Počet zobrazení stránky

středa 23. prosince 2009

Vy hnusní " ANTISEMITÉ ".......................

Dobrý voják ŠvejkDobrý voják Švejk
Banky vydělaly zahraničním vlastníkům přes 100 miliard
Velká bankovní trojka v České republice, tedy Česká spořitelna, ČSOB a Komerční banka, vydělala svým zahraničním vlastníkům už přes 100 miliard korun. Investice do nákupu někdejších státních bank v ČR se tak rakouským, belgickým a francouzským bankéřům beze zbytku vrátily.

Svatopluk Beneš a Rudolf Hrušínský
Zdroj: Internet

Rudolf Hrušínský a Svatopluk Beneš


Bohuš Záhorský a Svatopluk Beneš


Švejku ...! Ano, pane oebrlajtnant ...., tak včera nám na shromáždění důstojníků pluku říkal pan oberst, že banky vydělaly 100 miliard. Co tomu říkáte ? Vědi pane oberlajtnan, jelikož banky od jakživa vlastnili Eskymáci a snad trochu Křováci, tak přísloví, že za vším hledej židovský spár a měšec je jenom hloupou antisemitskou propagandou pokrokářů a volnomyšlenkářů pracujícíh proti blahu Říše i samotnému panovníkovi !!!!!!!!! Švejku mají pravdu, včera jsem si zase musel u židovského lichváře půjčit nějakou zlatku, protože armáda zadržuje žold !!!!!!!!!!!!!!!!

Autor si klade jenom otázku, proč po vybrakování českého bankovního sektoru tzv.českou cestou privatizace tj. nedobytnými úvěry a bankovním incestem pro podporu KUPONOVÉ PRIVATIZACE byly tyto banky tzv. očištěny - tj odluženy a vzniklé dluhy byli převedeny do Konsolidační banky ČR .Tyto takto prodány cizímu kapitálu ???????? Ona sice stabilita bankovního sektoru je sice nezpochybnitelná,ale v době ekonomické světové resece mají zisk 100 miliard a ten zmizel mimo území ČR. Ale ono, jaký pán , takový krám a pak se nesmíme divit, že v ČR je neustále HOVNO !

Žádné komentáře:

Okomentovat