Počet zobrazení stránky

středa 30. prosince 2009

Já naše politiky MILUJI............, zasláno SENÁTU


Kronika města Kocourkova

Neuvěřitelné příběhy občanů i starosty podivuhodného města Kocourkova svým jadrným vyprávěním a veselými obrázky pobavily již několik generací malých čtenářů. S úsměvem si přečteme, jak Kocourkovští stavěli radnici, káceli les, sázeli sůl, stěhovali kostelo a další komické kousky. Tito chytráci totiž dokáží i ty nejobyčejnější věci tak směšně zašmodrchat, že rozesmějí každého, kdo se rozhodne poznat slavnou kocourkovskou historii.
Komu: epodatelna@senat.cz
Předmět: zaslání
Datum: 30.12. 2009, 21:33 - dnes v 21:33


 

Dobrý den,
jako občan ČR pře závěrem roku 2009 zdravím a to myslím přímo v grossovském ethosu UPŘIMNĚ všechny členy instituce, která si říká pojistka DEMOKRACIE.
Přiznám se zcela bez mučení, že mít ve svém bytě pojistky tohoto druhu, tak budu tak dlouho opruzovat u ČEZu, až mi pošlou jejich vyhlášené bác-komando a společně je odmontujeme včetně elektroměru . Srdečně jim poděkuji a dám jim nějakou korunu na cestu, že budu mít konečně klid a vůbec mne nebude trápit, že budu muset svítit loučemi a petrolejkou !
Do Senátu moc často nevolím, ale až v tom našem banánovém Kocourkově pomocí Bruselu dojdeme do poslední fáze, kterou tak hezky popsal Orwel ve svoji farmě zvířat, tak se budu osobně podílet, aby se do Vaší instituce dostal kůň jako kdysi ve starověkém Římu !
Osobně budu propagovat mnohonásobného vítěze Velké pardubického tj. Váňova ŽELEZNÍKA. On už tam kdysi jeden s podobným jménem seděl a to by byl čert, aby to nevyšlo tentokrát ! Pokud mne paměť neklame, tak ho tenkrát volili hlavně vinaři a poprvé jsem zapochyboval o staré moudrosti, že ve vínu je PRAVDA !
Jelikož je konec roku, tak Vám sdělím sice vtip, ale mám obavu, že je to jenom lidová parodie současného statut quo.
Člen parlamentu opilý jak snop srazí dva lidí. Jelikož jako vždy tvrdil, že požil něco tik taků a namazal si Francovkou nemocnou krční páteř, policie sice nic nezmohla ale "velevážený "sbor, jehož byl členem ho vydal trestnímu stíhání.
Dotyčný fešák brnknul dozorujícímu prokurátoru, co se s tím bude dělat. Dotyčný strejda z OZS patřičně poučen jistou institucí v Praze mu řekl - pane , to je velice prosté. Ten , co Vám proletěl předním oknem, tak dostane 5 let za vloupání a ten co po nárazu odletěl alespoň podmínku za pokus o útěk z místa NEHODY !
PF 2010 Kronus Jaroslav -lokální variace J.Švejka a kverulant


pan Berousek není proti

Mluvil jsem a majitelem lidové zábavy, ale i špičkové artistické produkce.
Můj nápad kvitoval a řekl, že detaily doladí jeho obchodní ředitel.

Zejména se těší na hadí žen Kateřinu Jaqck,kterou najme coby hadí ženu i s jejím cvičitelem expprap. Policie ČR Čermákem.

Dále uvítá iluzionistu Čunka tahajícího jeden OP za druhým.

Též se těší na antikomunistického okultistu dr. Langerova bojujícího proti temným silám StB tak intenzivně, až se mu jeden objeví na postu náměstka IMV.

Má spoustu neobsazených míst, jako například stavěči šapito a cirkusového stanu. zde by se mohli uplatnit aktéři pro veřejnost se maskující značkou K9.

Političtí akrobati ze SZ by to mohli zkusit na perských tyčí. Akorát musí počítat s tím, že pád s těchto je mnohem bolestivější, než zlatý padák z vlády či parlamentu.

Umím si živě představit, jak Jihočeská matka Kuchtová trhá vstupenky a jako učitelka zároveň vede dětský koutek.

Já nmám moc velkých ambic v tomto projektu, akorát klidně rád uklidím po shora uvedeném chlívu jednou pro vždy.

Žádné komentáře:

Okomentovat