoj spoločnosti. V Českej republike už boli identifikovaní mnohí bývalí vysokí dôstojníci tajných služieb, ktorí sú dnes štatutármi alebo konateľmi dôležitých privatizovaných podnikov. Zistil sa prípad, že jedna takáto osoba teraz priamo kontroluje dokonca sedem dôležitých tak výrobných, ako aj finančných podni-kov. Na Slovensku to asi tiež nebolo celkom ináč. Viacerí spoľahliví autori v roz-ličných jazykoch už na to poukázali a pádne dokázali, že napriek zdanlivo protirečivým politickým a sociálnym programom takzvané hnutia „ľavica“ a „pravica“, v základnom postoji voči náboženstvu a hlavne voči Katolíckej cirkvi obidva tieto ideologické tábory zastávajú podstatne to isté stanovisko. Rozdiel je iba v spôsoboch a prostriedkoch, ktorými sa snažia dosiahnuť ten istý konečný cieľ. Iba pár príkladov: Celkom paralelne so ZSSR všetky západné „demokracie“ odstránili z občianskych preukazov a cestovných pasov  rubriky „národnosť“ a „náboženstvo“. Lebo obidva tábory pokladajú jedno i druhé  za najväčšie prekážky uplatnenia svojich zámerov. Na odstránení krížov z verej-nosti sa pracuje už dlhé desaťročia. Keď som prišiel po roku 1990 na Slovensko, zarazilo ma, že na sanitkách a nemocniciach namiesto takmer všade na svete mimo mohamedánskych krajín používaného označenaia červeným krížom videl som tam akéhosi hada, ktorý pripomína pohanského boha Asklepia, alebo ešte staršieho Mojžišovho hada na púšti. Slovom: späť k pohanstvu. alebo do pred-kresťanskej epochy.

 Jasne to nedávno vyhlásil predseda Pápežskej rady pre kultúru kardinál Paul Poupard: „Európa už nie je bezpečná pred náboženskými prenasledo-vaniami! Dnešné útoky proti kresťanom iba naberajú oveľa nenápadnejšie for-my. Dnešní kresťania sú pre svoju vieru zosmiešňovaní, mnohé mladé páry pociťujú pohŕdanie v spoločnosti, keď chcú mať viac detí. Tých, ktorí sú proti homosexuálnym partnerstvám, považujú okamžite za netolerantných ľudí. Všet-ky tieto formy prenasledovania, či sú už skryté alebo otvorené, prinesú svoje plody!“ Ide tu o agresívnu sekularizáciu, ktorá môže priviesť k priamym úto-kom na každé náboženstvo, ale hlavne na veriacich katolíckych kresťanov, na ich životný štýl a na ich mravné zásady. Všetkým je spoločné odmietanie akého-koľvek zjaveného náboženstva, najmä Katolíckej cirkvi, ktorá sa zakladá na zjavení Syna Božieho Ježiša Krista. Pojem “Veľký Architekt Vesmíru”, ktorým slobodomurári označujú akúsi najvyššiu silu v prírode, nemá nič spoločného s  jediným Bohom v troch osobách, ktorého vyznáva Katolícka cirkev, pretože ho vysvetľujú ako čosi imanentné v mechanizme vesmíru v zmysle filozofického deizmu. /////Toto je význam nápisu IN GOD WE TRUST, podľa emblematickej  “Veľkej pečate”, ktorá tam stojí na prvom mieste s jasnými symbolmi a s nápisom “Novus ordo saeculorum” (=New Age)!!! /////  Pritom sa usilujú propagovať nové “Náboženstvo svetovej jednoty”, ako to vyhlásili na veľkom zhromaždení v Pittsburgu 28. – 31. augusta 2000, ktoré bolo jednou z  príprav na 55. zasadanie Generálneho zhromaždenia Organizácie spojených národov (OSN). Medzi zakladateľmi tohto nového svetového náboženstva sú známe osobnosti ako Michail Gorgačov, vtedajší generálny tajomník Organizácie spojených náro-dov Kofi Annan a jeho predchodca Robert Muller, juhoafrický protestantský arcibiskup Desmond Tutu a suspendovaný nemecký  katolícky profesor teológie Hans Küng. Na zakladajúcom zhromaždení tejto „Iniciatívy spojených nábožen-stiev“, ktoré sa konalo v sídle Organizácie spojených národov v New Yorku, sa zúčastnilo vyše tisíc náboženských vodcov z celého sveta s výraznou účasťou hnutia New Age. Hlavným cieľom tohto nového náboženstva je odstránenie Rímskokatolíckej cirkvi a pápežstva.

              (Stať z väčšej úvahy, ktorá čoskoro vyjde aj tlačou.)


Tento článek jsem stahl z serveru Slovenské pospolitosti schválně. Já ho osobně znám a jde o kompilaci z díla slovenského exilového katolického historika prof.dr. Milana S.Ďurici. Tento muž odešel do exilu tuším v roce 1947 a vrátil se v roce 1990. Je dodnes velice činný, ač velice stár a mám v knihovně celou jeho bibliografii. Ona má vesměs podobu paperbacků a lze ji objednat na vydavatelstvu LUC se sídlem v Bratislavě.

Ačkoliv poštovné ze SR je vcelku drahé, doporučuji zájemcům o historii objednat. Tento historik společně s doc.katolických dějin Vnukem vnášejí naprosto odlišný pohled na historii, než ji známe z per streamových a režimních lokajských historiků a jim podobných.Doc. Vnuk je velice aktivní pro politický subjekt SNJ a stačí tyto kontaktovat přes webovou adresu narod.sk.Prof. Ďurica tak trochu připomíná prof. Kalvodu. Ale to není toliko podstatné. Studiem jeho dílka zjistíte, že kořeny ideového konstruktu a fantasmagorie zvané československý národ se již zrodily již v 80-letech minulého století, tj. za c. a k. monarchie. Zjistíte, proč největšími křiklouny proti slovesnkým národním silám jsou bývalí česko-slovensští federalisté v SR, kdo jsou vlastně ideoví odchovanci kvičící žluté internacionály ve SR a komu jejich předchůdci sloužili po celé dvacáté století a mnoho jiných zajímavostí.


Pozorný čtenář určitě dovodí, proč dr, Čarnogurský je dnes jenom emeritním předsedou KDH a proč do jeho čela byl zvolen eu-hujer Figel / typické slovanské jméno pro katolíka, že /, proč se odtrhlo od KDH seskupení vedené panem Mikloškem / KDS /, proč Ján Čarnogurský navštívil dr. Husáka na smrtelné posteli atd.......

Celý tento článek jsem vlastně strukturoval tak, abych v jeho závěru se vyslovil k akci SP v Bánovcích n Bebravou. Sledoval jsem pozorně celou situaci a dovodil jsem ,že tamější Cikáni si dělají co chtějí. SP toho využila a svolala shromáždění. Vedení města zorganizoval truc-vánoční trhy a chtělo policejně akci rozehnat. Mgr. Kotleba je ale asi rafinovanější než se zdá. odešel se svými věrnými na jiné místo a pod legendou petičního práva vyprovokoval tupého velitele policejního zákroku k chaybnému kroku. Události vzaly velice rychlý spád. Díky nějaké tamější "Vlastě"- tak jak ji známe z naší mytologie se věci hnuly neočekávaným směrem. Ona převzala iniciativu a začla věci pojmenovávat pravým jménem . Vše postavila na racionálním jádru- zjednodušeně řečeno - do Cikánů se serou peníze horem dolem a my bílí Slováci akorát máme držet hubu a krok, chcípat hlady a zmrzat venku. Policejnímu oslovi , který celé šikaně velel došlo, že udělat cokoliv znamená vyvolat hromadnou řež a asi by měl co vysvětlovat !!!!!!!

Kotleba potom šel s cynickým šklebem podat na něho trestní oznámení a zase sesbíral politické body ! Punktum.



Závěrem trochu obecného - ti ,kteří četli moji sta´t - Co s tebou SNS / je umístěna na webu Republikánů/  určitě si pamatují, že jsem vysloviljednu z premis, že tato stran je kontrolovaně likvidovaná skrze buranství jejío předsedy.

Pamětníci si určitě vzpomenou, že téměř identickým způsobem byla zlikvidovaná Sebeobrana v Polsku. Po vzpamatování se a velké popularitě byla pozvána do vlády vedené jedním z dvojčat Kaczynských. Leperovi byla svěřena funkce ministra zemědělství a pouze byly sledovány jeho téměř nezákonné aktivity při šmelením téměř ze vším ,co mu funkce umožňovala. Věcem se nechal čas, pak zaplacení novináři začli řízenou kampaň a pád vlády byl téměř hotovou věcí. Liga polských rodin se znemožnila sama a po dalších volbách si PaS uhrál svoje, šel do opozice, agrární resort opět převzali polští Lidovci,k terým se vrátili voliči a vláda byla opět pod konrlou kožených zástěr.

To že SP pod novým jménem Naše Slovensko směřuje asi do parlamentu, o tom je možná zatím předčasné mluvit,ale bude zřejmě velkým překvapením parlamentních voleb.Osud SNS je zřejmě zpečetěn a je mi jenom líto, že mozkový trust ve složení pane Chelemendika a prof.dr. Rýdla /exilant z roku 1968/ bude zřejmě odejít z politiky. To že establisment začne házet klacky NS-SP pod nohy je samosebou a bude pro ně velice složité, vypořádat se s vnějším tlakem, ambicemi jeho členů samotných, ekonomickými lákadly atd.

Já bych jenom českým nacionalistům chtěl vzkázat jedno historické poučení - možná pro ně jsem bázlivý, úzkostný atd. Já mám jenom zkušenost vypozorovanou ze studia dějin, že každá epocha má svoje BOUŘE -stavovské, třídní či náboženské. Předáci těchto hnutí jestliže včas nevypozorují okamžik, kdy je ntuno sednout s  mocnými světa ke stolu a hledat koncenzus, pak věci vedou k totálnímu rozvratu a musí počítat s tím, že i jejich spojenci či lidé z vlastního tábora proti nim zvednou zbraně. Ona Biva u Lipan z roku 1434 ani jiné poselství neměla směrem ke dnešku a nemá !


Žádné komentáře:

Okomentovat