Počet zobrazení stránky

pátek 4. prosince 2009

Vám taky "štastný a veselý " a hlavně dostatek pohlavní svěžesti.....Zdar !

 

Dnes mne oblažil jistý Kotek, t.č. aktivista, komunální politik, snad i redaktor jakého si plátku v Karlových Varech e-mailem, že jestli mám problémy s jakousi svoločí, tak nemám dělat blbce z něho a senátora Horníka.

Nevím, zda je to jenom sebestřednost či obyčejná hloupost tohoto komunálního strýce,ale dosti mne přeceňuje. Že bych si dovolil dělat blbce z politického panoptika jménem Alternativa, to ani náhodu. Tento slepenec se postavil do role politických magorů sám a čeká, že ho zvláštně pěstovaná tlupa jménem Věci veřejné vynese na politický Olymp.

Jestli zůstanou v roli individuálních blbců, to já nemohu posoudit. To a´t zhodnotí jiní...................

 
KARLOVARSKÝ KRAJ:
 ALTERNATIVA PRO ČESKO!

ALTERNATIVA PRO EVROPU
ALTERNATIVA PRO KRAJ




Pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR
nebude ALTERNATIVA tříštit síly ve volebním boji proti stávajícím parlamentním stranám a podpoří společně se svými partnery a s SNKED kandidátku VĚCÍ VEŘEJNÝCH. Dohodu o tom podepsali veřejně před novináři v jazzovém restaurantu Parnas v Praze dne 12.8.2009 - na snímku zprava zástupci účastníků Radek John, Markéta Reedová a Jiří Kotek :

podpis podpory VV: Kotek, Reedová a John
dokument PODPORA VĚCÍ VEŘEJNÝCHČtenáři si snad udělají o tomto politickém podniku ala Viktor Kožený s.r.o obrázek sami. Jenom zdůrazním, že s.r.o. je v tomto kontextu  S rozumem omezeným....................................


aneb proč bychom se netěšili, když nám pán Bůh zdraví dááá!!!§



Good luck a pict pane Kotek !

Žádné komentáře:

Okomentovat